Listopad ! 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda603 wrote:Ja mam wizytę w poniedziałek ale dopiero po godz. 19. To będzie moja dopiero druga wizyta.
Moja niby 3 ale ba pierwszej bylam za wczesnie i nie bylo w sumie za wiele widac tylko mnie wtedy gin postresowal ze pecherzyk za maly itp 😩 Na drugiej wyszlo ze dzidzia młodsza o jakies 3-4 dni niz wynika z terminu miesiaczki a co bedzie teraz to zobaczymy 🤨 Stresuje sie. Z synkiem to mi sie wszystko co do dnia zgadzało 😒11.02.2016r Aniołek
-
Paolina91 wrote:Moja niby 3 ale ba pierwszej bylam za wczesnie i nie bylo w sumie za wiele widac tylko mnie wtedy gin postresowal ze pecherzyk za maly itp 😩 Na drugiej wyszlo ze dzidzia młodsza o jakies 3-4 dni niz wynika z terminu miesiaczki a co bedzie teraz to zobaczymy 🤨 Stresuje sie. Z synkiem to mi sie wszystko co do dnia zgadzało 😒
-
nick nieaktualnyAleksandraaa wrote:Nie ja wizytuje we wtorek i też już mam stresa, bo wczoraj wlaczylam detektor tętna (wiem że troszkę za wcześnie) i nie slyszalam ❤️. Dzisiaj zrobię drugie podejście
Tysia pilnuj się, żebyś nam nie zasłabła.
Kkasia ja mam termin na 24 listopad
Nikaa92 piękny ten malutki kropek 😍 już taki duży się zrobił, szok 😍
Detektora powinno uzywac sie dopiero od 16tc. -
Aleksandraaa wrote:Nie ja wizytuje we wtorek i też już mam stresa, bo wczoraj wlaczylam detektor tętna (wiem że troszkę za wcześnie) i nie slyszalam ❤️. Dzisiaj zrobię drugie podejście
Na początkowym etapie trzeba sprawdzać poniżej lini majtek 🙈 tak dobrze czytasz 😁... tam siedzą nasze maluchy. Ich tętno łatwo odróżnić... słyszalne jako biegnący koń 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2020, 12:24
Nareszcie razem. 👨👩👧👦 -
Magda603 wrote:Kasia Asia trzymamy mocno kciuki żeby wszystko było dobrze. Nie bierzesz duphaston? Ja jak dostałam plamien lekarz kazal mi jednorazowo połknącć 4 tabletki.
Nie biorę, nie miałam wcześniej plamien więc nie potrzebowałam leków, na ostatniej wizycie 3 tygodnie temu doktór stwierdził że wszystko w porządku -
Paolina91 wrote:No wlasnie, jestes obstawiona lekami skoro juz dwie ciaze stracilas? Ktory to tydzien? Bylas juz na jakiejs wizycie czy to pierwsza?
Byłam na pierwszej wizycie 3 tygodnie temu, dzisiaj jest 9+6. Wszystko było w porządku, nie dostałam żadnych leków. Zobaczymy co dzisiaj powie, aż mi niedobrze z nerwów -
KasiaAsia wrote:Byłam na pierwszej wizycie 3 tygodnie temu, dzisiaj jest 9+6. Wszystko było w porządku, nie dostałam żadnych leków. Zobaczymy co dzisiaj powie, aż mi niedobrze z nerwów11.02.2016r Aniołek
-
Paolina91 wrote:A mieszkasz gdzies za granica czy w Polsce? Bo u nas 2 poronienia i zero duphastonu czy luteiny w kolejnej ciazy to chyba jakis cud 😱
Tak w Polsce. Tamte poronienia były dość wczesne bo w 5 i 7 tygodniu, nie było akcji serca. W pierwszej ciąży brałam luteine ale to się zdało na nic. Teraz doktor stwierdził, że skoro jest akcja serca i wszystko jest w porządku to nie trzeba leków. Może dlatego że jedna ciążę donosilam. No prawie, bo urodziłam wcześniaka -
Paolina to ja z Toba wizytuje w poniedziałek. Mam na 10.
Paolina91 lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
żona_męża wrote:Czy któraś z Was zauważyła nasilenie mdłości po produktach mlecznych? Uznałam, że względnie się ustabilizowały u mnie ale kiedyś po płatkach z mlekiem, jogurcie, a kilka dni temu po lodzie śmietankowym znowu mdliło 🤔
Ja miałam na odwrót, po płatkach z mlekiem miałam trochę spokoju od mdłości, jogurt czy lody też dawały ulgę, mniejsza niż płatki z mlekiem ale zawsze to coś. A teraz mleko ratuje mnie jak dopada mnie zgaga.żona_męża lubi tę wiadomość
-
Niercierpliwa v2.0 wrote:KasiaAsia jak tam??
Niercierpliwa v2.0, blair., żona_męża, Alexis, pscolka lubią tę wiadomość
-
KasiaAsia wrote:Dziękuję za pamięć, właśnie ochłonęłam po wizycie, było spore opóźnienie ale warto było czekać, żeby dowiedzieć się wszystko w porządku! Kamień z serca. Dzidziuś 24,5mm. Wg usg jednak 9+1 bo miałam bardzo późno owulacje. Za 3 tygodnie usg genetyczne. Doktor zlecił zrobić test pappa i wolną podjednostkę beta hcg. Czy któraś z was robiła? Wiecie może jak to cenowo wygląda w diagnostyce bądź innym laboratorium (wiem że teraz głośnie działa diagnostyka) i ile trzeba czekać na wynik?
Super że wszystko w porządku:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2020, 20:22
KasiaAsia lubi tę wiadomość