💚LISTOPAD 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mogę cię zwolnić skoro pracujesz na czarno....Pytasz o pomoc a nie chcesz jej. Nie zrobisz nic będziesz dalej w tej samej sytuacji. Nie musza wiedzieć ze to ty dzwoniłaś...możesz poprosić sąsiada, byle kogo...nie trzeba się przedstawiać z imienia i nazwiska. Dzwonisz i kablujesz na przestępców...albo dalej tkwisz w problemie. W życiu trzeba walczyć o swoje!!!Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Paula9306 wrote:Ja właśnie dostałam bardzo mocnego krwawienia i tym samym straciłam nadzieje ze zobaczę małego bąbelka
Czekam narazie na info od pani doktor co robić bo sama już nie wiem -
Ja czekam na wyniki badań... zrobiłam przy okazji betę i progesteron żeby zobaczyć czy po ostatnim jest przyrost. Zawsze będę spokojniejsza jak zobaczę, że dzidzi rośnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2021, 14:53
-
Gosiaczek wrote:Nie mogę cię zwolnić skoro pracujesz na czarno....Pytasz o pomoc a nie chcesz jej. Nie zrobisz nic będziesz dalej w tej samej sytuacji. Nie musza wiedzieć ze to ty dzwoniłaś...możesz poprosić sąsiada, byle kogo...nie trzeba się przedstawiać z imienia i nazwiska. Dzwonisz i kablujesz na przestępców...albo dalej tkwisz w problemie. W życiu trzeba walczyć o swoje!!!
Chciałyśmy zrobić pozew zbiory i ich zgłosić, ale one to już w dupie maja bo se inne prace znalazły, a sadze ze ja sama nic nie zwojuje... myśle ze posłucham was do końca tygodnia dam im czas na umowę i zgłoszenie mnie do zusu, jeśli nie to będę dzwonić do inspekcji, chyba nie pozostaje mi nic innego jak czekac narazie to końca tygodnia, i siedzieć tu cicho.[/url] -
Kamilla wrote:Chciałyśmy zrobić pozew zbiory i ich zgłosić, ale one to już w dupie maja bo se inne prace znalazły, a sadze ze ja sama nic nie zwojuje... myśle ze posłucham was do końca tygodnia dam im czas na umowę i zgłoszenie mnie do zusu, jeśli nie to będę dzwonić do inspekcji, chyba nie pozostaje mi nic innego jak czekac narazie to końca tygodnia, i siedzieć tu cicho.
Myślę, ze i tak innego wyjścia nie masz...Ja w życiu nauczyłam się jednego... czasem trzeba być egoistą i zadbać o siebie, bo inni tego za Ciebie nie zrobią...Gosiaczek, sallvie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W sumie to nie wiem czy warto. Ja sobie porównałam dwie bety również z dwutygodniowa przerwa i kalkulator wyliczył średni przyrost i wskazał że był ok. Oczywiście uprzedzam że nawet jeśli Kalkulator pokaże jakieś niezgodności to nie musi oznaczać ze coś jest nie tak.
-
Jak patrzę po normach to progesteron w I trymestrze niby powinien być − 11,0–44,3 ng/ml
beta w 6 tygodniu od 158-31795 a w 7 tygodniu 3697 - 163563. sama już nie wiem, niby w normie ale jakieś te wyniki niskie. -
uszminkowane_serce wrote:W sumie to nie wiem czy warto. Ja sobie porównałam dwie bety również z dwutygodniowa przerwa i kalkulator wyliczył średni przyrost i wskazał że był ok. Oczywiście uprzedzam że nawet jeśli Kalkulator pokaże jakieś niezgodności to nie musi oznaczać ze coś jest nie tak.
też się skusiłam i wyliczyło mi poniżej normy bo jakieś 45,3% przyrostu