🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
My też stawiamy na fotelik z bazą koniecznie ale który będziemy wybierać w przyszłym tygodniu.
Wózek już do nas jedzie.
Padam dziewczyny, mieliśmy dzisiaj tą sesję brzuszkową w domu i to jak to mnie zmęczyło to się w głowie nie mieści. Przebrałam się, zjadłam obiad i padłam na kanapę i nie wstaje już dziś.
Nie sądziłam że to takie męczące 😅 ale efektów sesji nie mogę się doczekać 🤗
Ceci, WiolaP lubią tę wiadomość
♀️ 32l. ♂️ 43l.
🍀 27.10.2025- II kreseczki
🍀 14.11.2025- piękne serduszko
🍀05.12.2025- 3cm misia 🥹 według USG +3dni
🍀29.12- prenatalne: niskie ryzyka, zdrowy chłopczyk, 7,5cm szczęścia. Według USG 13+3
🍀15.01- 160g misia, potwierdzona płeć 🩵
🍀12.02- 360g syneczka 🩵
🍀18.02- prenatalne II trymestru 🍀
🍀12.03- 700g malucha
🍀10.04- 1160g dżentelmena

-
Tak,chyba wlasnie taEliora wrote:

Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
badanie nasienia 2019 vs 2021
morfologia 4% -> 3% ❌
Koncentracja 46,05 mln/ml (norma >15) ->111,50 Miliony / ml mln/ml ✅
Całkowita liczba 115,13 mln (norma >39M/Próba) -> 490,60 M/Próba ✅
Ruch postępowy 55% (norma >32%) -> 50,23 % ✅(zmalało ❌)
Ruchome 58,14 %(2021) ✅ -
Ja pytałam lekarza o kilkugodzinną podróż samochodem to powiedział że nie jest to podróż samolotem, nie ma różnicy ciśnień więc mogę. To zrozumiałam że samolotem to już nie bardzo.Karmelcia wrote:Dziewczyny, a co myślicie o lataniu samolotem jeszcze w maju ?
zastanawiam się nad szybkim wyjazdem ale jakoś mam wątpliwości.. -
wandapanda wrote:Nam dzisiaj jeszcze spodobał się future design inspiro i wybieraliśmy między tymi dwoma. Ale ten się lepiej prowadziło, jak to powiedział mój mąż „ten jedzie jakby miał wspomaganie”. Minus taki, że on się wydaje dość mały, ale my i tak po jakimś 1,5 roku pewnie przyjedziemy już na kompaktową spacerówkę, więc aż tak mi to nie robi. A zbyt dużego wózka też nie chcemy, wolimy bardziej kompaktowe. No i nauczona doświadczeniem po starszym dziecku kupuję takie rzeczy, które wiem, że dość szybko potem sprzedam i nie będą mi zalegały w piwnicy. A na baliosa z drugiej ręki na pewno szybko znajdę chętnych 😆 w sumie to był jeden z głównych powodów dla których go wzięłam. Bo chciałam wcześniej maxi cosi, ale one nie są tak popularne i bałam się, że będę się z nim bujać za długo jak przyjdzie czas zmiany.
Na jaki się zdecydowałaś ostatecznie?
No właśnie u mnie odpadł ze względu na to ,że jest maly
Kupiłam juname termo elegantSynek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Synek 2022 ❤️❤️ -
Domi93 wrote:No właśnie u mnie odpadł ze względu na to ,że jest maly

Kupiłam juname termo elegant
Każdy ma swoje potrzeby, ja wszystkie duże wózki odrzucałam na początku 😄 no mam nadzieję, że z 1,5 roku posłuży, a potem wymienimy na taka typowa mniejszą spacerówkę. W sumie nie chcieliśmy kupować dzisiaj, ale pan sprzedawca kupił mnie tym, że powiedział, że nam go przetrzymają na magazynie ile chcemy 😁 teraz trochę żałuję, bo mam ochotę go sobie jeszcze pooglądać i powozić w nim kota 🐈⬛ -
Hej Dziewczyny, chwileczkę tu mnie nie było 😏
Tydzień temu byliśmy na wizycie u swojego ginekologa
wszystko w porządku, nasz chłopczyk rośnie sobie, ważył 1100g 🩵
Zalecone mam więcej czasu odpoczywać ☺️
Kolejna wizyta u ginekologa 7.05 i zdecydowaliśmy się na trzecie badania prenatalne 5.05
My już kupiliśmy wózek, wybraliśmy ROAN ivi 2.0 wersja Vintage 🤎
I fotelik z bazą Cybex Cloud G 🤗
Powoli wspólnie z mężem wszystko kompletujemy 😉😅
MayMasza lubi tę wiadomość
-