💚LISTOPAD 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Beza27 wrote:Ja kompletnie nie mam ochoty od 2 tygodni, moje libido jest na poziomie minusowym i się zmusilam te kilka razy, mimo że mąż zawsze mówi, że nie chce jak ja nie mam ochoty 🙈 ale nie chcę żeby był aż tak zaniedbany, póki tylko o moją ochotę chodzi bo kto wie co będzie potem 🤷🏻♀️
Ja na razie zaczynam miec większe mdłości całodniowe, nasilają się wieczorem, i nie mam ochoty na żadne jedzenie... Wczoraj jak wracałam od lekarza to sobie myślę 'a może pójdę do maka(w nagrodę🙈)' ale jak sobie tylko tak pomyślałam to od razu mi się niedobrze zrobiło więc nie poszłam, potem znowu w domu nie miałam co jeść, mimo że lodówka pełna.. w końcu jakieś pierogi mrożone ugotowałam o 21, to myślałam że zwrócę.. także chyba się zaczyna 🙈 jestem cały czas taka głodna, a ciężko się zmusić do jedzenia
Więc jak przytyłam już kilogram przez pierwsze dwa tygodnie bo byłam tak głodna i na wszystko miałam ochotę, że to było nie do opanowania, to teraz już schudłam 1.5 🤷🏻♀️ choć wiadomo że część z tego to pewnie woda. Ale widzę bardzo dużą różnicę w tym ile jem w ciągu dnia
Dzisiaj np zjadłam dopiero mus warzywno owocowy i jestem okropnie głodna ale co sobie pomyślę o jedzeniu to czuję że nie chcę tego jeść... A jeszcze tydzień temu już bym jadła 3 śniadanie 🙈
Ja do tej pory nie mam mdłości ale ciagle jestem głodna 😂 problem w tym ze jak otwieram lodówkę to na nic nie mam ochoty i tak w kółko 😂
Do tej pory mogłam jeść same sałatki i wszystko było Ok, teraz nic mi nie smakuje 🤦🏽♀️Starania od 08.2020 ❤️
16.03.2021 👼🏼
-
Ja od tej wczorajszej rozmowy nadal jestem rozbita. Brzuch mnie boli z nerwów, nie potrafię się uspokoić.
Umówiłam się na kolejne USG w przyszły wtorek. Oby wtedy już było to serduszko. Najchętniej poszlabym spać i wstała za tydzień. Przerasta mnie to wszystko.
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
Widzę, że mamy podobne objawy - żołądek mi skręca ale jak pomyślę o jedzeniu, to robi mi się źle. Ale fakt, że jak zjem, to mdłości troche mijają.
I też o dziwo mam większe mdłości wieczorem niż rano.
A o libido to nie wspomnę - szkoda mi tylko faceta83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️ -
Paula9306 wrote:Ja do tej pory nie mam mdłości ale ciagle jestem głodna 😂 problem w tym ze jak otwieram lodówkę to na nic nie mam ochoty i tak w kółko 😂
Do tej pory mogłam jeść same sałatki i wszystko było Ok, teraz nic mi nie smakuje 🤦🏽♀️
Dzień dobry dziewczyny, u mnie chyba tez się coś zaczęło, wcZoraj w pracy nawet jednej kanapki nie zjadłam, tylko jakiś batonik, lekkie odruchy mdłości się zaczęły ale w pracy parze sobie litry herbaty miętowej, wiec lekko pomaga
Ale wczoraj doznałam szoku, moja ukochana kawa z rana mi nie smakuje 😅 a to już u mnie zle, i wiadomo lekki ból podbrzusza po lewej stronie, ale to dlatego ze robi się miejsce na bubusia❤️
Rano narzeczony wstaje do pracy, to automatycznie już nie mogę zasnąć po przebudzeniu, a raczej to spanie to „bardziej czuwanie” tez tak macie?☺️😅😅
Wizyta dopiero 26 marca ... nie wiem jak wytrzymam, już chciałabym zobaczyć naszego bubusia ❤️🥺
Dziewczyna jak to przetrwać ? 😅
A No i w niedziele 14.03 zdałam prawo jazdy, wkoncu😍 kropek pomógł mamie trzeźwo myśleć 😅 był toast oczywiście 0,0%
Właśnie dziewczyny jak odnośicie sie do picia 0.0% w ciazy ? Ja przyznam się ze nawet boje się tego 😀[/url] -
Gosiaczek wrote:Bo jest maleńkie, dopiero przy 6 mm widać akcje serca także spokojnie. Przynajmniej wiesz ze tam jest....ja jestem w ciąży bez ciąży póki co ?! 🙃
ja mialam takie szczescie że kropeczek miał 3,8mm a już widać było pikające serduszko
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Kamilla wrote:Dzień dobry dziewczyny, u mnie chyba tez się coś zaczęło, wcZoraj w pracy nawet jednej kanapki nie zjadłam, tylko jakiś batonik, lekkie odruchy mdłości się zaczęły ale w pracy parze sobie litry herbaty miętowej, wiec lekko pomaga
Ale wczoraj doznałam szoku, moja ukochana kawa z rana mi nie smakuje 😅 a to już u mnie zle, i wiadomo lekki ból podbrzusza po lewej stronie, ale to dlatego ze robi się miejsce na bubusia❤️
Rano narzeczony wstaje do pracy, to automatycznie już nie mogę zasnąć po przebudzeniu, a raczej to spanie to „bardziej czuwanie” tez tak macie?☺️😅😅
Wizyta dopiero 26 marca ... nie wiem jak wytrzymam, już chciałabym zobaczyć naszego bubusia ❤️🥺
A No i w niedziele 14.03 zdałam prawo jazdy, wkoncu😍 kropek pomógł mamie trzeźwo myśleć 😅 był toast oczywiście 0,0%
Właśnie dziewczyny jak odnośicie sie do picia 0.0% w ciazy ? Ja przyznam się ze nawet boje się tego 😀
ja od czasu do czasu piłam o% ale trzeba czytać etykeity bo nie które mają prawdziwe 0% a niektóre 0,2% a pisze że 0% na etykiecie.
Ja pijałam tylko od czasu do czasu bo tam tona cukru jest :p❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Kamilla wrote:Dzień dobry dziewczyny, u mnie chyba tez się coś zaczęło, wcZoraj w pracy nawet jednej kanapki nie zjadłam, tylko jakiś batonik, lekkie odruchy mdłości się zaczęły ale w pracy parze sobie litry herbaty miętowej, wiec lekko pomaga
Właśnie dziewczyny jak odnośicie sie do picia 0.0% w ciazy ? Ja przyznam się ze nawet boje się tego 😀
Właśnie sama nie wiem jak to z tymi 0,0 jest. Czytałam trochę na necie ale wszędzie są sprzeczne informacje trochę narazie mam stresa. Raz otwarlam to pół godziny patrzyłam na szklankę z pytaniem
‚Pic czy nie pic’ aż w końcu wylałam 😂Starania od 08.2020 ❤️
16.03.2021 👼🏼
-
Gratuluje udanych wwizyt:)
Ja juz troszkę lepiej się czuje. Moja wizyta dopiero wtedy gdy ciaza bedzie miala 7 tyg i 5 dni i jakoś specjalnie nie czekam, bo jestem dobrej myśli A może dlatego ze to trzecia ciaza.
Zależy mi aby w tej ciazy pilnować wagi i na pewno chciałabym tak jak w poprzedniej ciazy chodzić na spacery 2-3 razy w tygodniu po około 4-6 km. Wczoraj byłam na spacerze 5 km do Rossmann i z powrotem.👩35🧔♂️34
starania od 07.24r.-3cs
Mutacja Mthr(C677)-homozygota
Mutacja Pa-1 heterozygota
Czynnik V R2-heterozygota
Na stanie trójeczka dzieci i jeden Aniołek ( 20tyg ciazy;() -
Mnie mdli cały dzień, jak jem to wtedy nieco lepiej ale zaraz i tak wraca. Od kawy już mnie odrzuciło niestety. Piwka 0% piłam ale od tego już też mnie odrzuciło🙈
Także jest dramat. Jak co ciążę🙈
MeggiGirl maluszek po prostu był za mały, potrzebuję kilka dni. To naprawdę niewiele w perspektywie całej ciąży, daj mu czas❤
I niestety strach już z nami zostanie. Dla mnie lepszy czas jest jak czujesz ruchy, człowiek trochę spokojniejszy jest a tak pozostaje spokój i czekanie ❤ -
pysia13 wrote:Gratuluje udanych wizyt, u mnie dziś rano brązowe plamienia,zrobiłam bete i czekam na wynik...
-
Liliowa wrote:Gratuluje udanych wwizyt:)
Ja juz troszkę lepiej się czuje. Moja wizyta dopiero wtedy gdy ciaza bedzie miala 7 tyg i 5 dni i jakoś specjalnie nie czekam, bo jestem dobrej myśli A może dlatego ze to trzecia ciaza.
Zależy mi aby w tej ciazy pilnować wagi i na pewno chciałabym tak jak w poprzedniej ciazy chodzić na spacery 2-3 razy w tygodniu po około 4-6 km. Wczoraj byłam na spacerze 5 km do Rossmann i z powrotem. -
Hej dziewczyny
Ja już po wizycie, powinien być 7 tydzień a dalej jest pusty pęcherzyk pani doktor nie daje dużej szansy. Mam przyjść do niej jeszcze raz 26.03 żeby zobaczyć czy coś się pojawi ale sam pęcherzyk ma 5 mm i nic w środku wiec raczej nie ma się co nastawiaćStarania od 08.2020 ❤️
16.03.2021 👼🏼
-
Paula9306 wrote:Hej dziewczyny
Ja już po wizycie, powinien być 7 tydzień a dalej jest pusty pęcherzyk pani doktor nie daje dużej szansy. Mam przyjść do niej jeszcze raz 26.03 żeby zobaczyć czy coś się pojawi ale sam pęcherzyk ma 5 mm i nic w środku wiec raczej nie ma się co nastawiaćFranuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Paula9306 wrote:Hej dziewczyny
Ja już po wizycie, powinien być 7 tydzień a dalej jest pusty pęcherzyk pani doktor nie daje dużej szansy. Mam przyjść do niej jeszcze raz 26.03 żeby zobaczyć czy coś się pojawi ale sam pęcherzyk ma 5 mm i nic w środku wiec raczej nie ma się co nastawiać -
Aniołek85 wrote:Paula przykro mi ale z drugiej strony mi że będzie dobrze 💪 Ja ostatnio różne cudowne szczęśliwe podobne przypadki czytałam więc jeszcze jest nadzieja. Jak plamienie ?
Właśnie plamienia delikatne są, ale niestety cały czas. Dostałam lekarstwo na podtrzymanie ciąży i podobno powinno wtedy przestać plamićStarania od 08.2020 ❤️
16.03.2021 👼🏼