💚LISTOPAD 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
sallvie wrote:Ja tak sama nie wiem czy mam jakieś objawy czy biorę je trochę na wyrost
Na pewno niezmiennie od dnia owulacji pobolewa mnie podbrzusze, szczególnie po całym dniu latania za starszakami. Wydaje mi się, że trochę częściej latam do toalety, albo mi się tylko wydaje, sutki mam wrażliwe to na pewno, ale w sumie dalej kp syna więc niekoniecznie ta wrażliwość jest objawem ciąży, no i trochę bardziej zmęczona i senna jestem. Generalnie jakbym miała to złączyć w jedną całość to mam super kombo połączeń objawów z pierwszej i drugiej ciąży, czyli na prawdę co ciąża to inaczejKamilla lubi tę wiadomość
-
U nas jest już serduszko wszystko dobrze
Co do wymiotów, to tylko sie cieszcie, że nie macie w pierwszej ciąży u mnie przyszły w 8 tygodniu i do 13 trzymały. Teraz cieszę się, że mnie omijają póki co.Gosiaczek, sallvie, MeggiGirl, Sleepy, Aniołek85, futuremama, alauda, beamyx, Karooolcia :) lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry chodź ja w niesamowitym
Napięciu przed jutrem....jeśli któraś z Was jest wierząca i miałaby ochotę pomodlił się do Świętej Rity w intencji mojej ciąży to bardzo proszę... Miłego dnia dla Wszystkich przyszłych i obecnych Mamsallvie, alauda, Karooolcia :) lubią tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Dzień dobry.
Dzis wjechał u mnie nowy tydzień.
Do wizyty jeszcze 8 dni 🙈Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
A ja niedawno wstałam 😅 Śnieg u mnie sypie, już niech przychodzi ta wiosna 😁
Asiek96 trzymam kciuki za wizytę, na pewno będzie wszystko dobrze 😊asiek96 lubi tę wiadomość
-
A u mnie jakieś plamienie sie zaczyna więc chyba za dlugo sie juz nie naciesze ta ciążaKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
sallvie wrote:A u mnie jakieś plamienie sie zaczyna więc chyba za dlugo sie juz nie naciesze ta ciąża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2021, 13:30
-
sallvie wrote:A u mnie jakieś plamienie sie zaczyna więc chyba za dlugo sie juz nie naciesze ta ciążaFranuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Czekam już na wizyte udało mi sie dostac na cito.
Na szczęście mój lekarz dzisiaj przyjmuje popoludniuGosiaczek lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
U mnie już jest serduszko 🥰
Dostałam skierowanie na badania krwi, i nie zapytałam czy mam je teraz robić czy przed następna wizytą 29.04?
Tym bardziej że np wyszła mi tydzień temu lekko podwyższoną glukoza, to może lepiej wcześniej? Nie wiem co mam zrobić, kiedy Wy robicie?Gosiaczek, futuremama, uszminkowane_serce, Karooolcia :), alauda, castaway lubią tę wiadomość
-
Beza27 wrote:U mnie już jest serduszko 🥰
Dostałam skierowanie na badania krwi, i nie zapytałam czy mam je teraz robić czy przed następna wizytą 29.04?
Tym bardziej że np wyszła mi tydzień temu lekko podwyższoną glukoza, to może lepiej wcześniej? Nie wiem co mam zrobić, kiedy Wy robicie?
Super ❤️ Ja będę robić dwa dni przed wizytą, żeby było na świeżo.
4.11.2021 ❤️🙏🏻 Nasz wymarzony Cud ❤️ -
A to nie jest tak że skierowanie jest ważne 30dni czy na krew to nie obowiązuje?