LISTOPAD 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
meggie94 wrote:Ja zamawiałam właśnie spodnie ciążowe, strój kąpielowy i sukienkę i jestem bardzo zadowolona
Ale zawsze patrzę na komentarze, najlepiej z realnymi zdjęciami, na ich podstawie też dobieram rozmiar
Problem jest chyba tylko ze zwrotem prawda? Tak shein ma dosyć tanie i fajne ciuszki tylko większość że sztucznego materiału. -
Paulina12345 wrote:Problem jest chyba tylko ze zwrotem prawda? Tak shein ma dosyć tanie i fajne ciuszki tylko większość że sztucznego materiału.
Ja trafiłam na fajne materiały w tym co zamówiłam, ale tak jak mówię - sugeruje się opiniami z realnymi zdjęciamijak w nich mi coś nie pasuje to nie zamawiam. A zwrotów nie miałam okazji robić wiec nie wiem jak to działa i czy w ogóle
Paulina12345 lubi tę wiadomość
-
Rossetia wrote:Detektor przetestowany. Słyszeliśmy serduszko, aż się popłakałam ❤️ uderzeń pokazywało około 158.
Super ❤️ Ja nie zdecydowałam się na detektor, bo bałam się, że tylko więcej przysporzy mi stresu jak nie będę mogła wyłapać tętna 🙈Rossetia lubi tę wiadomość
-
Ja póki co boję się kupować rzeczy dla dziecka, ale obiecałam sobie, że po prenatalnych kupię coś dla siebie, więc kupiłam kilka luźniejszych sukienek na lato i spodenki ciążowe.
Dżasta, ja też już nie daje rady w spodniach, jedynie legginsy mnie nie cisną. Całe szczęście idzie lato, a jak lato to sukienki, w których też mi obecnie najwygodniej -
A i byłam dzisiaj na usg piersi, niestety w miejscu po wycięciu guza mam albo pozostałość po poprzednim albo rośnie nowy
moja wina, że nie byłam na kontroli po zabiegu 🙈 za 3 miesiące kontrola czy rośnie.
-
A i jeszcze odnośnie ciuchów polecam stronę So Italian Boutique, nie są to typowo ciążowe, ale mają sporo luźnych krojów, niedrogie i większość z dobrych materiałów. Zamówiłam 4 i żadnej nie odesłałam:)
-
Bez cytowania bo nie chce mi się wiadomości szukać na które nie miałam czasu odpisać wczoraj.
Najpierw Tony- trzymaj się! Mam nadzieję ze będzie dobrze!❤
Wczoraj któraś z Was pisała że na usg przezierność karkowa u Maluszka wyszła 2,6. Mi ta Co przeprowadzała badanie mówiła że granica to 3,5. Trzymam mocno kciuki żeby było w porządku. Jak zrobisz dodatkowe badania to dawaj znać!❤
A ten sklep z ubraniami ciążowymi co mam link od kuzynki jest w Holandii, ale podam, może ktoś z NL nas podczytuje i się przyda
https://m.shein.com/nl/Maternity-c-2985.html
P.s. Też szybciej się męczę chociaż ostatnio mam więcej energii niż w pierwsze tygodnie ciąży. Wtedy to zasypałam na stojąco.
W sukienkach zawsze uwielbiałam chodzić i chodziłam gdy tylko była ku temu sposobność. Szczególnie w ciąży dużo wygodniej niż w spodniach.Krysiaa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, właśnie wróciłam z badania, dzisiaj 16+2 i będzie na 200% syn, wiec można mi zmienić na pierwszej stronie. Waga 155 gram i niestety nie mam zdjęcia bo dziecko nie współpracowało i całe badanie klęczało, chyba będzie księdzem 🤣 następne badanie za 4 tyg 21 czerwca-połówkowe
MamaNl, MamaTrójki, Ultra-Dżasta, paulity, meggie94, Olo323, Rossetia, Angelaaaa, Scandi-B lubią tę wiadomość
14.11.2022 Marcel 3190g, 53 cm, 10 pkt ❤️
🤰🏻30 lat
01.03 ⏸
11.03 pierwsza wizyta (5+6)
29.03 druga wizyta, słyszałam bicie serduszka 166 ud/min (8+2)
26.04 badania prenatalne (12+2)
24.05 będzie chłopak 💚 155 gram, 144 ud/min (16+2)
Niedoczynność tarczycy -Euthyrox 50
PCOS -
Anita2022 wrote:Hej dziewczyny, właśnie wróciłam z badania, dzisiaj 16+2 i będzie na 200% syn, wiec można mi zmienić na pierwszej stronie. Waga 155 gram i niestety nie mam zdjęcia bo dziecko nie współpracowało i całe badanie klęczało, chyba będzie księdzem 🤣 następne badanie za 4 tyg 21 czerwca-połówkowe
Szkoda że nie masz zdjęcia bo chętnie bym zobaczyła klęczące dziecko w brzuchu mamy😅 -
Strata wrote:https://slodkisen.com.pl/koszula-ciazowa-i-do-karmienia-z-falbanka-arica-dolce-sonno?gclid=Cj0KCQjwhLKUBhDiARIsAMaTLnE0fS0JhvnsOy4ILD6UXdrGGxfZPv6IR9b4h8E0emsG3WTo3mn1RmYaAnhqEALw_wcB
Ja zamawiałam kilka rzeczy z shein i Się zawiodłam. Dla mnie przyszły rzeczy z okropnych materiałów... A znowu dla syna jak cos zamawiałam to niby ładne ale materiał tak sztuczny że a sztywny,
śmierdzący i syn się w tym strasznie poci. Więc ja już się wyleczyłam. -
Ja ostatnio przymierzałam kilka sukienek i mimo tego, że jeszcze jako takiego brzucha nie mam to czułam się we wszystkich jak słonica. Normalnie jakbym przytyła z 10 kg co najmniej 😢
Czy mi się wydaje czy coś szaleje z pogodą? Od dwóch dni boli mnie głowa i nie mogę sobie z tym bólem nijak poradzić.
Ale dziewczyny, widziałam dziś dzidzię 🥰Miałam już same czarne myśli w głowie a wizyta dopiero w następny piątek więc podjechałam do męża do szpitala i kolega zrobił mi szybkie usg. I ulga taka od razu, że mogę znów latać. 😍Ultra-Dżasta, meggie94, Rossetia, Angelaaaa, kid_aa lubią tę wiadomość
-
Dobra, dobra... Nam to łatwo kupić ubrania. Teraz mocno wybiegam w piękną przyszłość i martwi mnie to, w co ubiorę dziecko w listopadzie 😂. Jakiś kombinezon? Są takie malusie w ogóle? Ostatnio jak kupowałam z mężem body po prenatalnych to wzięliśmy rozmiar 62. Nawet trochę się przelękłam, bo to dosyć duży rozmiar jest 😂. A te mniejsze wydawały się za małe 😂😂😂.11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Ultra-Dżasta wrote:Dobra, dobra... Nam to łatwo kupić ubrania. Teraz mocno wybiegam w piękną przyszłość i martwi mnie to, w co ubiorę dziecko w listopadzie 😂. Jakiś kombinezon? Są takie malusie w ogóle? Ostatnio jak kupowałam z mężem body po prenatalnych to wzięliśmy rozmiar 62. Nawet trochę się przelękłam, bo to dosyć duży rozmiar jest 😂. A te mniejsze wydawały się za małe 😂😂😂.
Ja zaczynam tak myśle z kilkoma rzeczami na 56 ale ostatnie moje dzieci były duże i np starszy syn na 4 miesiące miał ciuszki na 80. Znów mój wnuk jest z listopada 20 i zaczynał od rozum 44 pamietam jak leciałam dokupić ciuszków bo wszystkie na 50 były dużo za duże 😂😂
U nas nie ma takich mocnych mroźnych zim w Holandii także dzieci chodzą zawsze cieniej ubrane niż typowe polskie dzieci dlatego tez cześć rzeczy jest zbędna
Jak to moja niania mówi polskie dziecko odrazu poznać po ilości warstw na sobie 😂🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2022, 18:51
Ultra-Dżasta lubi tę wiadomość
-
Słodkie 🥺💕💞🥰
Starania od 11.2017
👱♀️'88
Komórki NK 17%
Kariotyp ✅
👱♂️'87
Kariotyp ✅
Gyncentrum od 11.2018 .
2019 - 1 x IUI ❌
2020 - 2 x IUI ❌
08.2021 - I IVF (1 ❄️) Beta 0 ❌
11.2021 - II punkcja ➡️ MSOME+FertilChip, EmbryoGen + PGT-A.
6 ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
4 prawidłowe ❄️❄️❄️❄️ po PGT-A
12.02.2022: KET
9dpt- beta 96,91
11dpt- beta 285,5
13dpt- beta 812,07
16 dpt- beta 3906,4
19 dpt- I USG pęcherzyk ciążowy+żółtkowy
30 dpt (6t6d) jest ♥️ i 👶 9 mm
37 dpt (7t6d) 👶 1,64 cm -
MamaTrójki wrote:
Fajne! Też takie chcę! 😍