🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Missi - mam pytanko do Ciebie 😊
Widziałam, że robiłaś ostatnio większe zamówienie z Infantilo, btw super rzeczy tam mają 😍 korzystałaś z jakiegoś kodu rabatowego? Albo czy po tym zamówieniu, dostalas jakis rabat na kolejne? 😊 pytam, bo planuje zrobic tam dosc duze zamówienie. Liczyłam, że może "rzucą" jakiś rabat na majówkę, ale nic nie ma, żadna influ też nie ma aktualnie kodu do nich, stąd to pytanie, czy się łudzić na jakis kod, czy pogodzić z kwota zamówienia 😅🤦♀️🙈
Będę wdzięczna za odpowiedź 😊😘
Miłej majówki i pięknej pogody dla Wszystkich! 🌞 -
MayMasza wrote:Z chęcią pralabym w większej ale myślę,ze połowa tkanin pokurczylaby sie dosc szybko. Niestety to nie to co kiedys

No właśnie.. 😢 -
I ja witam się w maju 🌷 mam plan, że w maju dopnę kwestie wyprawkowe i pakowanie. Niby termin na połowę lipca, ale mam z tyłu głowy, że ja też miałam się urodzić w takim czasie a jednak wybrałam sobie sam początek czerwca ☺️ kończymy remont pokoiku i będę mogła działać. Ostatnio mocno średnio śpię, puchną ręce, bolą stawy i już robi się coraz ciężej.
W tygodniu miałam incydent drogowy wjechałam na parkingu na krawężnik autem, przednie koła zakopały się w żwirze i zawisłam autem na tym krawężniku, pan z assistance mnie wyciągnął, auto całe 😅 takie absurdalne przygody blondynki 😂 postresowalam się na maxa i poszłam na kontrolne USG, doktorek polał ze mnie, ale na szczęście szyjka długa a młoda niewzruszona głupota matki, waży 1350g, 55 centyl. Już kawał bobaska.
Dla mnie przenosiny są okej, nie mam preferencji do miejsca więc zagłosowałam w ankiecie na "inne".
Cudownego weekendu dziewczyny, pogoda na Dolnym Śląsku idealna na majowkowy chilliWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:13
Ananabanana, Pani Bocianowa lubią tę wiadomość
🧑87 🧔85
AMH 0,13, Hashimoto, IO, Adenomioza, PAI-1, brakujące KIRy implantacyjne, ❌Cross-match 32%, ❌ANA dodatnie
✅ przywrócone naturalne owulacje
Morfologia 4%
12.2024 1 IVF -> 4 🥚->1 MII -> 1 blastka -> ET beta 0 ❌
02.2025 2 IVF-> 3 🥚-> 2 MII -> 1 blastka -> ET beta 0 ❌
03.2025 cykl naturalny + ovitrelle ⏸️
6+0 (29 dpo) 3,6 mm człowieczka z bijącym serduszkiem ❤️
7+4 💔 👼 Joanka
C.d. Histeroskopia - zrobiony porządek ✅ wyleczony stan zapalny ✅Mezoterapia jajników ✅ Immunosupresja ✅
08.2025 3 IVF-> 6 🥚-> brak MII ❌
10.2025 naturals 🌈 🌱
💊accofil, encorton, prograf, clexane, accad
Beta 9dpo 23, 11dpo 63, 13dpo 131, 15dpo 310, 18dpo 1179, 27dpo 21440🤞🏼
6+6 9mm szczęścia i serdeuszko ❤️
9+2 2,5 cm małego Bąbla
12+1 Felia test - niskie ryzyka, dziewczynka 💕
13+4 prenatalne - wszystko ok

-