🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Jadę zaraz na szczepionkę na krztusiec, bo się okazało że jest JEDNA dostępna w przychodni i czeka na mnie 😁
Któraś już miała czy przecieram nasz grupowy szlak?
Wiola - piękny brzusio, ja mam chyba większy 🙈 ale jeszcze jak się człowiek uprze to może ukryć pod bluzą takiego gagatka 😁 -
Wiola, no piękny brzuch, mi tak wywaliło do przodu, już w 2 trymestrze, że strasznie wielki jest, teraz trochę przystopowało, ale wciąż 3 miesiące i boje się, że tego potem nie udźwignę 🫠😅
Dodatkowo smaruję się od samego początku, a wyszedł mi pierwszy rozstęp 🥲
-
Pani Bocianowa wrote:Jadę zaraz na szczepionkę na krztusiec, bo się okazało że jest JEDNA dostępna w przychodni i czeka na mnie 😁
Wiola - piękny brzusio, ja mam chyba większy 🙈 ale jeszcze jak się człowiek uprze to może ukryć pod bluzą takiego gagatka 😁
Ja idę się szczepić dopiero po 30 tyg 😀
-
Pani Bocianowa wrote:Jadę zaraz na szczepionkę na krztusiec, bo się okazało że jest JEDNA dostępna w przychodni i czeka na mnie 😁
Wiola - piękny brzusio, ja mam chyba większy 🙈 ale jeszcze jak się człowiek uprze to może ukryć pod bluzą takiego gagatka 😁
Ja idę się szczepić dopiero po 30 tyg 😀
-
Pani Bocianowa, Agaa049, Ceci, WiolaP lubią tę wiadomość
-
Ananabanana wrote:Ja idę się szczepić dopiero po 30 tyg 😀
Dam znać jak wrażenia, podobno od niej ręka boli
mam dzisiaj jeszcze panią Dżinę kontrolnie (zapytam o te nasze niespokojne nogi i te zasraną infekcję bo libido mam 1000 a tu nic nie można 🙄🙈) i wieczorem hennę brwi i rzęs. Mam nadzieję że mnie nie poskłada ta szczepionka jakoś 😒
-
Pani Bocianowa wrote:Dam znać jak wrażenia, podobno od niej ręka boli
mam dzisiaj jeszcze panią Dżinę kontrolnie (zapytam o te nasze niespokojne nogi i te zasraną infekcję bo libido mam 1000 a tu nic nie można 🙄🙈) i wieczorem hennę brwi i rzęs. Mam nadzieję że mnie nie poskłada ta szczepionka jakoś 😒
Koniecznie daj znać jak się po niej czujesz. Aż jestem ciekawa. 😀 oby nic się nie działo 🤞
Powodzenia -
Obie macie super brzuchy, ja mam ogromnyyy 😵💫😅
Zapisałam się właśnie na SPA dla przyszłej mamy, bo dostałam voucher na takie coś na urodziny 🥰 będę miała jakiś super masaż, przyda się 😵💫😅 ale to dopiero 27.04 😅
Ananabanana lubi tę wiadomość
-
Ja też dziś jadęPani Bocianowa wrote:Jadę zaraz na szczepionkę na krztusiec, bo się okazało że jest JEDNA dostępna w przychodni i czeka na mnie 😁
chce jak najszybciej bo w pierwszej ciąży jak byłam umówiona to trafiłam na patologię ciąży i potem już nie zdążyłam tego nadrobić
Pani Bocianowa lubi tę wiadomość
Ona 35
On 34
05.2021 👶w 1cs
Ponowne starania od 01.2024
08.2024 - ciąża pozamaciczna i usunięty jajowód - ureaplasma i mycoplasma - wyleczone
05.2025 usunięcie niszy w bliźnie u prof Ludwina
Walczymy od nowa od 09.2025 (+Ovitrelle)
10.2025 - Udalo sie w 2 cs
11.2025 - Ponowna walka z Ureaplasma.. - wyleczona

-
Kofii wrote:Obie macie super brzuchy, ja mam ogromnyyy 😵💫😅
Zapisałam się właśnie na SPA dla przyszłej mamy, bo dostałam voucher na takie coś na urodziny 🥰 będę miała jakiś super masaż, przyda się 😵💫😅 ale to dopiero 27.04 😅
Ooo ale super, zazdroszczę, taki relaks 🧖♀️
To udanego SPA!!! -
WiolaP wrote:Czy tylko ja mam wrażenie ze po przekroczeniu progu 3 trymestru tez brzuch rosnie z dnia na dzień 😅Ja poki co mieszcze sie w swoje legi i odziwo blzuki tez poki co pasują wiec jeszcze nie inwestuje w odzież ciążowa.Ostatnim razem tyle tego nakupywalam i polowy nie zalozylam😜
Zdjecie brzuszka🩷
https://zapodaj.net/plik-UhFq6hkbLn
Ja jeszcze nie zaczęłam 3 trymestru a mam brzuch większy niż Ty 🤣Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Synek 2022 ❤️❤️ -
Dziś jeszcze rzutem na taśmę udało mi się w luxmedzie ogarnąć piaskowanie i stalking zębów bo oni robią tylko to 27 tc
Ona 35
On 34
05.2021 👶w 1cs
Ponowne starania od 01.2024
08.2024 - ciąża pozamaciczna i usunięty jajowód - ureaplasma i mycoplasma - wyleczone
05.2025 usunięcie niszy w bliźnie u prof Ludwina
Walczymy od nowa od 09.2025 (+Ovitrelle)
10.2025 - Udalo sie w 2 cs
11.2025 - Ponowna walka z Ureaplasma.. - wyleczona

-
Precelku ja tez mam problem z imieniem. Tzn ja mam kilka typow, ale żadne imię nie pasuje mężowi, wybrzydza na wszystkie, a podałam mu naprawdę wiele propozycji.
Jutro wstawiam sie do szpitala na jeden dzień, beda mi mierzyc cukry. Kazali ze swoją kanapka i sie zastanawiam, czy to ma byc zwykła z chleba z białej maki, czy moge warzywka dorzucic, zapomnialam zapytać z tego wszystkiego 🫣
Mialam przed dwa tygodnie straszne bóle w kręgosłupie wlasnie przy kosci krzyżowej i rwę kulszowa. Jedna wizyta u fizjo urolo-gin i tejpy zadziałały cuda, minęło dwa tygodnie i śpię lepiej i nic mnie nie boli, a jak zacznie to mam ćwiczenia wykonywać w domu. Myślałam, ze nic nie pomoże ta wizyta, a czuje sie jak nowo narodzona 😂
GosAga123 lubi tę wiadomość
Starania od 11.2017r.
-brak prawego jajowodu.
-IO, PCOS
04-10.19r - Lametta + Ovitrelle, glucophage
20.11.19r. - 1 cykl z clo i IUI (7cs) 😥
16.12.19r. - 2 IUI menopur (8cs) 😥
02-05.20r. - starania bez leków (10-13cs) torbiel czekoladowa po lewej stronie
22.06.20r. - transfer 4ab
8dpt - beta 114.09 🥰
11dpt - beta 301.78 🥰
18dpt - beta 3258.58 🥰