Listopad ! 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja używam Bio Oil olejek, w takim przezroczystym opakowaniu pomarańczowy. Ma piękny zapach i w sumie nie klei się na brzuchu.
nikt z mojej rodziny nie miał rozstępów, wiec liczę na to ze tez mnie ominie
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Paolina91 wrote:Smarujecie sie juz czyms?? Musze zacząć koniecznie 😱 Co macie fajnego? Najlepiej zeby nie pachnialo zbyt intensywnie i fajnie sie wchłaniało, olejkow nie lubie 😒
-
Ja też stosuje Bio Oil i Palmers. Chociaż wiem, że rozstępy mnie nie ominą. Mam po okresie dojrzewania na posladkach i udach...😞
Ja jestem ze Śląska, z Częstochowy😊blair. lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa a czemu nie zalecany w pierwszym ? 🤔
Ja jestem z Radomska, w sumie Tysia koło Ciebie
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa wrote:Niecierpliwa a czemu nie zalecany w pierwszym ? 🤔
Ja jestem z Radomska, w sumie Tysia koło Ciebie -
Tysia33 wrote:Ja tylko skończy się "koronaszal" to zapraszam do siebie na kawkę. Będziemy plotkowac i wybierać wyprawkę dla naszych maluszków 😁👍
Ja stosuje od trzech dni, wiec spoko chyba.Tysia33 lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
Tysia33 wrote:Ja też stosuje Bio Oil i Palmers. Chociaż wiem, że rozstępy mnie nie ominą. Mam po okresie dojrzewania na posladkach i udach...😞
Ja jestem ze Śląska, z Częstochowy😊
Pociesze Cie 😁 Z okresu dojrzewania mam cale posladki i biodra w rozstepach a w ciazy nie wyszedl mi ani jeden rozstep 👍 Po ciąży niestety wysypaly mi sie na piersiach przy nawale pokarmu ale obecnie nie sa jakies bardzo zauwazalne ale ja mam mini cycuszki 😂 No w kazdym razie najbardziej balam się o brzuch ale udalo się 👍11.02.2016r Aniołek
-
Paolina91 wrote:Pociesze Cie 😁 Z okresu dojrzewania mam cale posladki i biodra w rozstepach a w ciazy nie wyszedl mi ani jeden rozstep 👍 Po ciąży niestety wysypaly mi sie na piersiach przy nawale pokarmu ale obecnie nie sa jakies bardzo zauwazalne ale ja mam mini cycuszki 😂 No w kazdym razie najbardziej balam się o brzuch ale udalo się 👍
-
Tysia33 wrote:O to mnie pocieszylas, mega dobre wieści. Ja to też piersi mam małe, bardzo małe. Teraz dopiero są fajniejsze, takie pełne i większe znacząco 😊
Oooo to poczekaj na cyce po porodzie, rób foty i sie ciesz 😂 Jak wróciłam ze szpitala i przyszedl nawal pokarmu to mialam wielkie i twarde jak kamienie cycki 😱 Wygladaly jakby mialy zaraz eksplodowac 😂 Ten stan nie trwal dlugo... Teraz mam takie jak przed pierwsza ciaza tyle ze juz jedrnisc nie ta 😩 Jednak jak się narozciagaly do karmienia to teraz ta skora taka bardziej flakowata. Choc w chwili obecnej znow w ciazy troche jest lepiej ale szalu ni ma 😂Tysia33 lubi tę wiadomość
11.02.2016r Aniołek
-
Dzień dobry w niedzielę
U mnie pół nocy nie przesłane, drugie pół w koszmarach- będę dzisiaj człowiekiem zombie:/
Graliśmy wczoraj w badmintona i ledwo się ruszamtaki niby lekki sport
musiałam sobie cały czas powtarzać, żeby nie szaleć z tym duchem rywalizacji i nie rzucać po całym boisku 😂
-
Ja też Śląsk, tyle że Katowice
U mnie wczoraj był najgorszy dzień do tej pory, mdłości straszne cały dzień, ból głowy, zaparcia, czekam i czekam na ten drugi trymestr, mam nadzieję że wszystko minie...
A brzuch smaruję na razie olejkiem z dzikiej róży, mam coś chyba z palmersa na rozstępy, ale jeszcze nie używałam.
Tysia też mam pamiątki z okresu dojrzewania, u mnie na pupie i na kolanach 💁🏼♀️ -
Ja wczoraj byłam na działce, na świeżym powietrzu większość czasu więc przyjemnie. Dziś za to od rana mdlości, bóle głowy, bleee...
mogłoby już być dobrze na stałe, a nie raz lepiej raz gorzej 🙈 ja tylko liczę, że kolejny trymestr już będzie łaskawy dla nas