Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼
Odpowiedz

🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼

Oceń ten wątek:
  • Mysia 24 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaa049 wrote:
    Dzięki! Dodałam się do tych podgrup, ale jak wejdę w te trzy kropki i info i mam siebie to nie mogę już zmienić nazwy 😀 chyba, że znalazłam w każdej z podgrup „dodaj znacznik członka” ale nie wiem czy to to 🙈😀
    Tak to, to w znaczniku możesz wpisać swój nick stąd 🙂

Mysia_24
  • GąskaBalbinka Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Missi wrote:
    Też szukałam kodu ale niestety nic nie było i nie ma nadal 😒 a na pewno by się przydało
    Oj tak, przydałoby się 😊 moze na Dzień Mamy coś będzie, ale nie mogę też tyle czekać. Dzięki wielkie za odpowiedź ❤️
    Jakby cos Dziewczyny, to w Jukki i Amumu przez majówkę jest do -20% na pościelki, śpiworki itd. 😀

Miłego 😍

• Gonia90 Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani Bocianowa wrote:
    Na pierwszej stronie tam gdzie wybieracie „forum” macie przyjaciółki i musicie mnie dodać wpisując nick, ja muszę zaakceptować. Później znów przy tej liście jest „wiadomości do przyjaciółek” i wybieracie mnie i piszecie do mnie.

Ja leżę przeziębiona, więc nudzi mi się i sprawdzam na bieżąco czy ktoś tam nie napisał :) dziewczyny które już napisały - wysłałam Wam zaproszenie, sprawdźcie czy Wam doszło.

Dzięki za instrukcje, wysłałam zaproszenie do przyjaciółek, żeby móc wysłać wiadomość z numerem telefonu. Strasznie skomplikowane to forum...

preg.png
  • Agaa049 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia 24 wrote:
    Tak to, to w znaczniku możesz wpisać swój nick stąd 🙂

Dobra, zmienione w każdej podgrupie, dziękuję Ci bardzo 😘

Mysia 24 lubi tę wiadomość

• Dwa poronienia: 2023 r. 2024 r.
    • Problemy immunologiczne: KIR AA, allo MlR 0%
    • Ponowne starania 01.2025 r.
    • 06.2025 r. Histeroskopia -> stan zapalny: antybiotyk metronidazol i tarivid
    • 10-11.2025 podczas starań Encorton, accofil

11.2025 ⏸️
    Leki: Encorton, accofil do 12 tygodnia, acard, po 23 tygodniu ciąży heparyna Fraxiparine

Czekamy na lipcowego synka 🤭❤️
  • Kofii Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, witam się w 3 trymestrze! 🤯
    Nie zdążyłam wypełnić ankiety, a tu już przenosiny 🙈 szkoda, bo mam sentyment do forum, jestem tu od 2022 🥰 Wieczorem do Was dołączę! Bo majówkę spędzamy na placach zabaw 😂😅

WiolaP, Pani Bocianowa, Motylek93, hypatia92 lubią tę wiadomość

🙋🏻‍♀️29🙋🏻33

2023 💙👶🏻

23.11 ⏸️ 💖
    24.11 beta 2148
    26.11 beta 5693
    preg.png
  • Ceci Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kofii wrote:
    Hej, witam się w 3 trymestrze! 🤯
    Nie zdążyłam wypełnić ankiety, a tu już przenosiny 🙈 szkoda, bo mam sentyment do forum, jestem tu od 2022 🥰 Wieczorem do Was dołączę! Bo majówkę spędzamy na placach zabaw 😂😅
    To tak jak my… ale dzieki temu 3-latka spala nam 12 h w nocy :)

2023 - córka
    10.2025 - FET 5.2.1 PGTa
    5.01.2026 - 12 tc, prenatalne <3, druga córka <3

preg.png
  • Pani Bocianowa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajcie proszę znać jeśli komuś kto już wysłał mi swój numer nie doszło zaproszenie na wh-pp 🙏

preg.png
‹‹ 362 363 364 365 366
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ