💚LISTOPAD 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Olaa..32 wrote:Ja mam w piątek, bo jestem bardzo niecierpliwa, muszę zobaczyć czy jest chociaż ten pechęrzyk w macicy, ale też idę tak wcześnie ze względu na L4, pracuje na magazynie, stoję przez 8 godzin i boję się, że mogło by się coś stać
Piątka, też jestem strasznie niecierpliwa 🙈 Pewnie, przynajmniej będziesz mogła odpoczywać i cieszyć się swoim stanem 😊😊
4.11.2021 ❤️🙏🏻 Nasz wymarzony Cud ❤️ -
Kamilla wrote:Może właśnie zapewnić warunki, Np. Stojąc/ siedząc na kasie, bardziej już w tej kwesti rozchodzi się o moje ubezpieczenie dlatego zanim dowie się ktoś o ciąż chce podpisać ta umowę itp. Póki co ukrywam, i staram się nie dźwigać, na tyle ile wie da
Ola...32 dobrze widzę ze masz 22 l ? 😊
[/url] -
beamyx wrote:Też ciągle śpię, bolą mnie sutki, czasem miewam mdłości. Póki co wszystko z objawów.. I też zamiast się cieszyć to ciągle analizuje..
Ja jescZe nie mam mdłości, ale to chyba dobrze 😅 na razie ich nie potrzebuje, mam dość stresu w pracy w ostatnich tygodniach,
Ale mam wrażliwe piersi, odraz pobolewanie w lewym jajniku, i doszło duuuze uczucie zmęczenia:)[/url] -
beamyx wrote:Piątka, też jestem strasznie niecierpliwa 🙈 Pewnie, przynajmniej będziesz mogła odpoczywać i cieszyć się swoim stanem 😊😊
-
Kamilla wrote:Dziewczyny był już wątek o suplementacji w ciazy ?
Od 3 miesięcy brałam femibion 0 a teraz biorę femibion 1
Może macie jakieś swoje sprawdzone suplementy ? Niby nic mi w moich nie przeszkadza ale, boje się ze to „za mało” 😳😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2021, 20:45
Kamilla lubi tę wiadomość
-
Olaa..32 wrote:Głównie właśnie o te L4 mi chodzi, bo w pierwszej ciąży pracowałam i niestety nie wyszło mi to na dobre 😒 Ale musze też podejrzeć czy pęcherzyk będzie w odpowiednim miejscu ulokowany
U mnie to samo w pierwszej ciąży, też wyszło mi to na złe. Teraz od początku l4 i same pozytywne myśli 😊Kamilla lubi tę wiadomość
4.11.2021 ❤️🙏🏻 Nasz wymarzony Cud ❤️ -
beamyx wrote:U mnie to samo w pierwszej ciąży, też wyszło mi to na złe. Teraz od początku l4 i same pozytywne myśli 😊
beamyx lubi tę wiadomość
-
beamyx wrote:U mnie to samo w pierwszej ciąży, też wyszło mi to na złe. Teraz od początku l4 i same pozytywne myśli 😊
Ahh zazdrosne wam dziewczyny, ze już możecie sobie odpocząć, i zająć sobą i dzidziusiem, ja muszę jescZe trochę poczekać, ale zamierzam uważać na siebie,( chociaz nie potrafię ustać w jednym miejscu jak przychodzą dostawy czy coś ) tez mam pozytywne myśli, ale wiadomo zawsze coś z tylu głowy,[/url] -
Ja w pierwszej ciąży pracowałam do 36 Tygodnia. Tylko, że pracę mam biurową. Tym razem planuję krócej, myślę, że do końca 4 miesiącaMarysia 02.08.2017 😍
Starania o 2 malucha od VI. 2020
CB 12.03.2021 😔
23.09.2021 - 10dpo II,
15 dpo beta 348, 77 , 17 dpo 789,90
18.10.2021 - 0,8 człowieka i
13.12.2021 - SYNEK!
11.04.2022 - 32+1 - 2100 gram
02.05.2022 - 35+1 - 2480 -
Karooolcia :) wrote:Hej dziewczyny 🙂 jak dziś samopoczucie? Ja czuję się nieźle, zawiozłam młodego do przedszkola i teraz mogę leżeć i pachnieć ... Oczywiście jak zrobię pewnie, prasowanie i ugotuje obiad 🤣
Ja w pracy do 14:30,ale zmęczenie, zawroty głowy izaparcia niestety dają o sobie znać 😊
Dziś rano lodówkę otworzyłam, i dziwny zapach poczułam... 😂🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2021, 08:25
[/url] -
Ja obie ciąże do ok 32-33tyg. Teraz nie zamierzam tak długo a szczerze to teraz się tak do kitu czuję że najchętniej już teraz bym poszła. Aczkolwiek mąż mnie uświadomił że w drugiej ciąży tak samo się czułam na początku... Także tak to matka naturą sobie wymyśliła że ja tego aż tak nie pamiętam
MeggiGirl lubi tę wiadomość