LISTOPAD 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Super dziewczyny, zazdroszczę, że już wiecie na pewno kto w Was siedzi
U mnie jeden lekarz powiedział, że chłopiec, drugi, że dziewczynka i też mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu już się dowiem. Nastawiałam się już na chłopca, i trochę bedzie dziwnie jak jednak dziewczynka, ale mąż powiedział wczoraj, że w sumie to by chyba wolał córkę ;d więc co będzie to będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2022, 18:09
-
Tony wrote:Super dziewczyny, zazdroszczę, że już wiecie na pewno kto w Was siedzi
U mnie jeden lekarz powiedział, że chłopiec, drugi, że dziewczynka i też mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu już się dowiem. Nastawiałam się już na chłopca, i trochę bedzie dziwnie jak jednak dziewczynka, ale mąż powiedział wczoraj, że w sumie to by chyba wolał córkę ;d więc co będzie to będzie
Ja w piątek usłyszałam, że prawdopodobnie chłopiec, a dziś z NIFTY, że dziewczynka. Nie ukrywam, że tak właśnie czułam 🥰Tony lubi tę wiadomość
-
Ania98 wrote:Ja w piątek usłyszałam, że prawdopodobnie chłopiec, a dziś z NIFTY, że dziewczynka. Nie ukrywam, że tak właśnie czułam 🥰
Super!! A w którym tc jesteś? -
nick nieaktualnyGratulacje dziewczyny synusia i córci 🤗
A ja dziś pojeździłam w Szczecinie po sklepach z wózkami i znalazłam wózek, który mnie ujął - oczuwiscie X-lander 🤣
Tym razem model x-move z pompowanymi kołami i amortyzacją w stelażu, nowy 2799 zł 🙆 Bardzo mi się spodobał, wiec jak wróciłam do domu to zaczęłam szukac na olx i znalazłam piękny granatowy za 250zł w stanie super i mam już go w domu 🤣🤣🤣 Małżeństwo w Policach sprzedawało. Wozek super.Altair, Joanne lubią tę wiadomość
-
Sóweczka wrote:Gratulacje dziewczyny synusia i córci 🤗
A ja dziś pojeździłam w Szczecinie po sklepach z wózkami i znalazłam wózek, który mnie ujął - oczuwiscie X-lander 🤣
Tym razem model x-move z pompowanymi kołami i amortyzacją w stelażu, nowy 2799 zł 🙆 Bardzo mi się spodobał, wiec jak wróciłam do domu to zaczęłam szukac na olx i znalazłam piękny granatowy za 250zł w stanie super i mam już go w domu 🤣🤣🤣 Małżeństwo w Policach sprzedawało. Wozek super.
Woooow super cena! Dobrze upolowany wózek 😁 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Super kiedyś te wózki były bardzo dobre
Ja z głębokim zostaje z bebetto holand a później kupię parasolkę coneco jaka miałam przy chłopcach i która jakościowo była świetna
Teraz szukam adapterów do bebetto i fotelika cybex już napisałam do bobo wózki mam nadzieje ze jakiś znajda
🤪🤪🤪 -
nick nieaktualnyMamaNl wrote:Super kiedyś te wózki były bardzo dobre
Ja z głębokim zostaje z bebetto holand a później kupię parasolkę coneco jaka miałam przy chłopcach i która jakościowo była świetna
Teraz szukam adapterów do bebetto i fotelika cybex już napisałam do bobo wózki mam nadzieje ze jakiś znajda
🤪🤪🤪
Ładne te Bebetto Holand- ta butelkowa zieleń w moim stylu 😁
-
Sóweczka wrote:Ładne te Bebetto Holand- ta butelkowa zieleń w moim stylu 😁
Ja akurat mam cały szary bo to wózek który kupiłam jak się urodził mój wnuk dla niego No i spacerówkę jeszcze czasem korzysta choć woli nogi i rowerek biegowy wiec wózek trafi do maluszka na chwile 😝
A nam bardzo się spodobał jak młodzi wybierali wózek i zamawiałam go jak młoda rodziła i po 3 dniach był w Holandii
A plan mieli na Quinny mood ale jak go zobaczyli na oczy zmienili zdanie 😇 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sóweczka wrote:Dziewczyny w zestawie dostałam takie rękawice do wózka na zimę i ona po bokach mają zamki i jeden krótszy na środku. Pytanie moje - jak to się zakłada na rączkę wózka? 🙆🤷
Może zdjęcie wstaw to pomożemy 🤭Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Sóweczka wrote:Dziewczyny w zestawie dostałam takie rękawice do wózka na zimę i ona po bokach mają zamki i jeden krótszy na środku. Pytanie moje - jak to się zakłada na rączkę wózka? 🙆🤷
Może coś tego typu ?
https://allegro.pl/oferta/babylux-rekawice-mufki-minky-na-wozek-na-zamek-7703374040
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️