Listopad ! 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
kkasia wrote:Co do połówkowego to mamaginekolog tutaj pisze 😊
https://mamaginekolog.pl/usg-polowkowe-ciazy/
Dzięki! Idąc radą mamaginekolog i waszymi wpisami umówiłam się na 8 lipca, niestety musiałam wybrać innego lekarza. Przynajmniej inne i w sumie to kolejne oko zobaczy jak ta ciąża się miewa i co słychać. Ale jak tak myśle pisząc tego posta to chyba to jest bez znaczenia, bo w poprzedniej ciąży badało mnie chyba z 30 lekarzy a nikt nie mógł stwierdzić skąd u mnie takie problemy. Gratisem do ciąży będzie choroba psychiczna...[*] 03.2015 - Aniołek 9tc
01.2017 - Synek
[*] 06.2019 - Córeczka 24tc(cc)
Listopad 2020
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
casteam wrote:Chyba ja Ci mówiłam że będzie chłopak? Czy się mylę?
Psitka się zamieniła na siusiak?A dzisiaj 100 procent i zapewnienie że nic się nie zmieni
-
Niecierpliwa widzę, że mamy ten sam dzień i tydzień ciąży. U mnie też ostatnio stanęło na dziewczynce i wolałabym żeby tak zostało
uwielbiam sukienki i jak widzę te wszystkie mini rozmiary to mi się takie marzą
Niercierpliwa v2.0 lubi tę wiadomość
[*] 03.2015 - Aniołek 9tc
01.2017 - Synek
Listopad 2020
-
Niercierpliwa v2.0 wrote:Tak jest wrozylas synka i ja też miałam takie przeczucie A na ostatniej wizycie było bardziej ku dziewczynce...
A dzisiaj 100 procent i zapewnienie że nic się nie zmieni
Whaaaat?! Ale jaja, dosłownie 🤣 to jest jeszcze nadzieja ze na moich polowkowych coś się jeszcze zmieni 🤣😅
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julciacc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
Niercierpliwa v2.0 wrote:Kochane ja po wizycie, wszystko ok Ale poproszę o zmianę płci na chłopaka 😂
Polowkowe 7 lipca
No prosze 😂 Nieźle. Mysle ze moze byc jeszcze kilka takich przypadkow tutaj bo jednak wczesnie jest jeszcze wiec nie wszystko super widac. Ja w wróżenie plci na prenatalnych za bardzo nie wierzę. Z synkiem dowiedzialam sie chyba kolo 16tc i to juz bylo pewne bo bylo widac ewidentnie siurka 😂 teraz też uwierze dopiero jak zobacze niezaprzeczalny dowód a nie "wyglada mi raczej na chłopca/dziewczynke". 😝
Niecierpliwa a jak Twoja reakcja? Nastawilas się juz na dziewczynke czy Ci obojetne?Niercierpliwa v2.0 lubi tę wiadomość
11.02.2016r Aniołek
-
Paolina91 wrote:No prosze 😂 Nieźle. Mysle ze moze byc jeszcze kilka takich przypadkow tutaj bo jednak wczesnie jest jeszcze wiec nie wszystko super widac. Ja w wróżenie plci na prenatalnych za bardzo nie wierzę. Z synkiem dowiedzialam sie chyba kolo 16tc i to juz bylo pewne bo bylo widac ewidentnie siurka 😂 teraz też uwierze dopiero jak zobacze niezaprzeczalny dowód a nie "wyglada mi raczej na chłopca/dziewczynke". 😝
Niecierpliwa a jak Twoja reakcja? Nastawilas się juz na dziewczynke czy Ci obojetne?
Ale z chłopaka też się cieszęgorzej jak się wda w tatusia;D
-
nick nieaktualny
-
No z tymi dziewczynkami to zawsze może być niespodzianka. A jak jest już siusiak to siłą rzeczy nie może być inaczej. Moja koleżanka miała mieć dziewczynkę i całą wyprawkę dostała od siostry, wszystko w różu. Dziecku się nie spieszyło i jak zgłosiła się w 41tc do szpitala to na usg przed porodem okazało się, że chłopak!!! Ależ wszyscy byli w szoku jak następnego dnia pochwaliła się na FB chłopcem 🤣 rodzina miała 3 dni na kompletowanie nowej wyprawki, chociaż zdarzało się, że pod ubraniem miał różowe bodziaki, w kwiatki czy motylki itp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2020, 13:52
[*] 03.2015 - Aniołek 9tc
01.2017 - Synek
Listopad 2020
-
Niercierpliwa v2.0 wrote:No już się trochę nastawiłam, nie ukrywam, że dziewczynka była ciut bardziej pożądana
Ale z chłopaka też się cieszęgorzej jak się wda w tatusia;D
No to niespodziankagratuluję synka w takim razie 😊 będzie synuś mamusi
-
Ja na wizycie byłam wczoraj, mała zdrowa rośnie i nadal lekarz obstawia dziewczynkę,ale na połówkowym powie mi na 100% bo mała źle się ustawiała ☺️. Na połówkowe mam przyjść 30.06 będzie to 20 tydzień ale nie było terminów i zapisałam się dopiero 14 lipca więc 22 tygodniu, chociaż mam nadzieję że ktoś zwolni termin albo mnie jakoś lekarz wciśnie,mam napisać do niego smsa 😁.
Jeśli chodzi o piersi mi już urosły że dwa rozmiary i mnie strasznie bolą.
Dziewczyny kupujecie już coś dla maluszków ? Ja na razie kupiłam jedno ubranko z misiem Puchatkiem 😁
ines, żona_męża, Niercierpliwa v2.0 lubią tę wiadomość
-
Nina1111 wrote:Ja na wizycie byłam wczoraj, mała zdrowa rośnie i nadal lekarz obstawia dziewczynkę,ale na połówkowym powie mi na 100% bo mała źle się ustawiała ☺️. Na połówkowe mam przyjść 30.06 będzie to 20 tydzień ale nie było terminów i zapisałam się dopiero 14 lipca więc 22 tygodniu, chociaż mam nadzieję że ktoś zwolni termin albo mnie jakoś lekarz wciśnie,mam napisać do niego smsa 😁.
Dziewczyny kupujecie już coś dla maluszków ? Ja na razie kupiłam jedno ubranko z misiem Puchatkiem 😁
-
nick nieaktualnyNina1111 wrote:Ja na wizycie byłam wczoraj, mała zdrowa rośnie i nadal lekarz obstawia dziewczynkę,ale na połówkowym powie mi na 100% bo mała źle się ustawiała ☺️. Na połówkowe mam przyjść 30.06 będzie to 20 tydzień ale nie było terminów i zapisałam się dopiero 14 lipca więc 22 tygodniu, chociaż mam nadzieję że ktoś zwolni termin albo mnie jakoś lekarz wciśnie,mam napisać do niego smsa 😁.
Ja mam już 3 pełne pudla 🤣 kupuje używane perełki