Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼
Odpowiedz

🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼

Oceń ten wątek:
  • Mysia 24 Ekspertka

Wysłany: 2 maja, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaa049 wrote:
    Dzięki! Dodałam się do tych podgrup, ale jak wejdę w te trzy kropki i info i mam siebie to nie mogę już zmienić nazwy 😀 chyba, że znalazłam w każdej z podgrup „dodaj znacznik członka” ale nie wiem czy to to 🙈😀
    Tak to, to w znaczniku możesz wpisać swój nick stąd 🙂

Mysia_24
  • GąskaBalbinka Przyjaciółka

Wysłany: 2 maja, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Missi wrote:
    Też szukałam kodu ale niestety nic nie było i nie ma nadal 😒 a na pewno by się przydało
    Oj tak, przydałoby się 😊 moze na Dzień Mamy coś będzie, ale nie mogę też tyle czekać. Dzięki wielkie za odpowiedź ❤️
    Jakby cos Dziewczyny, to w Jukki i Amumu przez majówkę jest do -20% na pościelki, śpiworki itd. 😀

Miłego 😍

• Gonia90 Koleżanka

Wysłany: 2 maja, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani Bocianowa wrote:
    Na pierwszej stronie tam gdzie wybieracie „forum” macie przyjaciółki i musicie mnie dodać wpisując nick, ja muszę zaakceptować. Później znów przy tej liście jest „wiadomości do przyjaciółek” i wybieracie mnie i piszecie do mnie.

Ja leżę przeziębiona, więc nudzi mi się i sprawdzam na bieżąco czy ktoś tam nie napisał :) dziewczyny które już napisały - wysłałam Wam zaproszenie, sprawdźcie czy Wam doszło.

Dzięki za instrukcje, wysłałam zaproszenie do przyjaciółek, żeby móc wysłać wiadomość z numerem telefonu. Strasznie skomplikowane to forum...

preg.png
  • Agaa049 Autorytet

Wysłany: 2 maja, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia 24 wrote:
    Tak to, to w znaczniku możesz wpisać swój nick stąd 🙂

Dobra, zmienione w każdej podgrupie, dziękuję Ci bardzo 😘

Mysia 24 lubi tę wiadomość

• Dwa poronienia: 2023 r. 2024 r.
    • Problemy immunologiczne: KIR AA, allo MlR 0%
    • Ponowne starania 01.2025 r.
    • 06.2025 r. Histeroskopia -> stan zapalny: antybiotyk metronidazol i tarivid
    • 10-11.2025 podczas starań Encorton, accofil

11.2025 ⏸️
    Leki: Encorton, accofil do 12 tygodnia, acard, po 23 tygodniu ciąży heparyna Fraxiparine

Czekamy na lipcowego synka 🤭❤️
  • Kofii Autorytet

Wysłany: 2 maja, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, witam się w 3 trymestrze! 🤯
    Nie zdążyłam wypełnić ankiety, a tu już przenosiny 🙈 szkoda, bo mam sentyment do forum, jestem tu od 2022 🥰 Wieczorem do Was dołączę! Bo majówkę spędzamy na placach zabaw 😂😅

WiolaP, Pani Bocianowa, Motylek93, hypatia92, Kirby lubią tę wiadomość

🙋🏻‍♀️29🙋🏻33

2023 💙👶🏻

23.11 ⏸️ 💖
    24.11 beta 2148
    26.11 beta 5693
    preg.png
  • Ceci Autorytet

Wysłany: 2 maja, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja, 18:53

• Pani Bocianowa Autorytet

Wysłany: 2 maja, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajcie proszę znać jeśli komuś kto już wysłał mi swój numer nie doszło zaproszenie na wh-pp 🙏

preg.png
  • Wiśnia🍒 Debiutantka

Wysłany: 3 maja, 00:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. W końcu się odważyłam i zarejestrowałam na forum - w trochę słabym momencie, bo widzę, że większość powoli przechodzi na prywatne kanały, a tak dobrze się Was czyta. Bardzo dużo się od Was dowiedziałam i dziękuję za wszystkie polecajki.
    Mogę sie jedynie odwdzięczyć moim ostatnim odkryciem. Na stronie media expert można zdobyć za złotówkę 3pak chusteczek Pampers Aqua Soft Touch. Niestety trzeba zainstalować nową apkę Pampers Club, ale działa już zdobyłam jedno opakowanie.
    Jeśli chodzi o mnie - jestem w 30 tyg ciąży. Mój planowany termin porodu to 13 lipca.
    Teraz próbuje kompletować wyprawkę, ale wstrzymuję się do dnia matki - wiele firm miało kody w tamtym roku między innymi Ifantilo i QueenBaby. Narazie mam głównie ciuszki 56 i 62, ale sama nie wiem czy dobre grubości i ilości. Reszta trochę wisi, mam nadzieję, ze wszystko zdążę kupić przed porodem.

• Wiśnia🍒 Debiutantka

Wysłany: 3 maja, 01:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie zapomniałam zadać pytanie, po tym wstępie;) Czy któraś z Was znalazła dostawkę pasującą do łóżka, które stoi na ziemi nie mając żadnej przestrzeni na nóżki (coś w stylu łóżka kontynentalnego)?
    Wertuje internet i nawet jak się coś znajdzie to ma średnie opinie, albo nie da sie zmienić szerokości dostawki w trwały sposób, tylko trzeba pasami przymocować do łóżka rodziców, co często odskakuje.

• Ceci Autorytet

Wysłany: 3 maja, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja, 18:53

• Wiśnia🍒 Debiutantka

Wysłany: 3 maja, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odpowiedź 😀Niestety ta dostawka jest dla nas za szeroka - mamy za mało przestrzeni między łóżkiem a komodą, dlatego ciągle szukam. Zastanawiam sie nad drewnianym łóżeczkiem dostawnym z allegro, bo ma szerokość około 50cm (jak będę mogła wklejać linki to podeślę).

Przy okazji jeszcze chciałam dać znać, ze kupiłam w Rossmanie na sporej promce laktator muszlowy pojedynczy Canpol Babies Smart Sense za 155zl (promka do 6 maja). Mamy często chwaliły. Jak będzie z laktacją po porodzie to ciężko ocenić, ale chciałam mieć jakąś opcję bez wydawania milionów.

• Natalie2026 Ekspertka

Wysłany: 3 maja, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chwilę mnie nie było i takie zmiany 🤭
    Pani Bocianowa wysłałam zaproszenie do przyjaciółek, już się do Was przywiązałam i też przechodzę 😂

Pani Bocianowa lubi tę wiadomość

• Mysia 24 Ekspertka

Wysłany: 3 maja, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiśnia🍒 wrote:
    Dzięki za odpowiedź 😀Niestety ta dostawka jest dla nas za szeroka - mamy za mało przestrzeni między łóżkiem a komodą, dlatego ciągle szukam. Zastanawiam sie nad drewnianym łóżeczkiem dostawnym z allegro, bo ma szerokość około 50cm (jak będę mogła wklejać linki to podeślę).

Przy okazji jeszcze chciałam dać znać, ze kupiłam w Rossmanie na sporej promce laktator muszlowy pojedynczy Canpol Babies Smart Sense za 155zl (promka do 6 maja). Mamy często chwaliły. Jak będzie z laktacją po porodzie to ciężko ocenić, ale chciałam mieć jakąś opcję bez wydawania milionów.

A ja ciągle zapomninam sprawdzić swoje czy będzie dobrze pasowało do łóżka 😅 kupiłam Kinderkrafta ale przy zakupie nawet nie pomyślałam żeby zobaczyć czy będzie do łóżka można dosunąć itp. 🤦

Mysia_24
  • Pani Bocianowa Autorytet

Wysłany: 3 maja, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Fajnie że do nas dołączasz - nie ważne że jest późno 😁 wpisuję Cię na pierwszą stronę tylko daj znać jeszcze płeć dzidziusia i ew. imię :) 🍒

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja, 10:14

preg.png
  • Wiśnia🍒 Debiutantka

Wysłany: 3 maja, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia 24 wrote:
    A ja ciągle zapomninam sprawdzić swoje czy będzie dobrze pasowało do łóżka 😅 kupiłam Kinderkrafta ale przy zakupie nawet nie pomyślałam żeby zobaczyć czy będzie do łóżka można dosunąć itp. 🤦

Też rozważam kinderkrafta, bo tam te nóżki się chowają, tylko nie jestem pewna czy da się je ustawić aby się trzymały czy trzeba pasami mocowac do łózka (bo są na sprężynach bez możliwości ustawienia). A jaki model masz dokładnie?
    Ja te dostawki analizuję jakby to była decyzja życia 😅 dlatego ciągle nie mam.

• Wiśnia🍒 Debiutantka

Wysłany: 3 maja, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani Bocianowa wrote:
    Hej!
    Fajnie że do nas dołączasz - nie ważne że jest późno 😁 wpisuję Cię na pierwszą stronę tylko daj znać jeszcze płeć dzidziusia i ew. imię :) 🍒

Dziękuję bardzo 😊 jest mi bardzo miło.

U nas będzie dziewczynka 🩷 a z imieniem mam dylemat. Pół rodziny dziwi się, że bez imienia...i zastanawiam się czy to normalne, bo ja ciągle nie czuję połączenia żadnego imienia z moim dzieckiem 🤷‍♀️ Dodatkowo jestem dość wybredna i większość imion odrzucona.

• nofajniefajnie Ekspertka

Wysłany: 3 maja, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiśnia🍒 wrote:
    W sumie zapomniałam zadać pytanie, po tym wstępie;) Czy któraś z Was znalazła dostawkę pasującą do łóżka, które stoi na ziemi nie mając żadnej przestrzeni na nóżki (coś w stylu łóżka kontynentalnego)?
    Wertuje internet i nawet jak się coś znajdzie to ma średnie opinie, albo nie da sie zmienić szerokości dostawki w trwały sposób, tylko trzeba pasami przymocować do łóżka rodziców, co często odskakuje.

kinderkraft neste grow - poprzednie lozko mielismy bardzo niskie i te nozki sie zmniejszalo do miejsca gdzie sie styka z lozkiem.
    Tam sa pasy mocujace, ale u nas to dzialalo, nie odlaczalo sie. Tylko jak masz kontynentalne bez ramy to pewnie nie zadziala

• Precelek 🥨 Przyjaciółka

Wysłany: 3 maja, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani Bocianowa wysłałam zaproszenie do przyjaciółek.

Jak Wam mija majówka?

My byliśmy na dwudniowym wyjeździe, a dziś już w domu. Mąż wziął ekipę na rowery, więc mam chwilę by zobaczyć co u Was. 🙂

preg.png
  • Wiśnia🍒 Debiutantka

Wysłany: 3 maja, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nofajniefajnie wrote:
    kinderkraft neste grow - poprzednie lozko mielismy bardzo niskie i te nozki sie zmniejszalo do miejsca gdzie sie styka z lozkiem.
    Tam sa pasy mocujace, ale u nas to dzialalo, nie odlaczalo sie. Tylko jak masz kontynentalne bez ramy to pewnie nie zadziala

To łóżeczko jest mega fajne, bo starcza na dłużej niż 6 miesięcy. Nam niestety nie mieści sie na szerokość🫢
    Teraz rozważamy łóżeczko na allegro:
    Łóżeczko dostawka BAMBI 100x50 z opuszczanym bokiem na kółkach BIAŁE

Jak żyjecie w ten upalny dzień☀️? Ja musiałam uciekać ze słońca. W cieniu było przyjemnie.

• kikix0o Autorytet

Wysłany: 3 maja, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani Bocianowa, też napisałam Ci mój numer w wiadomości ❤️

💞 K. 29 | A. 29 + 🐶

🌈 14.11.2025 ⏸️
    beta: 15 —> 79 —> 258 —> 1200 —> 6199
    🩷 04.12 – 6+3 jest serduszko 🥹 CRL 4,2 mm
    🩷 29.12 - 10+0 mamy 2.80cm bobasa 🥹 FHR 180
    🩷 14.01 - prenatalne, 5.70cm zdrowego bobasa
    🩷 26.01 - 8cm zdrowego chłopczyka
    🩷 20.02 - 227g szczęścia
    🩷 19.03 - połówkowe, 424g zdrowego bąbelka
    🩷 23.04 - 977g bobasa

💊 acard • clexane • encorton • euthyrox • suple

🕊️ 05.25 – 7tc 🕊️ 06.25 – cb 🕊️ 08.25 – cb

🌿 hashimoto & niedoczynność
    🌸 ANA1/ANA3 (+) – podejrzenie tocznia
    🧬 PAI-1 4G/4G
    💓 POTS
    _____

preg.png
‹‹ 364 365 366 367 368 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ