💚LISTOPAD 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Hmm dziwni Ci lekarze. Ja też mam Luxmed ale jeszcze nie miałam problemu ze skierowaniem na badania. wydaje mi się, ze dużo zależy od lekarza... ale właśnie od tego jest ten pakiet, skoro za niego płacimy to powinno być bez problemu...
A jak Wsze samopoczucie dziś? ja właśnie jem śniadanie i mam zamiar trochę ogarnąć w mieszkanie a potem odpoczywać przy książce -
Bylam dzis na pobraniu krwi i było fatalnie. Mam obie ręce pokłute, bo krew nie chciała lecieć. Asystentka mi tak scisnela lewą rękę "zeby nie było siniaka", że mnie boli i teraz nie mogę tą ręka ruszać. Az mi się słabo zrobiło. A babsko "kto by pomyślał, że taka delikatna". 😤
Przy okazji zrobiłam też betę, skoro i tak mi pobierali.
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
Cześć dziewczyny.
Dzisiaj zrobiłam test i wyszły dwie kreski. Termin na 6 listopada ale w zwiazku z tym ze miedzy jedną a drugą ciążą jest mała przerwa (a pierwsza była przez CC) obstawiam że rozwiążą ciążę wcześniej czyli w październiku
Jestem przerażona bo dopiero co wróciłam do pracy po pierwszej ciąży a tu druga ciąża. No i jak dam sobie radę z noworodkiem i synkiem który wówczas będzie mieć rok i 9 miesiecy.MamaDi, Karooolcia :), Puldzia lubią tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Meggie raczej kto by pomyślał że taki babsztyl jest pielęgniarką.. niektóre to się naprawdę minęły z powołaniem, ja rozumiem że można mieć jakiś gorszy dzień ale po co takie głupie komentarze..
Ja mam bardzo dobre samopoczucie, pewnie znowu koło 14 będę zasypiać ale dzisiaj pracuje z domu więc mogę się położyć na chwilę.
Wiecie ile się w luxmedzie czeka na wyniki? Jest szansa że będą dzisiaj? Bo nie wiem z jaką częstotliwością sprawdzać, a nigdy nie robiłam w luxmedzie 🤷🏻♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2021, 10:36
-
Beza27 wrote:Meggie raczej kto by pomyślał że taki babsztyl jest pielęgniarką.. niektóre to się naprawdę minęły z powołaniem, ja rozumiem że można mieć jakiś gorszy dzień ale po co takie głupie komentarze..
Ja mam bardzo dobre samopoczucie, pewnie znowu koło 14 będę zasypiać ale dzisiaj pracuje z domu więc mogę się położyć na chwilę.
Wiecie ile się w luxmedzie czeka na wyniki? Jest szansa że będą dzisiaj? Bo nie wiem z jaką częstotliwością sprawdzać, a nigdy nie robiłam w luxmedzie 🤷🏻♀️
Chyba tego samego dnia. W ogóle Luxmed mi się nie podoba. W enel-medzie lepiej to wszystko wygląda, a tu silą się na bycie "luksusowym" i ze wszystkim robią łaskę.Beza27 lubi tę wiadomość
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
Ja jestem po drugiej becie, wyniki ok 15, daj Boże żeby było dobrze 🙏
-
Martek&M wrote:Cześć dziewczyny.
Dzisiaj zrobiłam test i wyszły dwie kreski. Termin na 6 listopada ale w zwiazku z tym ze miedzy jedną a drugą ciążą jest mała przerwa (a pierwsza była przez CC) obstawiam że rozwiążą ciążę wcześniej czyli w październiku
Jestem przerażona bo dopiero co wróciłam do pracy po pierwszej ciąży a tu druga ciąża. No i jak dam sobie radę z noworodkiem i synkiem który wówczas będzie mieć rok i 9 miesiecy.
Między moimi dziećmi jest rok i 9 miesięcy różnicy, nie przejmuj się na zapas bo na prawdę nie jest tak źle jak się wydaje
Teraz będę miała 2 lata i 9/10 miesięcy różnicy między średnim a najmłodszym a między najstarszą córką a najmłodszym maluchem będzie 4 lata i 6/7 miesięcy. Kto da radę, jak nie my
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Martek&M wrote:Cześć dziewczyny.
Jestem przerażona bo dopiero co wróciłam do pracy po pierwszej ciąży a tu druga ciąża. No i jak dam sobie radę z noworodkiem i synkiem który wówczas będzie mieć rok i 9 miesiecy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2021, 11:11
-
Ja dzisiaj miałam iść na betę, ale mam dzieci w domu więc nie ma szans żebym poszła. A jutro chyba nie ma sensu iść, bo nawet sobie przyrostu po 48h nie zobaczę bo niedziela będzie.
Także najwcześniej pójdę w poniedziałek i wtedy w środę. A jutro najwyżej siknę na zwykły test zobaczę, czy kreseczki ciemnieją i czy w ogóle jeszcze tam są .Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
sallvie wrote:Ja dzisiaj miałam iść na betę, ale mam dzieci w domu więc nie ma szans żebym poszła. A jutro chyba nie ma sensu iść, bo nawet sobie przyrostu po 48h nie zobaczę bo niedziela będzie.
Także najwcześniej pójdę w poniedziałek i wtedy w środę. A jutro najwyżej siknę na zwykły test zobaczę, czy kreseczki ciemnieją i czy w ogóle jeszcze tam są .Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2021, 11:17
-
Olaa..32 wrote:Będzie wszystko dobrze, moja mama miała czwórkę, która miała ponad rok jak ja się urodziłam i dała sobie radę, także spokojnie, ogarniesz dwójkę na pewno 😊
Jak byłam w ciąży z córką, to całą ciążę odliczałam do jakiegoś etapu, najpierw byle do serduszka, potem byle do 12 tygodnia żeby minęło ryzyko największego poronienia i tak mi ciąża leciała. Z synkiem już trochę inaczej było.Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
sallvie wrote:Jak byłam w ciąży z córką, to całą ciążę odliczałam do jakiegoś etapu, najpierw byle do serduszka, potem byle do 12 tygodnia żeby minęło ryzyko największego poronienia i tak mi ciąża leciała. Z synkiem już trochę inaczej było.
sallvie lubi tę wiadomość
-
Ja mam jutro wizytę i tez się stresuje....na ostatniej wizycie był mały pęcherzyk...teraz czekam by zobaczyć w nim lokatora...Objawy ciążowe jakieś mam ale mimo wszystko stres wcale nie mniejszy..,Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Chyba takie już jesteśmy, najpierw niecierpliwie czekamy na dwie kreski a jak już są to najchętniej na drugi dzień byśmy chciały rodzić zdrowego bobasa żeby tylko się nie stresować ciążą
MamaDi, Olaa..32, Karooolcia :) lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Gosiaczek wrote:Ja mam jutro wizytę i tez się stresuje....na ostatniej wizycie był mały pęcherzyk...teraz czekam by zobaczyć w nim lokatora...Objawy ciążowe jakieś mam ale mimo wszystko stres wcale nie mniejszy..,
Gosiaczek lubi tę wiadomość
-
Olaa..32 wrote:Ja również jutro mam wizytę, u mnie powinien być widoczny sam pęcherzyk, ale uspokoję się trochę, jeżeli zobaczę, że na pewno jest w macicy ulokowany w dobrym miejscuFranuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Mam wyniki bety 3190 mIU/ml
Gosiaczek, Karooolcia :), Beza27, sallvie, Sleepy, Puldzia, asiek96, MamaDi lubią tę wiadomość
-
Gosiaczek wrote:Wyglada dobrze !!