💚LISTOPAD 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamilla wrote:Umowę miałam do 31.12.20
W zeszłym roku nam się skończyła. I od tej pory nic nie podpisywaliśmy, niestety -
Pozostaje czekać do wizyty....nic dziewczyny nie da się rady zrobić na tak wczesnym etapie nie wiem czy Was to pocieszy ale ja mam wysoka betę i nie ma zarodka wiec..🤷♀️ Co ma byc to będzie. A ja dostałam chyba rozstęp na biuście 😱Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Karooolcia :) wrote:Dziewczyny i teraz się zmartwiłam... mam coś niską tą Betę 6299 mlU/ml a progesteron 14,70 ng/ml
-
Olaa..32 wrote:Beta z czasem zwalnia, jesteś już na takim etapie ciąży, że tylko usg prawdę Ci powie, ja bym na Twoim miejscu szybciej się gdzieś indziej umówiła i sprawdziła jak tam maluszek
Taki mam zamiar bo ja nie wytrzymam w taki stresie jeszcze tydzień.
-
Olaa..32 wrote:Aa ja przeczytałam, że do tego roku, to w takim razie nie zaciekawą masz sytuację, można powiedzieć, że pracujesz na czarno, a gdyby coś się stało i nie daj Boże trafisz do szpitala, to nawet nie masz ubezpieczenia 🤦🏽♀️ Moim zdaniem ten pracodawca jest bardzo nieodpowiedzialny, w d*pie ma was pracownikowów, musisz jak najszybciej to załatwić, żeby tą umowę mieć, postawić ich pod ścianą i się nie pie*dolić
Z nimi to ciężki temat, ciagle na obiecuje ze te umowy będą,,, ale my ich nawet nie widzimy... strasznie się tym martwię, próbuje się nie przejmować bo wiem ze dzidus, ale jakoś nie idzie, przerasta to mnie ..[/url] -
Nie no dziewczyny ja tygodnia nie wytrzymam a kolejna beta jeszcze bardziej mnie zestresuje jeżeli nie będzie przyrostu. Umówiłam się na jutro do lekarza z polecenia na USG i zobaczymy. Nawet jak nie będzie zarodka to będzie wiadomo czy pęcherzyk jest w odpowiednim miejscu i może lekarz mnie uspokoi i odpowie na moje pytania.
uszminkowane_serce, Gosiaczek, Olaa..32, futuremama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfuturemama wrote:Sleepy gratulacje
Na kiedy Cię z terminem wpisać bo nie wiem gdzie serducho wstawić😁😁😁
A co z tym plamieniem? Ustało?
Trochę ustało. Dr mówi, że póki co nie ma czym się martwić. Trochę spowodowane może być moim tyłozgięciem. Póki nie ma krwi, jest okKarooolcia :), Gosiaczek, Olaa..32, futuremama lubią tę wiadomość
-
Dotknęłam właśnie swoich piersi. O rany jakież ja mam wrazliwe sutki 🙈
Gosiaczek lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Paula9306 wrote:Ja właśnie dostałam bardzo mocnego krwawienia i tym samym straciłam nadzieje ze zobaczę małego bąbelka
Czekam narazie na info od pani doktor co robić bo sama już nie wiem
Ogromnie mi przykro i bardzo mocno tule ❤️Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Witajcie dziewczyny Wstępnie proszę mnie wpisać na 9 listopada To moja druga ciąża. W zasadzie zrobiłam tylko test ciążowy, a lekarz dopiero jutro, ale nie czułam potrzeby lecieć na betę. Po prostu czuję, że jestem w ciąży Mam nadzieję, że ta ciąża będzie łaskawsza, bo pierwsza dała popalić Mam cukier na granicy normy, więc lada moment zapewne stanę się mamą cukrzycową. Na szczęście już mnie to nie przeraża jak w pierwszej ciąży. Może za to coś poradzę wam, kiedy się okaże, że któraś z was ma problem z cukrem (ale nie życzę wam tego).
uszminkowane_serce, Aniołek85, Karooolcia :), futuremama lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj mam wizytę u dentysty i oczywiście lekki stres 🙄
Aniołek85 ja jeżeli nie będę miała przeciwskazań to bardzo bym chciała spróbować naturalnie, CC to jednak operacja i jeżeli jest możliwość uniknięcia tego to jak najbardziej bym chciała uniknąć -
Jeżuuu a ja północy spać nie mogłam... Idę zaraz do dentysty, a potem będę odliczać godziny i minuty do wizyty... Trzymajcie kciuki żeby było dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2021, 07:46
alauda lubi tę wiadomość