💚LISTOPAD 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem trochę spokojniejsza, coraz bardziej zaczynam wierzyć w siłę tego maluszka 🙏
Karooolcia :), Marticzka90 lubią tę wiadomość
-
sallvie wrote:Chyba takie już jesteśmy, najpierw niecierpliwie czekamy na dwie kreski a jak już są to najchętniej na drugi dzień byśmy chciały rodzić zdrowego bobasa żeby tylko się nie stresować ciążą
Właśnie też się nad tym zastanawiałam ostatnio... Tu człowiek czeka na te dwie kreski z niecierpliwością ale potem i tak ciągle czeka kolejne i kolejne badanie... Ten strach o dziecko chyba nigdy nie przechodzi... -
Olaa..32 wrote:Jestem trochę spokojniejsza, coraz bardziej zaczynam wierzyć w siłę tego maluszka 🙏
Ola będzie dobrze! Ja chyba betę w poniedziałek zrobię przy okazji pobierania krwi na badania które mi zlecił lekarz. Jakoś muszę dotrwać do wizyty -
Piękna beta 🥰
Ja mam wynik glukozy i morfologii na razie i glukoza wyszła mi 5.23mmol/l czyli 94 mg/dl, a norma w ciąży to 92, myślę że od razu dostanę skierowanie na krzywą ale zobaczymy po wizycie -
Karooolcia :) wrote:Właśnie też się nad tym zastanawiałam ostatnio... Tu człowiek czeka na te dwie kreski z niecierpliwością ale potem i tak ciągle czeka kolejne i kolejne badanie... Ten strach o dziecko chyba nigdy nie przechodzi...
sallvie, Karooolcia :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeza, widziałam, że pisałaś, że jesteś z Krk. W luxmedzie krakowskim zazwyczaj tego samego dnia. Jesli robiłaś betę to przed 15 powinnaś mieć
Jak masz konto w diagnostyce to możesz tam sprawdzić, powinny być szybciej.
Ja dziś też byłam na badaniach zleconych przez dra. Dorzuciłam betę 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2021, 13:17
MeggiGirl, Beza27 lubią tę wiadomość
-
Sleepy wrote:Beza, widziałam, że pisałaś, że jesteś z Krk. W luxmedzie krakowskim zazwyczaj tego samego dnia. Jesli robiłaś betę to przed 15 powinnaś mieć
Jak masz konto w diagnostyce to możesz tam sprawdzić, powinny być szybciej.
Ja dziś też byłam na badaniach zleconych przez dra. Dorzuciłam betę 🙈 -
nick nieaktualnyOlaa..32 wrote:Ty w ogóle masz bardzo wysoką betę, a jesteś tylko 1 dzień do przodu jak ja, może jakieś bliźniaki się za tym kryją 🤗😅
Po pierwszym usg, raczej dr nic nie mówił, że byłyby 2 kropki -
Sleepy wrote:W stopce mam bety z 18 i 20 dpo, więc porównywalne wyniki do Twoich
Po pierwszym usg, raczej dr nic nie mówił, że byłyby 2 kropki -
nick nieaktualny
-
Mam wynik 9382mlU/ml 🥰🥰 więc chyba jest spoko 🤪
Chociaż według norm to trochę za wysoko 🙈 a wiem kiedy miałam owulację więc raczej ciąża nie jest starsza 😨Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2021, 14:14
MeggiGirl, Sleepy, Gosiaczek, futuremama, MamaDi lubią tę wiadomość
-
Beza27 wrote:Mam wynik 9382mlU/ml 🥰🥰 więc chyba jest spoko 🤪
Super! ❤ Przy takim wyniku już chyba usłyszysz serduszko. 💗
A ja jeszcze czekam.
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
nick nieaktualny
-
Sleepy wrote:Piękny wynik ❤️ który to byłby dpo? 😁
Meggie mam nadzieję, że Twój za niedługo będzie 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2021, 14:19
-
Beza27 wrote:Mam wynik 9382mlU/ml 🥰🥰 więc chyba jest spoko 🤪
Chociaż według norm to trochę za wysoko 🙈 a wiem kiedy miałam owulację więc raczej ciąża nie jest starsza 😨 -
Olaa..32 wrote:Super wynik 🤗 Nie wiem jak to liczą w labo, ale może to jest pokazane, że teraz masz niby 5 tydzień i 4 dni, ale jesteś tak jakby w 6 tygodniu i może tak to pokazują, bo ja jak robiłam betę w 4 tygodniu i 4 dniu to moja beta zaliczała się do widełek 5 tygodnia, bo 4 tydzień było do 750
-
nick nieaktualny
-
Beza27 wrote:A no może inaczej liczą, nie pomyślałam o tym 😉 w sumie w jednej aplikacji mi pokazuje że to 6tydzien, denerwuje mnie to więc jej nigdy nie otwieram 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2021, 14:23
-
Sleepy wrote:Piąteczka, u mnie dziś tak samo 😁
Ciekawe jak moja beta 🤣 -
Dziewczyny moja beta z środy to : 22826,000 zlecona przez lekarza! Myślałam ze poznam je dopiero na wizycie jutro ale weszłam na diagnostykę ( nie wiedzalam ze to to laboratorium i są) glukoza mi wyszła za wysoko..,,
Sleepy lubi tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼