Listopad ! 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia_na_tymczasie wrote:A to będzie napewno. Sugerowałam się stopka.
Niecierpliwa - mam nadzieje ze wrócę z dobrymi wieściami
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Wróblowa wrote:Jestem w 7+1 dziś
Wróblowa, ja też dziś wizyta na 16:45 😱 od rana mam stresa. A Ty na którą ?
Co do objawów u mnie straszne mulenie praktycznie cały dzień z okresami lepszego samopoczucia. Do toalety też biegam na dwójkę 🤦
Ból piersi dość intensywny, zwłaszcza w nocy. I to okropne ssanie w żołądku, z synkiem też tak miałam. Niestety historia się powtarza 😕
Kiedyś ginekolog mi powiedział,że objawy lub ich brak wcale nie są wyznacznikiem. Najważniejszy jest obraz z USG 🙂
Ja mam jeszcze jeden problem, przed wizytą mam podwyższone ciśnienie. W domu idealnie. Nie potrafię nad tym zapanować.kkasia lubi tę wiadomość
-
Nula30 wrote:Wróblowa, ja też dziś wizyta na 16:45 😱 od rana mam stresa. A Ty na którą ?
Co do objawów u mnie straszne mulenie praktycznie cały dzień z okresami lepszego samopoczucia. Do toalety też biegam na dwójkę 🤦
Ból piersi dość intensywny, zwłaszcza w nocy. I to okropne ssanie w żołądku, z synkiem też tak miałam. Niestety historia się powtarza 😕
Kiedyś ginekolog mi powiedział,że objawy lub ich brak wcale nie są wyznacznikiem. Najważniejszy jest obraz z USG 🙂
Ja mam jeszcze jeden problem, przed wizytą mam podwyższone ciśnienie. W domu idealnie. Nie potrafię nad tym zapanować.
ale psychika i tak swoje wie
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Zula36 wrote:U mnie w pierwszej ciąży był ten sam problem z ciśnieniem ,,syndrom białego fartucha”. Kazał mi mierzyć w domu 3 razy dziennie i zawsze oglądał dzienniczek i z niego spisywał. Teraz będzie tak samo. Niestety mój lekarz jest atrakcyjny i choćbym nie wiem jak sobie tłumaczyła to zawsze mnie krępuje i ciśnienie gotowe.
Haha 😁 mój też niczego sobie 😁 nawet przed seksem się tak nie szykuje jak przed wizytą u niego 😂😂😂
Też mierzę w domu. Damy radę!
Wróblowa, trzymam mocno kciuki i czekam na wieści ❤️Niercierpliwa v2.0, Malamii26 lubią tę wiadomość
-
Nula30 wrote:Haha 😁 mój też niczego sobie 😁 nawet przed seksem się tak nie szykuje jak przed wizytą u niego 😂😂😂
Też mierzę w domu. Damy radę!
Wróblowa, trzymam mocno kciuki i czekam na wieści ❤️Nula30, Malamii26, Niercierpliwa v2.0 lubią tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa wrote:Hahahaha 😂😂 od razu przypomniały mi się te historie jak dziewczyny przed wizyta u gina psikaly sobie pusie dezodorantami i innymi brokatami 😂😂😂
Hahahaha aż tak nie oczadziałam 😂😂
Boże, dziewczyny, jak mi niedobrze 🤢 Dobrze,że mąż w domu to się małym zajął i leżę w sypialni i dogorywam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2020, 11:12
-
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Ooo u mnie normalnie widać 7+1 może się coś niezaktualizowało
Niecierpliwa - mam nadzieje ze wrócę z dobrymi wieściami
teraz masz 6+4No to powodzenia dzisiaj.
Dziewczyny wybaczcie ale nie będę się wpisywała z terminem porodu. Może dopiero po połówkowych. Zbyt wiele niepowodzeń miałam w swojej historii. Udało się dopiero po 4 latach więc podchodzę bardzo ostrożnie do tego. -
dziewczyny powodzenia na usg, dajcie znać potem!
ja też mam słabe objawy. cycki wielkie -ok ale juz mnie prawie nie bolą a bolały mnie bardzo.. na 💩 tez chodzę częściej 😁 faktycznie to związane z ciążą? 😁 poza tym najczęściej to boli mnie krzyż a w nocy brzuch. mdli/muli mnie sporadycznie i tylko chwilę.
objawy nie sa wyznacznikiem zdrowej ciąży ale w poprzedniej ciąży nic mi nie było i nie skończyła się dobrze wiec teraz każdy objawik traktuje na plus i czekam na więcej 😁💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny postanowiłam do was dołączyć, według apki termin na 23.11 🙂😘
blair., kkasia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, długo się zastanawiałam czy dołączyć do was czy jeszcze poczekać. Według kalendarza dzisiaj u mnie 5+3. Wizytę mam dopiero w przyszły czwartek czyli za 10 dni. Szczerze mówiąc bardzo ostrożnie podchodzę do ciąży bo już dwie straciłam na początku a jedna ciąża udana, syn 🥰 stwierdziłam że pójdę do lekarze trochę później niż planowałam jak będzie 6+6. Jak ma się nie udać to trudno, oszczędze sobie stresu na wizycie. Jak ma się udać to w przyszłym tygodniu 02.04 zobaczę serduszko. Tylko jak przetrwać te 10 dni?
-
KasiaAsia wrote:Hej dziewczyny, długo się zastanawiałam czy dołączyć do was czy jeszcze poczekać. Według kalendarza dzisiaj u mnie 5+3. Wizytę mam dopiero w przyszły czwartek czyli za 10 dni. Szczerze mówiąc bardzo ostrożnie podchodzę do ciąży bo już dwie straciłam na początku a jedna ciąża udana, syn 🥰 stwierdziłam że pójdę do lekarze trochę później niż planowałam jak będzie 6+6. Jak ma się nie udać to trudno, oszczędze sobie stresu na wizycie. Jak ma się udać to w przyszłym tygodniu 02.04 zobaczę serduszko. Tylko jak przetrwać te 10 dni?
ja czekałam 2,5 tygodnia i myślałam ze mnie skręci. Także nawet nie mam rady jak sobie z tym radzić 😜
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyKasiaAsia wrote:Hej dziewczyny, długo się zastanawiałam czy dołączyć do was czy jeszcze poczekać. Według kalendarza dzisiaj u mnie 5+3. Wizytę mam dopiero w przyszły czwartek czyli za 10 dni. Szczerze mówiąc bardzo ostrożnie podchodzę do ciąży bo już dwie straciłam na początku a jedna ciąża udana, syn 🥰 stwierdziłam że pójdę do lekarze trochę później niż planowałam jak będzie 6+6. Jak ma się nie udać to trudno, oszczędze sobie stresu na wizycie. Jak ma się udać to w przyszłym tygodniu 02.04 zobaczę serduszko. Tylko jak przetrwać te 10 dni?
Nie jest łatwo, ja czekalam 3 tygodnie. Wizyta w środe.
A z moich objawow to wrazliwsze piersi i muli mnie 24h na dobe. W weekend jeszcze glowa mnie bardzo bolala. Dziś jest trochę lepiej. -
nick nieaktualny