🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na poczatku ciazy stracilam z 4 kg i teraz dopiero wrocilam do wagi sprzed i bede liczyc od tego punktu ile przytyje

Narazie rozstepow nowych brak (bo starych z okresu dojrzewania to mam mnostwo), a cellulit i przed ciaza mialam.
Co do pieluch tetrowych, to przy 1 corce mialam ich z 50 a i to bylo za malo. Mala strasznie ulewala i non stop je zmienialismy i pralismy. -
adukow wrote:Feliks waży 550g 😊 na następną wizytę 09.04 do zrobienia: krzywa cukrowa, TSH, morfologia, mocz, toksoplazmoza. Mam też skierowanie na trzecie prenatalne (28-32 tydzień). Polecał szczepienia: na NFZ są refundowane, w Medicover musiałabym płacić. Więc do lekarza rodzinnego po skierowanie. Ta na rsv podobno jakaś droga, ok. 1k. Był tak opalony, że aż mu pozazdrościłam ;d wrócił z Egiptu.
Piękne imię 🥰 mój ważył ostatnio dokładnie tyle samo
W ogóle też miałam te badania już jestem po i wyniki ok tylko po 2 h lekko podwyższony cukier jest max 8,5 a ja mam 8,9 więc…pewnie się okaże że czeka mnie dieta w najgorszym wypadku insulina. A reszta super 🙌
Co do szczepień nawet lekarz prowadzący wyda receptę z kodem c na rsv i będzie do odebrania za free w aptece
a później najlepiej do swojego lekarza na NFZ 
Ja znalazłam fajną stronę dziewczyny jakie tam cuda
już coś zamówiłam i przyszło piękne :
https://mojswiatdziecka.plMama aniołka 👼 2024
Starania od 01.2025
27.10 ⏸️
28.10.2025 bthcg 312,28 mlU/ml
31.10.2025 bthcg 1279, 03 mlU/ml
03.11.2025 bthcg 4653,73 mlU/ml
07.11.2025 bthcg 10 480,59 mlU/ml
Progesteron :
28.10 - 18,21ng/ml
31.10- 20,13ng/ml
07.11 - 17,23ng/ml
Luteina
Pregna dha Pregna Plus
Termin 05.07 🩵 -
Ja zaczynam się już chyba stresować, bo jeszcze kompletnie nic nie mam
Cały czas mam jakiś taki dziwny lęk przed kupowaniem czegoś nie wiem z jakiego powodu, ale czas zacząć. Poczekam może jeszcze na połówkowe, które mam we czwartek 🫣
Już nawet dodałam jakieś kocyki do koszyka, ale koszyk dalej czeka
Czy coś jest ze mną nie tak ? 🤨
-
Ja też jeszcze nic nie mam, zostalo ponad 4 msc do terminu porodu, to bardzo dużo czasu. Myślę że zacznę po wielkanocy, ale jakoś bardzo się spieszyć nie będę - tak do końca maja chciałabym mieć wszystko kupione.07.2022 👶 synek
03.2025 -rozpoczęcie starań
25.06 ⏸️
11.07 indukcja poronienia w 9 tc (puste jajo płodowe)
05.11 ⏸️ -
Ja też nic nie mam, nie mogę się zebrać, przed przeprowadzką nie ma nawet gdzie tego trzymać. A i remont nowego mieszkania też się przeciąga i mam stresa, że się nie wyrobimy. Jakoś tak nie mogę zmusić się to tych zakupów, niby coś tam oglądam i mam zapisane, ale nic nie zamawiam. Sto razy bardziej ekscytujący jest dla mnie obecnie wybór nowego roweru dla starszaka niż szukanie wózka…
-
karolka wrote:Piękne imię 🥰 mój ważył ostatnio dokładnie tyle samo

W ogóle też miałam te badania już jestem po i wyniki ok tylko po 2 h lekko podwyższony cukier jest max 8,5 a ja mam 8,9 więc…pewnie się okaże że czeka mnie dieta w najgorszym wypadku insulina. A reszta super 🙌
Co do szczepień nawet lekarz prowadzący wyda receptę z kodem c na rsv i będzie do odebrania za free w aptece
a później najlepiej do swojego lekarza na NFZ 
Ja znalazłam fajną stronę dziewczyny jakie tam cuda
już coś zamówiłam i przyszło piękne :
https://mojswiatdziecka.pl
Też polecam tę stronę ! Większość rzeczy mam od nich, tylko że z allegro, bo tam też są
-

, druga córka