Listopad ! 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiem, że rozstępy to sprawa genetyczna, ale może chociaż trochę je zmniejsze dbając od początku o skórę. Już po okresie dojrzewania ma pamiątkę w formie rozstępów na posladkach...
-
Frelcia_na_tymczasie wrote:Przeraża mnie moje wysokie libido.. co chwile erotyczne sny
a męża nawet boje się dotknąć.
-
Tysia33 wrote:Wiem, że rozstępy to sprawa genetyczna, ale może chociaż trochę je zmniejsze dbając od początku o skórę. Już po okresie dojrzewania ma pamiątkę w formie rozstępów na posladkach...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2020, 11:42
-
nick nieaktualny
-
Niercierpliwa v2.0 wrote:Tysiąc u mnie podobnie pośladki i kolana. Dlatego dobrze było brzuch mieć chociaż ładny:)
U mnie też pośladki i kolana z rozstępami.
Na brzuch póki co używam olej z pestek malin bądź z dzikiej róży, ale też uważam że to uwarunkowane genetycznie i jak rozstępy mają wyjść to niestety wyjdą mimo naszych starań by temu zapobiec -
Witam i ja☺️ dziś byłam bardzo zaskoczona faktem ,że obudziłam się o 9 (co u mnie się nie zdarza , ponieważ wstaje bardzo wcześnie) i sobie uświadomiłam ,że przecież zmiana czasu 🤦♀️.Tysia33 wrote:Mam takie pytanie, zwłaszcza, że część z Was spodziewa się już kolejnego maluszka, czy polecacie jakis preparat przeciw rozstępom?
Ja używam Bio oil ale słyszałam ,że Mustela jest polecana też.Tysia33 lubi tę wiadomość
-
Frelcia_na_tymczasie wrote:Przeraża mnie moje wysokie libido.. co chwile erotyczne sny
a męża nawet boje się dotknąć.
U mnie to samo ale przypuszczałam ,że tak będzie bo poprzednie ciążę tak miałam. Dla pocieszenia 😉🤪 powiem ,że im dalej tym libido będzie większe haha . Za to mój się boi ,że coś dziecku zrobi ehhhh faceci 🤭 -
Bassia wrote:Witam i ja☺️ dziś byłam bardzo zaskoczona faktem ,że obudziłam się o 9 (co u mnie się nie zdarza , ponieważ wstaje bardzo wcześnie) i sobie uświadomiłam ,że przecież zmiana czasu 🤦♀️.
Ja używam Bio oil ale słyszałam ,że Mustela jest polecana też.
Dziewczyny mam przesunieta wizytę jutro na 9.30.
Poproszę jutro o kciuki:)blair. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZula36 wrote:Sny barwne, wyraźne takie jak by to działo się to w realu miałam i w pierwszej ciąży i teraz mam w drugiej. Poprzednio w drugim trymestrze doszły erotyczne. Raz nawet miałam orgazm przez sen. To dopiero było ciekawe.
Orgazmy przez sen tez zaliczam. Aż w piątek zapytam doktora kiedy można bezpiecznie się już miziac z mężem 🙈 -
Niercierpliwa v2.0 wrote:Na bio oil nie jest czasem napisane, że można od 2 trymestru ?
Dziewczyny mam przesunieta wizytę jutro na 9.30.
Poproszę jutro o kciuki:)
Tak można go używać od początku 2 trymestru. Ja mialam dość pokaźne rozstępy na wewnętrznej stronie ud więc go używam na tą partię już od dawna i dość dobre efekty po nim mam .
Kciuki zaciśnięte 🤞
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2020, 12:21
Niercierpliwa v2.0 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
casteam wrote:Dziewczyny jakie robicie badania prenatalne?
W pierwszej ciąży robilam usg i test pappa, natomiast teraz bede robic NIPT (chyba Harmony to bedzie). Koszt 175euro. Konsultowalam to z polozna i stwierdzila ze to bedzie dla mnie najlepsze.
Wow fajna cenamacie jakieś dofinansowanie z ubezpieczenia np. czy po prostu takie ceny u was? U nas to chyba wszystkie te testy są powyżej 2000zl. My planujemy nifty pro.
casteam lubi tę wiadomość
-
Tysia33 wrote:Mam takie pytanie, zwłaszcza, że część z Was spodziewa się już kolejnego maluszka, czy polecacie jakis preparat przeciw rozstępom?
Ja polecam palmers taki balsam z pompką. W poprzedniej ciąży smarowalam brzuch 2 razy dziennie i zero rozstępów. Na koniec dolozylam jeszcze oliwkę palmers w ciągu dnia bo skóra na brzuchu swędziala. I co ważne nie wolno zapominać o smarowania piersi- ja niestety zapomniałam i na piersiach rozstępy mamTysia33 lubi tę wiadomość
Aniołek 2015
Leon 21.07.2016 ❤
Aniołek 2018
Aniołek 2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyblair. wrote:Wow fajna cena
macie jakieś dofinansowanie z ubezpieczenia np. czy po prostu takie ceny u was? U nas to chyba wszystkie te testy są powyżej 2000zl. My planujemy nifty pro.
W Holandii państwo dokłada do badan prenatalnych, ale niestety nie mozna poznac plci dziecka przez takie badanieblair. lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkie mamusie
ja dowiedziałam się ze zostanę mama 12 marca
w piątek usłyszałam już serduszko tętno 101
dziś jest 6+3 w maju minelyby 3 lata staran .Mialam niedrożny jeden jajowod lekarz po kilku stymulacjach po laparo zalecał in vitro ale ja sobie dałam spokój i po pol roku zaskoczyło naturalnie
olciaa, Malamii26, Zula36 lubią tę wiadomość