LISTOPAD 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny 😊 my z Karolem walczymy o przetrwanie. Jakiś dramat w obecne upały 🥵. Chłop się rusza ale baaardzo leniwie i wcale mu się nie dziwię. Sama jestem nie do życia.
Prowadzący też sprawdza mi szyjkę dopochwowo a lekarz na połówkowych sprawdzał przez powłoki brzuszne ☺.
MamaNL duży chłopiec Ci rośnie 😋. Super, że wszystko w porządku ☺.
Olo323 kciuki za wizytę 😊.
Olo323 lubi tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Joanne wrote:Miałyście sprawdzaną szyjkę macicy przy połówkowych na usg przez powłoki brzuszne czy to sprawdza się tylko dopochwowo?Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Moja mała w te upały tez mniej aktywna, zresztą tak i matka 😅Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
U mnie chyba temperatura nie ma wpływu na ruchy małego mam wrażenie. Z godzinę temu siedząc na kanapie poczułam że zaczął się tam kotłować i nagrałam takie fajne filmiki podskakującego brzucha. 😂🥰 Są jeszcze dość subtelnie widoczne, ale nie da się tego pomylić z czymś innym.
czekamynadzidzie, Scandi-B lubią tę wiadomość
-
Susie wrote:U mnie chyba temperatura nie ma wpływu na ruchy małego mam wrażenie. Z godzinę temu siedząc na kanapie poczułam że zaczął się tam kotłować i nagrałam takie fajne filmiki podskakującego brzucha. 😂🥰 Są jeszcze dość subtelnie widoczne, ale nie da się tego pomylić z czymś innym.
MamaNl, Scandi-B, Ultra-Dżasta, Decemberry lubią tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Dziewczyny melduje się po 😊
Z Synkiem wszystko w porządku, lekarz się zaśmiał „ale mamy dluga nogę” 😅 (kość udowa jest prawie dwa tygodnie do przodu wg usg😂) od razu uspokoił, ze mam się nie martwić, po prostu na tym etapie już wychodzą cechy indywidualne dziecka i szykuje się nam duży człowiek 😊 ale tez się rzucił, ze chyba nas to nie dziwi, bo oboje jesteśmy wysocy (ja prawie 180cm, maz ponad 2m😅)
Synek wazy całe 768g 😊
Jedyne co, to wracam do luteiny, bo szyjka mi się skróciła do 32mm 😕 i oszczędny tryb (jakby teraz był bardziej aktywny 😂)Ultra-Dżasta, Angelaaaa, MamaTrójki, Joanne, Decemberry, czekamynadzidzie, Scandi-B lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Olo323 wrote:Dziewczyny melduje się po 😊
Z Synkiem wszystko w porządku, lekarz się zaśmiał „ale mamy dluga nogę” 😅 (kość udowa jest prawie dwa tygodnie do przodu wg usg😂) od razu uspokoił, ze mam się nie martwić, po prostu na tym etapie już wychodzą cechy indywidualne dziecka i szykuje się nam duży człowiek 😊 ale tez się rzucił, ze chyba nas to nie dziwi, bo oboje jesteśmy wysocy (ja prawie 180cm, maz ponad 2m😅)
Synek wazy całe 768g 😊
Jedyne co, to wracam do luteiny, bo szyjka mi się skróciła do 32mm 😕 i oszczędny tryb (jakby teraz był bardziej aktywny 😂)
Super że wszystko dobrze 😊
No to faktycznie synek będzie też wysoki 😁Olo323 lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Olo323, to będzie kawał chłopa 😃.
U teścia dziś żniwa 🥵, oczywiście on sam siedzi przy piwku a reszcie organizuje robotę 😂🤣. Nie mam ochoty wychodzić z domu, byłam o 9 na zakupach w Biedronce i jak wyszłam to myślałam, że się stopię 🥵. Siedzimy z teściową w domu i oglądamy powtórki Kuchennych Rewolucji 🤣.
A! I w ogóle to na obiad zjadłam prawie całą, średnią Capriciosę i napiszę jedno: NIE ŻAŁUJĘ 😆.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2022, 15:11
Angelaaaa, Olo323, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Ultra-Dżasta wrote:Olo323, to będzie kawał chłopa 😃.
U teścia dziś żniwa 🥵, oczywiście on sam siedzi przy piwku a reszcie organizuje robotę 😂🤣. Nie mam ochoty wychodzić z domu, byłam o 9 na zakupach w Biedronce i jak wyszłam to myślałam, że się stopię 🥵. Siedzimy z teściową w domu i oglądamy powtórki Kuchennych Rewolucji 🤣.
A! I w ogóle to na obiad zjadłam prawie całą, średnią Capriciosę i napiszę jedno: NIE ŻAŁUJĘ 😆.
Ja dzisiaj też mam dzień niezdrowego jedzenia 🤭 hihi nie ma czego żałować 🙈Olo323 lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
czekamynadzidzie wrote:U mnie ciezko uchwycić ten szalejący brzuch bo chyba mala ma sporo miejsca i tak nim nie trzęsie jeszcze. Za to zauwazylam ze kilka razy wypchnęła się główką albo dupką i brzuch się zrobił asymetryczny. Jak dotknęłam to miejsce to takie twarde a z drugiej strony brzucha mięciutko. Jejku słodkie to było 😍
Ja mam mały brzuszek jak na dzidziona który musi się tam zmieścić 😅 więc sądzę, że dlatego ruchu są dość widoczne na brzuchu. U mnie tez sie czasem mały tak ułoży, że mam takie twarde w którymś miejscu. Zazwyczaj gdzieś z prawe strony, śmieszne uczucie
Olo, super że wszystko u Was w porządku. Ooo ja jestem ciekawa jak duży będzie młody, bo my z mężem też wysocy. Ja 177 a mąż prawie 2m. Zawsze jak myślałam o dziecku to miałam takie obawy ze jak będzie dziewczynka, to żeby nie była aż tak wysoka a przynajmniej nie wyższa ode mnie, ja od podstawówki miałam kompleks wzrostu i nie chciałabym żeby moje dziecko też miało podobne odczucia.Olo323 lubi tę wiadomość
-
Ja chciałam dzisiaj nagrać swój brzuch. Tak podskakiwał strasznie, ale jak tylko włączałam nagrywanie to mała się uspokajała i nici z nagrywania.
Jestem po krzywej cukrowej. Poszło gładko, wszystko w porządku. Za tydzień w piątek badanie kontrolne
Angelaaa współczuję Tak nagle Cię ta infekcja dopadła? -
Nosia wrote:Ja chciałam dzisiaj nagrać swój brzuch. Tak podskakiwał strasznie, ale jak tylko włączałam nagrywanie to mała się uspokajała i nici z nagrywania.
Jestem po krzywej cukrowej. Poszło gładko, wszystko w porządku. Za tydzień w piątek badanie kontrolne
Angelaaa współczuję Tak nagle Cię ta infekcja dopadła?
W czwartek zauważyłam śluz nie taki i poszłam do apteki po leki ogólnie było lepiej a kilka godzin temu nagle ból pieczenie wszystko naraz 😒
Czekam na lekarza bo są zajęci...także nie wiem ile to potrwaMaja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Szkoda że musiałam prawie 3 godziny czekać i się nasłuchać że to nie stan na izbę przyjęć... A ja do niej że jak chodzić, siedzieć nie mogę i się dobrze załatwić to jaki to stan ? I jak mam weekend przeczekać w takim stanie.. to już nic nie mówiła 🥴🥴Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Angela współczuję pamiętaj o probiotyku! Infekcja pochwy rzeczywiście nie jest stanem na izbę przyjęć,tylko do POZ a w weekend na Nocną Opiekę Lekarską na izbę przyjęć jak sama nazwa wskazuje zarezerwowane są przypadki kwalifikujące się do ewentualnego przyjęcia do szpitala. Więc trochę rozumiem frustrację lekarzy