🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
GosAga123 wrote:Dziewczyny a co myślicie o takim łóżeczku: https://vexpi.pl/produkt/pokoj-dzieciecy/lozeczka/waldin-dostawka-z-materacem-2w1/?attribute_pa_waldin-dostawka-materac=natural&gad_source=1&gad_campaignid=22654991962&gbraid=0AAAAABZGMRZEvU51IWY-4a571bwsAspNG
Jest super ale małe
To bardziej jako dostawka
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Synek 2022 ❤️❤️ -
kikix0o wrote:Dziewczyny czy polecicie coś na przeziębienie?
W 1 trym ratowałam się tą serią Prenalen ale to praktycznie nic nie daje, a dzisiaj obudziłam się z jeszcze większym bólem gardła, aż ciężko mi mówić 🥲 Do tego ogólne rozbicie, ból głowy.. Może testowałyście coś co możemy brać a wam pomogło?
Ja się rozchorowałam bardzo dwa msc temu
Dostałam stodal do picia
Saszetki na przeziębienie kupiłam w aptece z bomba witaminowa
Tona herbaty z miodem
W razie w miałam kupiony już antybiotyk ale nie było potrzeby aby brać
Na ból Apap
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:58
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Synek 2022 ❤️❤️ -
u mnie na ból gardła najlepsze były płukanki z wody i soli, a oprócz tego mleka+masło+miódkikix0o wrote:Dziewczyny czy polecicie coś na przeziębienie?
W 1 trym ratowałam się tą serią Prenalen ale to praktycznie nic nie daje, a dzisiaj obudziłam się z jeszcze większym bólem gardła, aż ciężko mi mówić 🥲 Do tego ogólne rozbicie, ból głowy.. Może testowałyście coś co możemy brać a wam pomogło? -
Tak tak, jako dostawkaDomi93 wrote:Jest super ale małe
To bardziej jako dostawka
Ona 35
On 34
05.2021 👶w 1cs
Ponowne starania od 01.2024
08.2024 - ciąża pozamaciczna i usunięty jajowód - ureaplasma i mycoplasma - wyleczone
05.2025 usunięcie niszy w bliźnie u prof Ludwina
Walczymy od nowa od 09.2025 (+Ovitrelle)
10.2025 - Udalo sie w 2 cs
11.2025 - Ponowna walka z Ureaplasma.. - wyleczona

-
A to ja poproszę o wpisanie USG 3 trymestru na 05.05Ceci wrote:Pani Bocianowa , jakbym mogla prosic o dopisanie USG III trymestru - 7.05
. A CC prawdopodobnie będę mieć 7.07 
Pani Bocianowa lubi tę wiadomość
Ona 35
On 34
05.2021 👶w 1cs
Ponowne starania od 01.2024
08.2024 - ciąża pozamaciczna i usunięty jajowód - ureaplasma i mycoplasma - wyleczone
05.2025 usunięcie niszy w bliźnie u prof Ludwina
Walczymy od nowa od 09.2025 (+Ovitrelle)
10.2025 - Udalo sie w 2 cs
11.2025 - Ponowna walka z Ureaplasma.. - wyleczona

-
kikix0o wrote:Dziewczyny czy polecicie coś na przeziębienie?
W 1 trym ratowałam się tą serią Prenalen ale to praktycznie nic nie daje, a dzisiaj obudziłam się z jeszcze większym bólem gardła, aż ciężko mi mówić 🥲 Do tego ogólne rozbicie, ból głowy.. Może testowałyście coś co możemy brać a wam pomogło?
Niestety tylko Prenalen do picia, prenalen na gardło, herbatka z cytryną, miodem, imbirem. Gorące okłady na zatoki jeśli zatoki bolą. Ale herbatka z dodatkami w dużych ilosciach daje radę.Starania od 07.2024
💁♂️✅
03.25 Hashimoto 👨⚕️
04.25 ANA9 ➡️ PPJ (ANA23) ⚠️
06.25 biopsja endometrium ⚠️ ➡️ antybiotyk
08.25 ferrytyna ⬇️ suplementacja
09.25 drożność z lipiodolem ✅
24.10.25 ⏸️🥹
25.10.25 β-hCG - 29,8 mlU/ml
27.10.25 β-hCG - 98,0 mlU/ml
30.10.25 β-hCG - 418,7 mlU/ml
07.11.25 β-hCG - 11621,8 mlU/ml
💊 Pueria Uno, Letrox 25, Ultragestan

-
Na ból gardla świetnie się sprawdza ssanie gozdzikow. Mnie kilka razy pomogło w tej ciąży. Na objawy przeziębienia litry herbaty z imbirem, miodem, cytryna, gozdzikami, sokiem malinowym, sok z czarnego bzu. U mnie też się sprawdza, że "sen to najlepszy lekarz". Jak tylko mam jakieś objawy infekcji staram się robić drzemki w dzień.
-
A w którym tygodniu i dniu taka waga? U mnie ostatnio na usg w 28+5 taka sama waga i wyszło, że to 34 centyl.KatarzynkA wrote:Hej dziewczyny, ja też ostatnio mało aktywna w pisaniu ale czytam wszytsko

My już też po wizycie i młodzież waży 1300 g, także zgodnie z info od pani doktor powyżej średniej, to chyba w sumie moja największą obawa że będzie za duży na naturalny ale mam w głowie że te pomiary to jednak tak mniej więcej i jeszcze wszytsko może się zmienić. 3 prenatalne mamy w piątek więc też więcej się dowiemy.
Piękne wszystkie brzuszki😍
Lecimy dalej 😎
Mój pasek ma opóźnienie 3 dni. Muszę zmienić.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:42
-
Kirby wrote:Niestety tylko Prenalen do picia, prenalen na gardło, herbatka z cytryną, miodem, imbirem. Gorące okłady na zatoki jeśli zatoki bolą. Ale herbatka z dodatkami w dużych ilosciach daje radę.
Ten prenalen to mój lekarz powiedział że szkoda kasy
Bo na jedno wyjdzie jak zrobimy sobie herbatkę
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Synek 2022 ❤️❤️ -
ostatnio też była mowa o dostawkach, udalo mi się znaleźć taką, która ma składane nóżki wiec nada się do każdego rodzaju łóżka: https://allegro.pl/produkt/lozeczko-turystyczne-chicco-next2me-essential-stone-relux-szare-b3257e8f-3636-4d3d-9b61-de023d1acb1c?offerId=18373720139
-
Chwilę nie pisałam, ale czytam Was codziennie

po prawie 2 tygodniach na sertralinie czuję się już trochę lepiej, początkowo mialam bardzo dużą senność w ciągu dnia, ale dziś nawet mam wyjątkowo dużo energii więc może już to odchodzi. Moje bobo tydzień temu ważyło 930 g, co jest chyba w środku normy, za to ja jak w marcu przytyłam nagle 3 kg, tak teraz w kwietniu waga stoi, a nawet przez chwilę ciut schudłam.
Miałam mieć dzisiaj wizytę u giny prywatnie, ale zdecydowałam się z niej zrezygnować i zostać tylko przy Medicover - jak ostatnio pytałam o możliwości cc u mnie, to zaczęła mnie straszyć jakimiś rzadkimi powikłaniami, więc obawiam się że mogłaby nie zareagować jakoś dobrze na zaświadczenie o tokofobii.
I w końcu ruszam z wyprawką, bo oprócz kilku ciuszków to na razie nic nie mam - byłam dzisiaj w bobowózkach żeby zobaczyć Tutisa Mio i na żywo też mi się spodobał. Pytałam Pana sprzedawcy czy jest jakiś inny wózek który też byłby lekki i posiadał spoko amortyzację ale wg Pana jeżeli mi właśnie na tych dwóch rzeczach zależy to lepszej alternatywy nie mam. Muszę tylko jeszcze męża do końca przekonać i kupuję
07.2022 👶 synek
03.2025 -rozpoczęcie starań
25.06 ⏸️
11.07 indukcja poronienia w 9 tc (puste jajo płodowe)
05.11 ⏸️ -