SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼
Odpowiedz

🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼

Oceń ten wątek:
  • Natalie2026 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 00:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Missi wrote:
    Dziewczyny czy was też tak swędzą cycki?Ja dziś już już za chwilę oszaleje. I czy też macie tak wysuszone brodawki ?🤔 Do tego Ilość widocznych żyłek jest nie do opisania

Tak, mam takie dni, że strasznie 😂

• Motylek93 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 01:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej sorki że z partyzanta wbijam ale chciałabym do was dołączyć "oficjalnie" po pierwszych prenatalnych, jeśli będzie ok 🙂 W obecnej ciąży cały czas mam "przygody" i nie chcę zapeszać. Był tu temat detektorów. Polecam z całego serca sonoline c, nowy kosztuje ok 400-500zł, ja dorwałam na olx używany za 250. Na ulotce pisze że łapie od 12 tyg, dlatego wybrałam ten bo inne detektory w instrukcjach mają od 16 tyg. I u mnie było tak, zaczęłam testować od 11+4 i dopiero na 12+0 udało mi się pierwszy raz podsłuchać malucha 🙂 dzisiaj 40min próbowałam namierzyć, dałam sobie spokój, wieczorem udało się złapać na chwilę i zaraz znikło. Pewnie się schował przed wśibską matką 😂 jak mi się nie udało złapać to się nie stresuję w końcu serduszko jest jeszcze malutkie oraz parę nadprogramowych kg nie pomaga 🙂 Ale jak już złapię to naprawdę daje spokój. Próbuję wyłapać nad wzgórkiem łonowym i jadę powoli od prawej do lewej. Raz udało się złapać bardziej po prawej, a dzisiaj po lewej stronie.

32 & 34. ⛪ 2020 r
    04/24 - 💔 9 tydz Madzia
    12/24 - 💔 7 tydz Józio
    3 x stymulacje letrozolem ❌
    I IUI - 15/10/25 🙏 ⏸️ metformina, acard, luteina, clexane, witaminy, magnez
    Beta 10dpo- 22,5 --> 12 dpo 59,1 --> 20 dpo 2013
    26.11 2 maluchy jeden 6+3:💔 drugi 7+4 crl już 1,3cm 🥹 🦋
    1.12 - 1,8 cm motylka 🦋
    8.12 - 2,4 cm 🦋
    14.12 silne krwawienie, bobas 3,5cm fhr 176 🥹 🦋
    23.12 ponowne krwawienie, fhr 171 5cm maluszka 🦋
    24.12 krwotok 😑 mój dzielny wojownik tym się nie przejmuje
    5.01 prenatalne 🤞🙏
    Rośnij maluszku 🙏🙏🙏
    Ona: PCOS, IO, MTHFR hetero, PAI homo, cd56 dodatnie
    On: IO, żołnierzyki wolne, ale w dostatecznej ilości
    preg.png
‹‹ 100 101 102 103 104
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ