Listopad ! 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Potwierdzam 2 trymestr jest wolny od ciągłych mdłości, mi się sporadycznie zdarzają, za to czuje że krew jest pompowana gdzie indziej bo częściej kręci mi się w głowie jak za szybko wstanę lub dłużej postoje w jednym miejscu. Wiadomo każda jest inna i każda inaczej przechodzi.
pscolka, Macey lubią tę wiadomość
-
Nikaa92 wrote:Potwierdzam 2 trymestr jest wolny od ciągłych mdłości, mi się sporadycznie zdarzają, za to czuje że krew jest pompowana gdzie indziej bo częściej kręci mi się w głowie jak za szybko wstanę lub dłużej postoje w jednym miejscu. Wiadomo każda jest inna i każda inaczej przechodzi.
-
Ja się już tez czuje dobrze. Mdłości przeszły, jakieś chroniczne zmeczenie tez, ogólnie tylko piersi bola. Zaparcia przeszly, zaczynam czuć ze żyje.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Nie pamiętam kiedy mi sie poprawilo samopoczucie w ciazy z synkiem 🤔😒 Na pewno na poczatku nie czulam się az tak dupowato jak teraz. Bylam senna, zmeczona, pare razy wymiotowalam no i odrzucilo mnie od kilku rzeczy jak kawa, czosnek i pomidory ale zeby mi bylo tak od rana do wieczora niedobrze to nie kojarze totalnie 🤷♀️ Oby to niedlugo minelo 🙏11.02.2016r Aniołek
-
Dziewczyny czy któraś z Was miała w ciąży infekcje grzybiczą? Ja niestety złapałam. Lekarz kazal mi zrobić sobie kuracje 3 globulkami pimafucin co drugi dzień wieczorem mam sobie jedną zaaplikowac plus krem pimafucin 2 x dziennie. Zapomniałam tylko zapytać lekarza ile stosować czasu ten krem czy tyle co globulki czy dłużej i czy smarować nim tylko zewnętrznie czy do środka trochę też trzeba. Czy któraś mi pomoże?
-
Paolina91 wrote:Laski te co juz sa bliżej 2 trymestru czy Wy się serio lepiej czujecie? Ja juz mam na prawde dość tego że mi jest ciagle niedobrze 😭
Ja od 12-13 tyg widziałam zmianę
O mimo ze w 💜💜 ciAzy to mogę powiedzieć ze od 2 tyg się prawie normalnie czuje ! A było bardzo bardzo zle przez 5-6 tyg 🤗głowa do góry będzie lepiejPaolina91, blair. lubią tę wiadomość
Październik 2020
💜💜 dwie dziewczynki -
Niercierpliwa v2.0 wrote:O której ?
U mnie 8 20:)Niercierpliwa v2.0 lubi tę wiadomość
-
No to jest nas trochę, u mnie będzie 11t0d więc troche liczę, że nie będzie mógł doktorek tego potraktować mi jako prenatalne i szybko wyznaczy następną wizytę
Takie marzenie ściętej glowy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2020, 08:50
-
Ja dzisaj zaczynam drugi trymestr
Nie wierze ze już tyle minęło🥰🥰
✔️Lepiej się czuje ,
✔️ Brzuch rośnie ale waga stabilna
✔️ Smaków po za lodami jeszcze nie mam ( i oby tak dalej )
✔️ Oby jak najdłużej 😂🤷♀️kkasia, Pauliśka, blair. lubią tę wiadomość
Październik 2020
💜💜 dwie dziewczynki -
Ja wiem ze głupie pytanie odnośnie tych trymestrow, ale jak to w końcu jest, kiedy zaczyna się II trymestr w którym tygodniu ? 😂 jedni piszą ze po 13, drudzy ze po 14 🤔
Jak z Waszymi piersiami, bolą jak bolały ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2020, 10:18
Macey lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.