💚LISTOPAD 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia trzymam kciuki 🤞
Do mnie powoli zaczyna dochodzić że poród jest już nieunikniony 🙈 boje się, a będzie się tylko przybliżał w czasie 🙈
Dotychczas to było takie odległe bo i tak nie zachodziłam w ciążę 🤷🏻♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2021, 11:43
-
Karooolcia :) wrote:Mam wizytę o 12:30. Zaraz tam jadę... Trzymajcie kciuki za moją kruszynke ❤️
-
Gosiaczek wrote:To tylko pozazdrościć to teraz 2 tyg przed połóż się w szpitalu No chyba ze wolisz urodzić w domu 🤪
Musiałabym się położyć w szpitalu nie dwa tygodnie a dwa miesiące przed porodem.
Oboje moich dzieci z 37 tygodnia jest
Teraz na 99% nie będzie inaczejKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
beamyx wrote:Dziewczyny, u mnie solidnie zaczęły się wymioty, ale jestem szczęściarą 😂Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Dziewczyny jestem po USG.
Jest dzidzia i serduszko ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ popłakałam się jak zobaczyłam moją kruszynke ❤️❤️❤️
Okazało się, że mam krwiaka i jakiegoś torbiela na jednym z jajników. Pani doktor powiedziała że trzeba poczekać aż krwiak się wchłonie lub pęknie. A torbiel do obserwacji ale raczej też powinien się wchłonąć.
Co do bety i proga to stwierdziła, żebym się tym nie sugerowała bo na tym etapie to się tego już nie powinno robić. Ogólnie ciąża jest w odpowiednim wieku biorąc pod uwagę że ja mam cykle 32 dniowe.sallvie, beamyx, uszminkowane_serce, Gosiaczek, Beza27, futuremama, Sleepy lubią tę wiadomość
-
Super. Dobra wiadomość ❤️
Karooolcia :) lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Karolcia wspaniałe wieści ❤
-
Karooolcia :) wrote:Dziewczyny jestem po USG.
Jest dzidzia i serduszko ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ popłakałam się jak zobaczyłam moją kruszynke ❤️❤️❤️
Okazało się, że mam krwiaka i jakiegoś torbiela na jednym z jajników. Pani doktor powiedziała że trzeba poczekać aż krwiak się wchłonie lub pęknie. A torbiel do obserwacji ale raczej też powinien się wchłonąć.
Co do bety i proga to stwierdziła, żebym się tym nie sugerowała bo na tym etapie to się tego już nie powinno robić. Ogólnie ciąża jest w odpowiednim wieku biorąc pod uwagę że ja mam cykle 32 dniowe.Karooolcia :) lubi tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Super 🙂🥰
-
Karooolcia :) wrote:Dziewczyny jestem po USG.
Co do bety i proga to stwierdziła, żebym się tym nie sugerowała bo na tym etapie to się tego już nie powinno robić. Ogólnie ciąża jest w odpowiednim wieku biorąc pod uwagę że ja mam cykle 32 dniowe.Karooolcia :) lubi tę wiadomość
-
Ja w poniedziałek mam wizytę i też mam nadzieję zobaczyć dzidzie i serduszko, będzie to 6t3, więc raczej powinno coś być, tym bardziej, że równo w 5 tygodniu było widać pęcherzyk żółtkowy, więc jak nie będzie zarodka to raczej pewnie nic z tego, w poprzedniej ciąży w 6 tygodniu miałam sam pęcherzyk trochę ponad 3 mm i brak pęcherzyka żółtkowego w środku, więc teraz mam nadzieję, że będzie dobrze 🙏
-
Olaa..32 wrote:Ja w poniedziałek mam wizytę i też mam nadzieję zobaczyć dzidzie i serduszko, będzie to 6t3, więc raczej powinno coś być, tym bardziej, że równo w 5 tygodniu było widać pęcherzyk żółtkowy, więc jak nie będzie zarodka to raczej pewnie nic z tego, w poprzedniej ciąży w 6 tygodniu miałam sam pęcherzyk trochę ponad 3 mm i brak pęcherzyka żółtkowego w środku, więc teraz mam nadzieję, że będzie dobrze 🙏
będę trzymać kciuki żeby było