💚LISTOPAD 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Karooolcia :) wrote:Miałam identycznie na samym początku a teraz zasypiam szybko za to budzę się o 6 i też oczy jak 5 zł i spać nie mogę.
-
Karooolcia :) wrote:Ola dokładnie hahah 😂 choć wierz mi nie wyśpisz się na zapas... Ja ciągle myślę czy nie iść na betę w piątek... Już taka jakaś spanikowana jestem... Niepokoi mnie ten brak objawów... Ehhh
-
Karooolcia :) wrote:Ja mam dopiero 23.03 to jeszcze kawałek czasu... I chyba pójdę w piątek na tą betę
Karooolcia :) lubi tę wiadomość
-
Karooolcia :) wrote:Będę trzymać kciuki żeby było dobrze 😘 ja chyba w piątek się przejdę sprawdzić... Może mnie to uspokoi...
-
MamaDi wrote:Cos się stało,czy po prostu walka hormonów?
Dyrekcja mnie rano wkurzyla I od tego się zaczęlo. Potem musieliśmy jechać na budowę, zapłacić, potem jeszcze wieczorem praca i teraz dopiero usiadlam, Zle spalam i bez drzemki, wiec jest słabo. Mam nadzieję, że w poniedziałek po usg poprawi mi się humor.MamaDi lubi tę wiadomość
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
MeggiGirl wrote:Dyrekcja mnie rano wkurzyla I od tego się zaczęlo. Potem musieliśmy jechać na budowę, zapłacić, potem jeszcze wieczorem praca i teraz dopiero usiadlam, Zle spalam i bez drzemki, wiec jest słabo. Mam nadzieję, że w poniedziałek po usg poprawi mi się humor.Lipiec 2015 - córeczka
Maj 2018 - córeczka
-
Zwróćcie uwagę, że zaproszenie na fb napisała dziewczyna nie od nas. Ja tam jestem ostrożna, jeśli chodzi o takie rzeczy, tutaj jesteśmy anonimowe, na fb już nie. Od dawna jestem na ovufriend i bellybest Friednd i trolli oraz wyłudzaczy danych nie brakuje. Bądźcie ostrożne.
asiek96, Kamilla, MeggiGirl lubią tę wiadomość
-
Ja póki co się nigdzie nie wybieram....jestem na takiej grupie u najstarszego dziecko...jest to grupa mała i zamknieta stworzona dopiero po narodzinach dzieci...na tym etapie mówię Nie!!
sayuri, MeggiGirl lubią tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Ja również wolę zostać tutaj. Przy pierwszym dziecku też dopiero przed samiutkim terminem założyły dziewczyny taka grupę i tam się przeniosłyśmy. Na ten moment uważam, że ta nasza grupa jest w sam raz 🙂
Kamilla lubi tę wiadomość
-
Ja też na razie zostaje 😉
Miałam wczoraj konsultacje telefoniczna w luxmedzie bo chciałam skierowanie na jakieś podstawowe badania, które mam w pakiecie i mi nie dała.. więc poprosiłam chociaż o betę 🙈 więc zrobiłam dzisiaj betę, glukozę i morfologię - do tych dwóch nie trzeba skierowania 🤷🏻♀️
Ciekawe kiedy wyniki 🙈
Ale tak to badania mogłabym robić, jeszcze przed umówiona godzina byłam po.. nie to co w diagnostyce 🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2021, 07:54
-
nick nieaktualnyBeza, mnie to w luxmedzie właśnie wkurza. Kiedyś chciałam przy staraniach odnowić kilka badań, więc pomyślałam od czego mam pakiet.
Ale się pomyliłam. To nic, że człowiek miesięcznie płaci za abonament, a i tak wypisali kilka na krzyż, bo nie mają podstaw wypisywać więcej. Biorąc pod uwagę, że nie korzystałam wtedy z badań jakieś 2 lata. -
No właśnie bardzo mnie to irytuje ale dała mi jeszcze skierowanie na usg, tylko kazała przyjść mniej więcej 25.03 więc jakbym bardzo chciała to mogę zrobić dodatkowe USG tydzień po tym, na które się zapisałam na NFZ 🙈 może skorzystam 🤪
Ale dziwna ta kobieta trochę była bo mówię jej że chciałabym na przykład magnez, żelazo zbadać żeby wiedzieć czy mam suplementowac, to najpierw mówiła no ale magnez zawsze się suplementuje, a po 2 minutach powiedziała, że magnez to dopiero później się suplementuje 🤷🏻♀️ i powiedziała że mam brać pragna plus i dodatkowo kwas foliowy, myślałam że w pragnie plus jest już dużo kwasu foliowego..
Jak skończy mi się pregna start to się przerzucę na MamaDHA Premium+, to co tu polecacieKamilla lubi tę wiadomość