💚LISTOPAD 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Ok, dzięki 🙂 to zrobię tak żeby było blizej wizyty ale przed 30 dniami 🙈🤪
-
Chciałam tylko przekazać że u mnie faktycznie rozkreca się krwawienia, pecherzyka nie widać.
Tym samym mam nadzieję że kończę serię przykrych wiadomości tutaj i każdej z was szczesliwych ciąż i łatwych porodów!!!
Powodzenia dziewczynyKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
sallvie wrote:Chciałam tylko przekazać że u mnie faktycznie rozkreca się krwawienia, pecherzyka nie widać.
Tym samym mam nadzieję że kończę serię przykrych wiadomości tutaj i każdej z was szczesliwych ciąż i łatwych porodów!!!
Powodzenia dziewczyny -
nick nieaktualny
-
Sallvie bardzo mi przykro nigdy nie umiem zrozumieć dlaczego takie rzeczy się dzieją trzymaj się❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Kamilla wrote:Dziewczyny dziś zauważyłam śluz podbarwionym na lekko brązowo i lekkie bol podbrzusza po lewej stronie , która tak miała ?
Odchodzę od zmysłów ....
Mam duhospan w domu z poprzedniej ciazy tylko nie wiem czy mogę sama brać go ...Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Kamilla wrote:Dziewczyny dziś zauważyłam śluz podbarwionym na lekko brązowo i lekkie bol podbrzusza po lewej stronie , która tak miała ?
Odchodzę od zmysłów ....
Mam duhospan w domu z poprzedniej ciazy tylko nie wiem czy mogę sama brać go ... -
Gosiaczek wrote:Najlepiej jutro skontaktuj się z lekarzem...możesz zacząć brać jak dla mnie...myśle ze lekarz napewno by Ci przepisał progesteron czy akurat Duphaston to nie wiem ale myśle ze byłabyś usprawiedliwiona....eh coś dużo tych niepokojących przypadków tu na grupie...
Poczekam do rana i zoabcZe czy jest coś jeszcze czy nie
Duhospan dali mi w styczniu na podtrzymanie ciazy
, a czym się różni od progesteronu? Tak właśnie myśle ze mogę mieć za niski, a nie badałam sobie 🥺🥺🥺😭[/url] -
Kamila, na początku ciąży plamienia są normą. Mają zaniepokoić wtedy, kiedy krew jest żywoczerwona, jasna.
Podbrzusze też ma prawo boleć, w koncu macica powiększa się i rozciąga. Nie panikuj, tylko obserwuj uważnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2021, 21:43
-
Dziewczyny ja już po wizycie. Dzidziuś ma 1.1 cm, serduszko bije 146 uderzeń na minutę ❤️ Z USG wyszedł 7+1 dzień ciąży więc zgadza się z terminem ostatniego okresu
Karooolcia :), Olaa..32, Gosiaczek, Sleepy, futuremama, MeggiGirl lubią tę wiadomość
-
Kamilla wrote:Poczekam do rana i zoabcZe czy jest coś jeszcze czy nie
Duhospan dali mi w styczniu na podtrzymanie ciazy
, a czym się różni od progesteronu? Tak właśnie myśle ze mogę mieć za niski, a nie badałam sobie 🥺🥺🥺😭Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
nick nieaktualny
-
Gosiaczek 🤞🤞🤞🍀
Gosiaczek lubi tę wiadomość
-
Cześć, witam się z wami nieśmiało.
Wcześniej podczytywałam, dziś nabrałam odwagi by w końcu napisać
Aktualnie 6t2d / wizyta 31.03
Nie robiłam bety (w poprzedniej ciąży pierwsze trzy bety przyrastały ładnie potem nastąpił zwrot akcji więc uznałam, ze nie chce się stresować tym badaniem)
Pierwsza wizyta w 5t5d pecherzyk, cialko żółte i zarodek 2mm. I zobaczymy, czas pokaże:)Gosiaczek, uszminkowane_serce, Beza27, Karooolcia :), Aniołek85 lubią tę wiadomość