Listopad ! 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pewnie po polowkowym dopiero bede ogarniac ciuchy. I w sumie duzo zalezy od plci bo na chlopaka juz mam
Chociaz z tego co pamietam to te pajace noworodwkowe mam po prostu biale to i tak sie nadadza
Ale za dzinsami i leginsami tez sie musze rozejrzec bo juz rozpinam spodnie przy jedzeniu.
-
My w sobotę nie wytrzymaliśmy i kupiliśmy smoczki 😂 po czym mój mąż wpadł w szał i oglądając rzeczy dla maluszków „krzyczał”: „no zamówmy coś” - myślałam, że padnę ze śmiechu bo nie podejrzewałam go o takie zachowanie 😂😂
Malamii26, Rożaa lubią tę wiadomość
💙💙 bliźniacza mama -
Wspaniałe wieści, gratuluję 😍
Niercierpliwa v2.0 lubi tę wiadomość
-
Ja już też po usg, dzidziuś ma 8,42 cm. Wszystko ok. Płeć ustalona na 99% chłopak!!
Muszę się przyznać, że z nudów już kilka rzeczy kupiłam na olx... uzywane: bujaczek, kosz Mojzesza, krzeselko do karmienia. Wiem, że to za wcześnie, ale jak znalazłam super ofertę to szkoda było nie skorzystać😁
Mam już też ubranka rozmiar 56 i 62. Podgrzewacz i sterylizator do butelek, laktator. Dostałam też sporo rzeczy na połóg i pieluszki dla noworodka. Na olx za darmo ktoś oddawał karuzele z projektorem Fisher Price-jest mega oraz fotelik samochodowy.Niercierpliwa v2.0, żona_męża, Virad, Pauliśka, Czykoty, kkasia, blair., Alexis lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa super bobo ! ♥️ Dwa tygodnie szybko zleca i znów się będziesz cieszyć widokiem
No ja właśnie tez już kilka fajnych rzeczy widziałam i tanich, ale tez się boje... 🤔 wiec wstrzymam się do początku czerwca. Tym bardziej ze nie mam nic, bo u mnie w rodzinie od 30 lat nie było żadnego chłopca a i koleżanki maja córkiwiec nie liczę raczej na towar przechodni
Niercierpliwa v2.0 lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Tysia33 wrote:Ja już też po usg, dzidziuś ma 8,42 cm. Wszystko ok. Płeć ustalona na 99% chłopak!!
Muszę się przyznać, że z nudów już kilka rzeczy kupiłam na olx... uzywane: bujaczek, kosz Mojzesza, krzeselko do karmienia. Wiem, że to za wcześnie, ale jak znalazłam super ofertę to szkoda było nie skorzystać😁
Mam już też ubranka rozmiar 56 i 62. Podgrzewacz i sterylizator do butelek, laktator. Dostałam też sporo rzeczy na połóg i pieluszki dla noworodka. Na olx za darmo ktoś oddawał karuzele z projektorem Fisher Price-jest mega oraz fotelik samochodowy.
Ja po dzisiejszym usg jakoś też przeczuwam chłopaka nie wiem czemu
Sporo już masz tych rzeczychyba też zacznę buszowac:)
Tysia33 lubi tę wiadomość
-
Ja się staram smarować ale nie robię tego systematycznie ,co do zakupów to na pewno jak już będzie potwierdzona płeć to coś kupię ale to nie będzie jeszcze szał zakupowy
na pewno dla siebie kupię jakieś legginsy ciążowe już teraz chodzę cały czas w getrach jak się zrobi cieplej i jak brzuszek urośnie to na pewno będę chciała sobie kupić coś ładnego
-
Ja się nikomu nie przyznałam, że mam już kilka rzeczy... Nie jestem przesadna, jednak wolę nie słuchać komentarzy, a naprawdę na olx można czasami perełki znaleźć. Zresztą wolę kupić używane, bo nie wiadomo czy dziecko zaakceptuje, np. Kosz Mojżesza wygląda jak nowy, a kupiony za 100 zl. Do tego jest stojak z kolyska. Super😊
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niercierpliwa v2.0 wrote:
Czyli co? Dzidzia nadgonila te dni co wcześniej niby byla młodsza? Mialas mi napisac jak to tam wyszlo 😜 I co teraz z terminem? Jaki w koncu jest ok?11.02.2016r Aniołek
-
Paolina91 wrote:Czyli co? Dzidzia nadgonila te dni co wcześniej niby byla młodsza? Mialas mi napisac jak to tam wyszlo 😜 I co teraz z terminem? Jaki w koncu jest ok?
Na ostatnim usg ciaza wg usg była dwa dni młodsza niż om. Dziś według usg jest 3 dni starsza niz om.
Więc podrosltermin zostawiam z OM różnie to może jeszcze być
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2020, 11:20