Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Aishha wrote:mademoisellewe jak tam nudności? bo mi wczoraj w poludnie przeszly po kanapce i mandarynce i juz nie wróciły, dzis jest git chociaz w glowie mam wybiórczą zywność, o niektorych posiłkach nie jestem w stanie nawet mysleć - ale nie muli.
Siedze w pracy i pojawiła sie mysl, że zjadlabym kaszke ryzową dla dzieci, taką na mleku z puszki jaką je mój chrzesniak bo oboje mamy nietolerancje na mleko. czuje, że to będzie moje sniadanie
Doskonale wiem o czym mowisz ! Ja mam takie dziwaczne zachcianki, ze dzis o 8 rano jadlam truskawkowego rozka, a normalnie nie lubie lodow zwlaszcxa truskawkowych. Za to po zjedzeniu czulam sie jak w niebie ❤️ 90% rzeczy, ktore jadlam i lubilam budza we mnie natychmiastowe wymioty. Ciagle tylko ogorki kiszone, kiwi i pierogi mi sie marza. Dzis w sklepie dostalam okropnej ochoty na actimel ktorego prawie nigdy nie kupuje. Wiec zachcianki i obrzydzenie do jedzenia atakuja ciagle. Wymioty i mdlosci nadal i jeszcze w glowie mi sie kreci. Ale dzis tylko 4 razy wymiotowalam wiec duzo lepiej niz wczoraj. Wazne ze jestem w domu, a nie pracy ❤️
@ 27.01.2019
Owu 10.02.2019
Nowina 25.02 -beta 115
28.02 -beta 318
02.03-beta 693
04.03-beta 1313
06.03-beta 2553
08.03- beta 5543
11.03-beta 11565
07-03-usg pecherzyk z cialkiem zoltym 10,4 mm
03.01.18- strata pierwszej 'fasolki' -
Ani0nka wrote:Oki mamy to, wstawiać dziewczyny suwaczki 😊
Zapisałam się na przyszły wtorek do lekarza, bo nie wiem czy suple i leki nadal przyjmować... Na razie nie mam żadnych objawów. Troszkę martwi mnie to, że nie mam najmniejszego bólu piersi i obawiam się o progesteron, czy jest ok. Ale oby takSynek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
U mnie TP wg apki: 8/11.
Z suwaczkiem poczekam do serduszka - wizytę mam 20/3.
Ja jestem z okolic SzczecinaAni0nka lubi tę wiadomość
-
mademoisellewe wrote:Doskonale wiem o czym mowisz ! Ja mam takie dziwaczne zachcianki, ze dzis o 8 rano jadlam truskawkowego rozka, a normalnie nie lubie lodow zwlaszcxa truskawkowych. Za to po zjedzeniu czulam sie jak w niebie ❤️ 90% rzeczy, ktore jadlam i lubilam budza we mnie natychmiastowe wymioty. Ciagle tylko ogorki kiszone, kiwi i pierogi mi sie marza. Dzis w sklepie dostalam okropnej ochoty na actimel ktorego prawie nigdy nie kupuje. Wiec zachcianki i obrzydzenie do jedzenia atakuja ciagle. Wymioty i mdlosci nadal i jeszcze w glowie mi sie kreci. Ale dzis tylko 4 razy wymiotowalam wiec duzo lepiej niz wczoraj. Wazne ze jestem w domu, a nie pracy ❤️
ale dziwi mnie, że przeszły nudnosci, dzis wrecz czuje sie swietnie tylko nerwy w pracy puszczają jak cos sie dzieje. Żdążyłam już opierdzielić przez telefon kobiete w klinice gdzie robiłam posiewy bo zgubiły moje upoważnienie i do tej pory czekałam od 3 tyg na wyniki...
-
nick nieaktualny
-
Aishha wrote:no wlasnie to dziwne, że organizm nie chce tego co do tej pory lubił. Ostatnio nie jadłam prawie wcale miesa a teraz tylko tego mi daj i odejdź z warzywami surowymi
ale dziwi mnie, że przeszły nudnosci, dzis wrecz czuje sie swietnie tylko nerwy w pracy puszczają jak cos sie dzieje. Żdążyłam już opierdzielić przez telefon kobiete w klinice gdzie robiłam posiewy bo zgubiły moje upoważnienie i do tej pory czekałam od 3 tyg na wyniki...
Ciesz sie, ze nie masz « mdlawego » dniaMnie nie odpuszczaja. Faktycznie to bardzo dziwne zwlaszcza, ze moj organizm nie chce rzeczy, ktore sa tez zdrowe tak jak i Twoj
ciagle tylko na kwasne mam ochote dzis to juz 5 kiwi zjadlam :p
Wspolczuje, ze musisz sie meczyc w pracyMoje samopoczucie jest o niebo lepsze dzis w domu niz wczoraj w pracy 😜
Aishha lubi tę wiadomość
@ 27.01.2019
Owu 10.02.2019
Nowina 25.02 -beta 115
28.02 -beta 318
02.03-beta 693
04.03-beta 1313
06.03-beta 2553
08.03- beta 5543
11.03-beta 11565
Według mojego wyliczenia termin mam na 19.11 jednak z suwaczkiem wstrzymam się do wizyty, na którą chciałabym iść pomiędzy 25, a 27.11. Kusi mnie wcześniej i mam nadzieję, że wytrzymam.
Widzę, że dość sporo jest nas listopadówekliczę, że skład jedynie się powiększy!!!
Ja póki co odczuwam tylko brzuch choć nie wiem czy to nie jest wynik zabiegu, który miałam. Liczę jednak na brak mdłości i innych żołądkowych objawów, bo w pierwszej ciąży było to fatalne, co zjadłam to było mi niedobrze. -
Dziewczyny, czy któraś z Was zauważyła u siebie wzrost tętna? Strasznie mnie to zaczyna frustrować... Nie wiem na ile jest to kwestia fizjologiczna, spowodowana ciążą, a na ile coś nienormalnego, czym mogłabym się martwić.Córeczka 18.01.2023
Syn 2019
-
Maija wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was zauważyła u siebie wzrost tętna? Strasznie mnie to zaczyna frustrować... Nie wiem na ile jest to kwestia fizjologiczna, spowodowana ciążą, a na ile coś nienormalnego, czym mogłabym się martwić.
To jest normalne, ja mam 93💙 -
Maija wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was zauważyła u siebie wzrost tętna? Strasznie mnie to zaczyna frustrować... Nie wiem na ile jest to kwestia fizjologiczna, spowodowana ciążą, a na ile coś nienormalnego, czym mogłabym się martwić.
-
Dziewczyny,
Czy Wam tez lekarze powiedzieli, ze karta ciazy dopiero przy serduszku? Pytanie do szczesciar z ❤️ Czy zalozyli Wam karte na wizycie z ❤️?@ 27.01.2019
Owu 10.02.2019
Nowina 25.02 -beta 115
28.02 -beta 318
02.03-beta 693
04.03-beta 1313
06.03-beta 2553
08.03- beta 5543
11.03-beta 11565
Karta ciąży zakładana jest dopiero gdy jest serduszko
wcześniej to różnie bywa dlatego lekarze nie chcą zakładać
-
mademoisellewe wrote:Dziewczyny,
Czy Wam tez lekarze powiedzieli, ze karta ciazy dopiero przy serduszku? Pytanie do szczesciar z ❤️ Czy zalozyli Wam karte na wizycie z ❤️? -
Witam się i ja.
Miałam się jeszcze wstrzymać, ale chyba potrzebuję pocieszenia.
Jestem po trzeciej becie i martwię się czy wszystko przyrasta prawidłowo. Jutro idę na wizytę (5t2d) wiem, że wcześnie jeszcze ale chcę żeby gin zobaczyła resztę moich badań, a poza tym niedawno miałam infekcję układu moczowego więc na to też będzie musiała zerknąć.
Moje bety:
6.03 - 457,6 mIU/ml
8.03- 841,42 mIU/ml
11.03- 1825,03 mIU/ml.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2019, 15:13
sisi lubi tę wiadomość
-
Anja89 wrote:Witam się i ja.
Miałam się jeszcze wstrzymać, ale chyba potrzebuję pocieszenia.
Jestem po trzeciej becie i martwię się czy wszystko przyrasta prawidłowo. Jutro idę na wizytę (5t2d) wiem, że wcześnie jeszcze ale chcę żeby gin zobaczyła resztę moich badań, a poza tym niedawno miałam infekcję układu moczowego więc na to też będzie musiała zerknąć.
Moje bety:
6.03 - 457,6 mIU/ml
8.03- 841,42 mIU/ml
11.03- 1825,03 mIU/ml.jutro usg Ci wszystko wyjaśni,powinien już pęcherzyk
2017 #1
2019 #2