Listopad ! 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja od nd wymioty tragiczne ale dziś jakiś lepszy dzień 👍🏻👍🏻👍🏻
Co do bliźniaków to bardziej przyrost daje do myślenia niż sam 1 wynik bety 😉 no a usg to już pewniaczek 😁 ja bym się cieszyła z bliźniaków ale jeśli Ty nie chcesz to nie życzę hehe😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2020, 17:15
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julciacc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
casteam wrote:Dziewczyny tez sie tak paskudnie czujecie?
Caly czas mam mdlosci. Nie moge patrzec na jedzenie.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Ja tez dzisiaj bete zrobilam = 34 dc. Przyrost ok 163% ale poziom jest wysoki dzisiaj 20 dpo wyszla mi 14606(!) w 17 dpo mialam 3445. Wg BBF jestem w 4t5dc czyli 5 tydzien a normy z mojego labu sa 7138 w 5 tygodniu. Naczytalam sie o zasniadzie - niby nie jestem w grupie ryzyka, poza wiekeim;P ale stresa mam a moj gin jakos ociaga sie z odpowiadaniem na SMSy. Miala Ktroas z Was tez takie wysokie pozimomy?4cs 💚⏸️
11.03.20 (25 dc, 11dpo) - beta: 87,31;
17.03.20 (31 dc, 17 dpo) - beta: 3445;
20.03.20 (34 dc, 20 dpo) - beta: 14606.
-
Basia38 wrote:Ja tez dzisiaj bete zrobilam = 34 dc. Przyrost ok 163% ale poziom jest wysoki dzisiaj 20 dpo wyszla mi 14606(!) w 17 dpo mialam 3445. Wg BBF jestem w 4t5dc czyli 5 tydzien a normy z mojego labu sa 7138 w 5 tygodniu. Naczytalam sie o zasniadzie - niby nie jestem w grupie ryzyka, poza wiekeim;P ale stresa mam a moj gin jakos ociaga sie z odpowiadaniem na SMSy. Miala Ktroas z Was tez takie wysokie pozimomy?
Może też bliźniaki 😅😅😅😅
Jeju wreszcie u nas z mężem jakies seksy sie odbyły 💪❤ 2 tyg nic bo się fatalnie czułam... dobrze że dziś choć troche lepiej 😜
Co do mdłości... no nie polecam, bo to mało zdrowe ale na mnie działa tylko łyk coli 🙈 próbowałam juz wszystkiego... imbir pod każdą postacią, migdały, pregna vomi, locomotive, przegryzienie czegoś przed wstaniem z łóżka, male porcje... wszytsko co zjadłam lądowało w kiblu. A dziś ok tylko mnie zaczynało łapać to łyk coli i spokój 🤷♀️ nie polecam... Ale na mnie działa 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2020, 19:47
19.03.2020 -> Jest ❤
15.10.2020 -> usg 2520g
kkasia wrote:Może też bliźniaki 😅😅😅😅
Jeju wreszcie u nas z mężem jakies seksy sie odbyły 💪❤ 2 tyg nic bo się fatalnie czułam... dobrze że dziś choć troche lepiej 😜
Co do mdłości... no nie polecam, bo to mało zdrowe ale na mnie działa tylko łyk coli 🙈 próbowałam juz wszystkiego... imbir pod każdą postacią, migdały, pregna vomi, locomotive, przegryzienie czegoś przed wstaniem z łóżka, male porcje... wszytsko co zjadłam lądowało w kiblu. A dziś ok tylko mnie zaczynało łapać to łyk coli i spokój 🤷♀️ nie polecam... Ale na mnie działa 😅
Kasia, mi też cola pomaga 😋 w pierwszej ciąży było to samo. Byłam uzależniona od coli. Lody o smaku coli (był problem,bo ciąża zimowa i tylko w netto mieli), żelki cola, cukierki cola...no masakra 😂
Łącze się w bólu, też mnie mdli 😕kkasia lubi tę wiadomość
-
kkasia wrote:Wow kawał bety 😁 będziesz powtarzać?? Może bliźniaki💚💚😅
ale to jest końcówka piątego tygodnia. Piękny przyrost, ale zupełnie w normie.
Wysoka beta poza tym nie świadczy o bliźniakach. Moja w dniu spodziewanego okresu, czyli 2 tygodnie po owu była prawie 1000, a mam 1 zarodek.
Basia38 wrote:Ja tez dzisiaj bete zrobilam = 34 dc. Przyrost ok 163% ale poziom jest wysoki dzisiaj 20 dpo wyszla mi 14606(!) w 17 dpo mialam 3445. Wg BBF jestem w 4t5dc czyli 5 tydzien a normy z mojego labu sa 7138 w 5 tygodniu. Naczytalam sie o zasniadzie - niby nie jestem w grupie ryzyka, poza wiekeim;P ale stresa mam a moj gin jakos ociaga sie z odpowiadaniem na SMSy. Miala Ktroas z Was tez takie wysokie pozimomy?
wiesz co, wartość jest faktycznie wysoka, ale przyrost jak najbardziej normalny na tym etapie ciąży, aczkolwiek wysoki jak na wysokość bety. Też miałam wysoką betę i też się naczytałam (że nie tylko zaśniad...) i z tego co pamiętam to przy zaśniadzie są dużo wyższe bety, tzn w setkch tysięcy. -
ja idę we wtorek do mojej przychodni podejrzeć czy ciąża w macicy, to będzie 5+0 , a potem juz prywatnie do mojego gina 2kwietnia w 6+2.
po stracie rok temu, powiedzialam sobie że zawsze będę brała męża na wizyte no ale teraz to nie jest możliwe
tez czytalam tym sluchaniu serduszka, wolalabym żeby mi nie puszczal na glos jeszcze, mimo że nie ma jednoznacznych badan na zły wpływkkasia lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Hej kobietki
Witam się nieśmiało i gratuluję każdej z Was pieknych pozytywnych testów i kropeczków😍❣️
W skrócie o mnieMieszkamy w Niemczech, mamy już synka który skończył w listopadzie 3 lata
przed nim niestety poroniłam dwa razy ( w 9 tyg i 12 tyg:(). Takze on jest naszym małym cudem 😁
Dwa dni temu zrobiłam test (2 mies nie uważaliśmy z mężem i szczerze kompletnie sie tego nie spodziewalam, bo w tym miesiącu bardzo rzadko sie kochaliśmy) i wyszły dwie mocne kreski
Nadal jestem w szoku:)
Problem mam taki, ze zaden ginekolog w mieście i w pobliżu nie przyjmuje nowych pacjentek, a Ci którzy nie odbierają tel są na urlopie 😣🤦♀️
Objawów zadnych nie mam i stad pewnie moje zmartwienie.
Miesiaczke ostatnią miałam 18 lutego
Cieszcie się z tych mdłości kochane 🤗
Życzę wszystkim z Was dużo zdrówka i pieknych serduszek na USGkkasia, żona_męża, JustynaG, Basia38, Freja000 lubią tę wiadomość
-
oo Aleksandra jestes moją cyklosiostra, tez ostatni okres mialam 18lutego 😀
gratuluje 2kresek ale kurde kicha z lekarzami.. zresztą w Polsce teraz tak samo, na nfz np nie ma szans.jeszcze masz chwilke czasu może uda Ci się gdzieś w koncu dodzwonic do lekarza 😊
Aleksandraaa lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Nula30 wrote:Kasia, mi też cola pomaga 😋 w pierwszej ciąży było to samo. Byłam uzależniona od coli. Lody o smaku coli (był problem,bo ciąża zimowa i tylko w netto mieli), żelki cola, cukierki cola...no masakra 😂
Łącze się w bólu, też mnie mdli 😕
Nula cieszę się że nie jestem sama!😂 jeju lody o smaku coli... ale mi smaka narobiłaś😅❤
U mnie jakas mega poprawa od wczoraj... lekkie mdłości tylko. Mam nadzieję że wszytsko ok i powinnam się cieszyć że się uspokoiło 🤔😊
19.03.2020 -> Jest ❤
15.10.2020 -> usg 2520g
Kkasia widze Ty tez z tych co wolą jak boli 😀 ja przedwczoraj bylam w strachu bo caly dzien się dobrze czułam 🙈 wczoraj bylam w strachu że za bardzo brzuch boli 🙈 dopiero po południu bylam zadowolnego że wszystkiego mam delikatnie po trochu 😂 mojemu mężowi ręce opadły. teraz jak mu mowie ze cos mnie boli to ten do mnie "chwalisz się czy narzekasz?" 😁
kkasia lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Ewka1700 wrote:Dziewczyny jest pęcherzyk w macicy❤.
Moze mieć 1-2 mm narazie.
Mówią, że nadal nie wykluczają pozamacicznej, ale juz ich nie slucham.
Kamień spadł mi z serca.
Dzięki za wsparcie i miłe słowa jesteście Kochane, bez waszych rad chyba bym tu nie przetrwala🤗
Jest pecherzyk wszystko będzie dobrzepo prostu ciąża musi być widocznie młodsza dlatego wcześniej nie widzieli
-
Wróblowa wrote:Wow, żyłam całe życie w błędzie. Serio. Rękę sobie dałam obciąć ze pozytywne to pozytywne i koniec
Niestety i mi się zdarzały takie falszywe testy, więc zdarza się.