🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Ananabanana wrote:Moja przyjaciółka dziś urodziła i właśnie do mnie dochodzi, że jestem następna. 😳
Ale mała piękna 🩷
Mojej koleżanki siostra też urodziła dwa dni temu
Jak obejrzałam filmik tego maluszka to też doszło do mnie zaraz będę też wąchać taki cud 😍
Ananabanana lubi tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Synek 2022 ❤️❤️ -
U mnie dzisiejsza noc znowu prawie nieprzespana 🙄
Znowu będę jak zombie cały dzień
Mam nadzieję że następna noc będzie lepsza bo jutro mamy domową sesję brzuszkową i nie chce wyglądać na zdjęciach jakbym tydzień nie spała -chociaż w sumie tak jest, bo godziny które przespałam w tym tygodniu mogę policzyć na palcach u dwóch dłoni...🫣
No dobra, nie narzekam. Wstaję jeść śniadanko i robić kawkę. Miłego dnia dziewczyny!
U nas dziś ma być ładna pogoda, wam też życzę ciepełka 😊♀️ 32l. ♂️ 43l.
🍀 27.10.2025- II kreseczki
🍀 14.11.2025- piękne serduszko
🍀05.12.2025- 3cm misia 🥹 według USG +3dni
🍀29.12- prenatalne: niskie ryzyka, zdrowy chłopczyk, 7,5cm szczęścia. Według USG 13+3
🍀15.01- 160g misia, potwierdzona płeć 🩵
🍀12.02- 360g syneczka 🩵
🍀18.02- prenatalne II trymestru 🍀
🍀12.03- 700g malucha
🍀10.04- 1160g dżentelmena

-
Podobno zeby bylo bezpiecznie rodzic sn blizna musi miec co najmniej 2 mm, moja ma juz 1 mm …Domcia90 wrote:Musze sie wiecej dowiedziec od mojego lekarza w takim razie jak to u mnie wygląda. Jaka jest gruba blizna
Ja witam sie z Wami dzis znad drinka z glukoza. Oby tylko jeszcze cukrzyca mi sie nie przypaletala 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 08:25
-
Trzymam mocno kciuki! Ja wczoraj byłam.Ceci wrote:Podobno zeby bylo bezpiecznie rodzic sn blizna musi miec co najmniej 2 mm, moja ma juz 1 mm …
Ja witam sie z Wami dzis znad drinka z glukoza. Oby tylko jeszcze cukrzyca mi sie nie przypaletala 🙈
Lekarz na spokojnie na usg jest w stanie to sprawdzić rozumiem? Pytanie czy jest w stanie zobaczyć na usg czy jest rozejście czy tylko urofizjoterapeuta jest w stanie 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:30
-
Missi - łączę się w bólu. Mam wrażenie że wczoraj i dzis prawie w ogóle nie spałam 🙄
Aktualizacja co do szczepionki - ręka nie boli przy zwykłych czynnościach, ale nie da się jednak na niej leżeć. Żałuję że dostałam w lewą rękę, bo robić mogę wszystko ale spać na niej nie da rady bo boli, a ja śpię głównie na lewym boku 🙈 gdybym wiedziała to poprosiłabym o wkłucie w prawą.
Mi z wyprawki brakuje w zasadzie tylko tej wanienki, ale już mam ją w koszyku 😁 dziś przyjdzie kurierem isofix, jeszcze cała apteka i wszystko mam 🥹 już chcę lipiec!Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:40
-
O rany a ja dziś spałam jak dziecko 😅 Serio podniosłam sie z lozka dopiero ok 9 tak mi dobrze było.Co prawda wieczorem jak sie polozylam to dokuczały mi plecy i mała urządziła sobie dyskotekę ale jak już zasnelam to wow.
@kiki zycze Ci zebys szybko poczula się lepiej, szczególnie ta kostka wtedy napewno bedzie Ci lzej
@Missi ale podzielisz sie z nami efektami sesji😉
@Domi kiedy przeprowadzka?Czy moze juz w trakcie?
U nas tez slonko nieśmiało próbuje przebic się przez chmury zobaczymy czy sie wypogodzi🌤️
kikix0o lubi tę wiadomość
-
Łącze się w bólu z nieśpiącymi, u mnie to samo, dzisiaj max 3 godziny. Może uda się odespać w dzień choć trochę.
Mam opuchnięte ręce, do tego w dłoniach, kolanach i stopach czuje jakby ścięgna były za krótkie, przy wyproście np ręki i dłoni czuje jakby mięsko odchodziło od kości. Miałyście tak może? Kilka fizjo jakoś nie miało na to pomysłu.
Miłego dnia dziewczyny ☺️🧑87 🧔85
AMH 0,13, Hashimoto, IO, Adenomioza, PAI-1, brakujące KIRy implantacyjne, ❌Cross-match 32%, ❌ANA dodatnie
✅ przywrócone naturalne owulacje
Morfologia 4%
12.2024 1 IVF -> 4 🥚->1 MII -> 1 blastka -> ET beta 0 ❌
02.2025 2 IVF-> 3 🥚-> 2 MII -> 1 blastka -> ET beta 0 ❌
03.2025 cykl naturalny + ovitrelle ⏸️
6+0 (29 dpo) 3,6 mm człowieczka z bijącym serduszkiem ❤️
7+4 💔 👼 Joanka
C.d. Histeroskopia - zrobiony porządek ✅ wyleczony stan zapalny ✅Mezoterapia jajników ✅ Immunosupresja ✅
08.2025 3 IVF-> 6 🥚-> brak MII ❌
10.2025 naturals 🌈 🌱
💊accofil, encorton, prograf, clexane, accad
Beta 9dpo 23, 11dpo 63, 13dpo 131, 15dpo 310, 18dpo 1179, 27dpo 21440🤞🏼
6+6 9mm szczęścia i serdeuszko ❤️
9+2 2,5 cm małego Bąbla
12+1 Felia test - niskie ryzyka, dziewczynka 💕
13+4 prenatalne - wszystko ok

-
Ja miałam 78-71-90 i lekarz powiedział że jest ok:)Domcia90 wrote:Mam juz wyniki krzywej.
0'- 86
60'- 92
120'- 99
Wg czatu jest troche prosta ta krzywa i po godzinie wynik powinien byc wyższy niz po dwóch. Wcześniej z corka i z synem mialam,ze po godzinie wynik byl wyższy a tu na odwrót. Ktos moze miał podobny wynik? Juz sie włączyła panika,ze to hipoglikemia 🫣 -
Ja na 90% będę miała cc w 38tc ze względu na to że miałam sporą niszę w bliźnie, której korektę przechodziłam rok temu. Niby jest cień szansy SN ale dowiem się w 35tcDomcia90 wrote:Są tu jakieś mamusie,które wiedzą że będą mieć planowane cc?Ona 35
On 34
05.2021 👶w 1cs
Ponowne starania od 01.2024
08.2024 - ciąża pozamaciczna i usunięty jajowód - ureaplasma i mycoplasma - wyleczone
05.2025 usunięcie niszy w bliźnie u prof Ludwina
Walczymy od nowa od 09.2025 (+Ovitrelle)
10.2025 - Udalo sie w 2 cs
11.2025 - Ponowna walka z Ureaplasma.. - wyleczona

-
Tak, lekarz na usg bez problemu moze zmierzyc grubosc bliznyDomcia90 wrote:Trzymam mocno kciuki! Ja wczoraj byłam.
Lekarz na spokojnie na usg jest w stanie to sprawdzić rozumiem? Pytanie czy jest w stanie zobaczyć na usg czy jest rozejście czy tylko urofizjoterapeuta jest w stanie 🤔
-
Ja wczoraj miałam wizytę. Dzidek waży 1168. Niestety 3 miesiące temu na USG z mężem powiedzieliśmy że wygląda jak kosmita i od tamtej pory jest foch i żadnego zdjęcia zrobić się nie da, buzia ciągle schowana 🙈 Pytałam o szczepienia na krztusiec i rsv i zalecił żeby się szczepić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:16
emciak, Agaa049, kikix0o, Czarna_owieczka, Pani Bocianowa, WiolaP, Ananabanana lubią tę wiadomość
-
Jak dobrze kojarze mialas korekte u prof Ludwina, on nie nadbudowuje tej niszy swoja metoda, zeby wlasnie sie dalo urodzic sn?GosAga123 wrote:Ja na 90% będę miała cc w 38tc ze względu na to że miałam sporą niszę w bliźnie, której korektę przechodziłam rok temu. Niby jest cień szansy SN ale dowiem się w 35tc
-
Dziewczyny a co myślicie o takim łóżeczku: https://vexpi.pl/produkt/pokoj-dzieciecy/lozeczka/waldin-dostawka-z-materacem-2w1/?attribute_pa_waldin-dostawka-materac=natural&gad_source=1&gad_campaignid=22654991962&gbraid=0AAAAABZGMRZEvU51IWY-4a571bwsAspNGOna 35
On 34
05.2021 👶w 1cs
08.2024 - ciąża pozamaciczna i usunięty jajowód - ureaplasma i mycoplasma - wyleczone

-
Tak ale moja generalnie byla bardzo bardzo duza, wygladała na usg jak druga jama maciny. Poki co blizna trzyma sie świetnie a po niszy nie ma śladu ale wiadomo mięsień w tym miejscu jest już bardzo nadwyrężony. Będę miała rozmowę z Ludwinem w 35tc jaki mamy plan ale jak mi powie że ma być cc to się go posłucham bo jemu ufam najbardziejCeci wrote:Jak dobrze kojarze mialas korekte u prof Ludwina, on nie nadbudowuje tej niszy swoja metoda, zeby wlasnie sie dalo urodzic sn?
Ceci lubi tę wiadomość
Ona 35
On 34
05.2021 👶w 1cs

-
Dziewczyny czy polecicie coś na przeziębienie?
W 1 trym ratowałam się tą serią Prenalen ale to praktycznie nic nie daje, a dzisiaj obudziłam się z jeszcze większym bólem gardła, aż ciężko mi mówić 🥲 Do tego ogólne rozbicie, ból głowy.. Może testowałyście coś co możemy brać a wam pomogło?
💞 K. 29 | A. 29 + 🐶
🌈 14.11.2025 ⏸️
beta: 15 —> 79 —> 258 —> 1200 —> 6199
🩷 04.12 – 6+3 jest serduszko 🥹 CRL 4,2 mm
🩷 29.12 - 10+0 mamy 2.80cm bobasa 🥹 FHR 180
🩷 14.01 - prenatalne, 5.70cm zdrowego bobasa
🩷 26.01 - 8cm zdrowego chłopczyka
🩷 20.02 - 227g szczęścia
🩷 19.03 - połówkowe, 424g zdrowego bąbelka
💊 acard • clexane • encorton • euthyrox • suple
🕊️ 05.25 – 7tc 🕊️ 06.25 – cb 🕊️ 08.25 – cb
🌿 hashimoto & niedoczynność
🌸 ANA1/ANA3 (+) – podejrzenie tocznia
🧬 PAI-1 4G/4G
💓 POTS
_____

-
WiolaP wrote:O rany a ja dziś spałam jak dziecko 😅 Serio podniosłam sie z lozka dopiero ok 9 tak mi dobrze było.Co prawda wieczorem jak sie polozylam to dokuczały mi plecy i mała urządziła sobie dyskotekę ale jak już zasnelam to wow.
@kiki zycze Ci zebys szybko poczula się lepiej, szczególnie ta kostka wtedy napewno bedzie Ci lzej
@Missi ale podzielisz sie z nami efektami sesji😉
@Domi kiedy przeprowadzka?Czy moze juz w trakcie?
U nas tez slonko nieśmiało próbuje przebic się przez chmury zobaczymy czy sie wypogodzi🌤️
25 kwietnia
Jest plan aby wszystko ogarnąć w jeden dzień 😅
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Synek 2022 ❤️❤️