💚LISTOPAD 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiaczek wrote:A mój sądny dzień w pt o 11.40 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Gosiaczek lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj same cudowne wieści, jeszcze raz gratulacje dziewczyny 😊
beamyx, Karooolcia :) lubią tę wiadomość
-
Niech ta dobra passa trwa do listopada! 🤞🏻🙏
uszminkowane_serce, Gosiaczek, Karooolcia :), sallvie, beamyx lubią tę wiadomość
-
Jak samopoczucie dziewczyny? Ja mam cały czas mdłości, plus strasznie jestem osłabiona... Tylko bym spała cały czas 😂
Pytanie, czy ma któraś taki problem- mam wrażenie, że bez przerwy stoi mi coś w gardle i to uczucie jest tak nieprzyjemne, że to szok 😭 ma któraś tak?
Jutro w końcu pierwsza wizyta! 2 tygodnie oczekiwania, i nawet szybko zleciało 😁
Mam na 16.40 ale znając życie wejdę może koło 20, bo lekarz do którego idę ma zawsze opóźnienia :p -
nick nieaktualny
-
asiek96 wrote:Jak samopoczucie dziewczyny? Ja mam cały czas mdłości, plus strasznie jestem osłabiona... Tylko bym spała cały czas 😂
Pytanie, czy ma któraś taki problem- mam wrażenie, że bez przerwy stoi mi coś w gardle i to uczucie jest tak nieprzyjemne, że to szok 😭 ma któraś tak?
Jutro w końcu pierwsza wizyta! 2 tygodnie oczekiwania, i nawet szybko zleciało 😁
Mam na 16.40 ale znając życie wejdę może koło 20, bo lekarz do którego idę ma zawsze opóźnienia :pFranuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
U mnie typowych objawów nadal brak, nie mam mdłości, nie odrzuca od jedzenia i oczywiście schizy czy jeżeli nie mam objawów to czy jest ok 😒
-
Olaa..32 wrote:U mnie typowych objawów nadal brak, nie mam mdłości, nie odrzuca od jedzenia i oczywiście schizy czy jeżeli nie mam objawów to czy jest ok 😒Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Gosiaczek wrote:Jak najbardziej może byc okej ( i oby tak było) ja mam i to tez może nic nie znaczyć 😢 żaden to pewnik niestety....
-
Aniołek85 wrote:Mnie boli żołądek. Tak jak ze stresu
Od jutra kawy nie pije. Zobaczymy -
Olaa..32 wrote:U mnie typowych objawów nadal brak, nie mam mdłości, nie odrzuca od jedzenia i oczywiście schizy czy jeżeli nie mam objawów to czy jest ok 😒
Pytałam dzis o to Panią doktor i powiedziała, że mdłości itp nie są wyznacznikiem zdrowej ciąży. Ja też totalnie nic nie czuję i powiedziała, że jest ok. A poza tym powiedziała, że mdłości to mogą (ale nie muszą) pojawić się w 8/9 tygodniu. i żebym się cieszyła jeżeli tego nie czuję, bo nic mnie nie omija -
nick nieaktualnyTo ja raczej też jakiś większych dolegliwości nie mam. Zmęczona w ciagu dnia jestem tak jak zawsze 🤣
Mdłości jako tako nie mam. Dwa razy mnie pociągnęło - raz jak otworzyłam lodówkę i coś z niej zaleciło i drugi raz jak podnosiłam brudną łyżkę i jakaś błonka z mięsa na niej była.
Odczuwam głód, ale jak zaglądam do lodówki niekoniecznie mam ochotę na cokolwiek. -
Pozostaje mi czekać jedynie do wizyty, im bliżej wizyty to coraz gorszy stres, dzisiaj to normalnie aż płakać mi się chciało, bo zaczęłam myśleć, że znowu coś może pójść nie tak 🤦🏽♀️
-
Ja bym chciała żeby mi objawy już minęły a to dopiero początek 😭. Ja od soboty chodzę jak trup. Wszystko mi śmierdzi mydłem i smakuje mydłem.. Dosłownie wszystko. Nie umiem nawet umyć zębów. Nie umiem umyć naczyń czy zrobić pranie bo środki czystości śmierdzą mi podwójnie 😔 jestem strasznie głodna i czuję że powinnam jeść więcej ale na nic nie mam ochoty.. Chociaż ogólnie jestem z tych osób które uwielbiają jeść więc jest to dla mnie straszne! Taka bezradność. Próbowałam wszystko imbir, kisiel, biszkopty, chrupki kukurydziane... Nic nie działa 😭
No plus do tego wymioty..
A z innych dolegliwości to bardzo bolą mnie piersi.. -
asiek96 wrote:Jak samopoczucie dziewczyny? Ja mam cały czas mdłości, plus strasznie jestem osłabiona... Tylko bym spała cały czas 😂
Mam na 16.40 ale znając życie wejdę może koło 20, bo lekarz do którego idę ma zawsze opóźnienia :p
Ja tak sama nie wiem czy mam jakieś objawy czy biorę je trochę na wyrost
Na pewno niezmiennie od dnia owulacji pobolewa mnie podbrzusze, szczególnie po całym dniu latania za starszakami. Wydaje mi się, że trochę częściej latam do toalety, albo mi się tylko wydaje, sutki mam wrażliwe to na pewno, ale w sumie dalej kp syna więc niekoniecznie ta wrażliwość jest objawem ciąży, no i trochę bardziej zmęczona i senna jestem. Generalnie jakbym miała to złączyć w jedną całość to mam super kombo połączeń objawów z pierwszej i drugiej ciąży, czyli na prawdę co ciąża to inaczej
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs