🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak to, to w znaczniku możesz wpisać swój nick stąd 🙂Agaa049 wrote:Dzięki! Dodałam się do tych podgrup, ale jak wejdę w te trzy kropki i info i mam siebie to nie mogę już zmienić nazwy 😀 chyba, że znalazłam w każdej z podgrup „dodaj znacznik członka” ale nie wiem czy to to 🙈😀Mysia_24
-
Oj tak, przydałoby się 😊 moze na Dzień Mamy coś będzie, ale nie mogę też tyle czekać. Dzięki wielkie za odpowiedź ❤️Missi wrote:Też szukałam kodu ale niestety nic nie było i nie ma nadal 😒 a na pewno by się przydało
Jakby cos Dziewczyny, to w Jukki i Amumu przez majówkę jest do -20% na pościelki, śpiworki itd. 😀
Miłego 😍 -
Pani Bocianowa wrote:Na pierwszej stronie tam gdzie wybieracie „forum” macie przyjaciółki i musicie mnie dodać wpisując nick, ja muszę zaakceptować. Później znów przy tej liście jest „wiadomości do przyjaciółek” i wybieracie mnie i piszecie do mnie.
Ja leżę przeziębiona, więc nudzi mi się i sprawdzam na bieżąco czy ktoś tam nie napisał
dziewczyny które już napisały - wysłałam Wam zaproszenie, sprawdźcie czy Wam doszło.
Dzięki za instrukcje, wysłałam zaproszenie do przyjaciółek, żeby móc wysłać wiadomość z numerem telefonu. Strasznie skomplikowane to forum... -
Mysia 24 wrote:Tak to, to w znaczniku możesz wpisać swój nick stąd 🙂
Dobra, zmienione w każdej podgrupie, dziękuję Ci bardzo 😘
Mysia 24 lubi tę wiadomość
• Dwa poronienia: 2023 r. 2024 r.
• Problemy immunologiczne: KIR AA, allo MlR 0%
• Ponowne starania 01.2025 r.
• 06.2025 r. Histeroskopia -> stan zapalny: antybiotyk metronidazol i tarivid
• 10-11.2025 podczas starań Encorton, accofil
11.2025 ⏸️
Leki: Encorton, accofil do 12 tygodnia, acard, po 23 tygodniu ciąży heparyna Fraxiparine
Czekamy na lipcowego synka 🤭❤️ -
Hej, witam się w 3 trymestrze! 🤯
Nie zdążyłam wypełnić ankiety, a tu już przenosiny 🙈 szkoda, bo mam sentyment do forum, jestem tu od 2022 🥰 Wieczorem do Was dołączę! Bo majówkę spędzamy na placach zabaw 😂😅
WiolaP, Pani Bocianowa, Motylek93, hypatia92 lubią tę wiadomość
-
To tak jak my… ale dzieki temu 3-latka spala nam 12 h w nocyKofii wrote:Hej, witam się w 3 trymestrze! 🤯
Nie zdążyłam wypełnić ankiety, a tu już przenosiny 🙈 szkoda, bo mam sentyment do forum, jestem tu od 2022 🥰 Wieczorem do Was dołączę! Bo majówkę spędzamy na placach zabaw 😂😅
-

, druga córka