LISTOPAD 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Sóweczka wrote:Właśnie patrzę ile zostało mi do porodu 😬 33 dni!! Jaaaaaa, dopiero się dowiedziałam, że w ciąży jestem, a zaraz rodzę 🤱
Czas leci jak szalony, a przy dziecku jeszcze szybciej 😔 ja dopiero co rodziłam a córka już 16 miesięcy 🫣 jak tak dalej pójdzie to muszę zbierać kasę na 18stke 🤣🤣🤣Sóweczka, MamaNl, Olo323 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sóweczka wrote:Kurcze, a może masz tzw syndrom białego fartucha i tak reagujesz na szpitale??
A jak dzieciaki w domu? Dają radę??
Młodzi świetnie się spisali nawet obiady gotują psem się zajmują ale obawiam
Się ze sprzątanie może leżeć 😂😂😂
Nie lubię szpitali ale w tym momencie myśle o małym i sobie żeby nic nam
Się nie stało tu prawie jak ba wakacjach może trochę nudnie 😂😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2022, 10:03
Olo323, MamaTrójki, Sóweczka, Decemberry lubią tę wiadomość
-
Marta93 wrote:Jakie macie śpiworki do spania dla maluszków? Ja patrzę to sama duże rozmiary dla takiego noworodka nie widzę 🙄
Siostra kupiła w c&a mały z odpinanymi rękawkami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2022, 11:14
-
Sóweczka ja nie mam ani nic takiego, że zaczęłam jeść w ciąży ani że mnie odrzuciło
Mleka tez wypijam więcej niż przez całe życie, ale to przez zgage 🙈
Ja już drugi raz miałam popieprzony sen, że się budzę w nocy do toalety i jestem cała zalana krwią, wpadam w panikę, płacz i biegam jak poparzona, bo jestem niespakowana 🙈
Dziś mieliśmy z Mężem wziąć się właśnie za moją walizkę i ustawianie już łóżeczek itp, ale rozłożyło mnie przeziębienie, z godziny na godzinę czuje się coraz gorzej
MamaTrojki ale duże już dziewuszki! 😍 Coś czuje, że będziesz pierwsza na wątku 😁
MamaNL kurczę No nieciekawie skacze Ci to ciśnienieDobrze, że chłopaki tacy odpowiedzialni i super sobie radzą 😊
-
Sóweczka wrote:Dziewczyny ale mnie wzięło ostatnio na pasztetową wędzoną,🤣
No codziennie mogę jeść 😁
A macie coś takiego, czego przed ciążą nie jadlyscie/pilyscie, a teraz musicie mieć to codziennie??
Ja codziennie wypijam litr mleka, a czasami 2 🤦🏼♀️ wcześniej używałam tylko do kawy 😁
Ja od jakiś 2 tygodni mam dziwną fazę na rzeczy z chrupiącymi drobinkami. Wsuwam suszone figi, bo mam mega potrzebę rozgryzania tych małych pesteczek. Do owsianki wsypuję sobie sporo nasion chia. Ostatnio jak gotowałam ryż to nawet parę suchych ziaren musiałam rozgryźć. To chyba jakaś choroba, bo nie chodzi o smak co samo rozgryzanie 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2022, 11:15
Decemberry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsia11 wrote:Ja od jakiś 2 tygodni mam dziwną fazę na rzeczy z chrupiącymi drobinkami. Wsuwam suszone figi, bo mam mega potrzebę rozgryzania tych małych pesteczek. Do owsianki wsypuję sobie sporo nasion chia. Ostatnio jak gotowałam ryż to nawet parę suchych ziaren musiałam rozgryźć. To chyba jakaś choroba, bo nie chodzi o smak co samo rozgryzanie 🙈
😁 Nieee, no raczej nie choroba 😁
Qle uważaj na zęby. Pamietaj, że w ciąży są słabsze 😬
Asia11 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak jeśli chodzi o chłopaków jestem dumna bo wiem ze w razie w są w stanie się ogarnąć - plus ze gotują od kilku lat wiec coś tam umieją nie tylko wodę w czajniku ale mielone schabowe czy spaghetti itp tez
Po tym drugim leku i spaniu ciśnienie 130/80 odrazu lepiej ale wiem ze walizkę muszę już ogarnąć dla siebie i małego w razie wWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2022, 12:36
-
Dziewczyny trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze i za jak najszybsze powroty do domu 🤞
Strata dziękuję za przypomnienie, właśnie się obkupiłam😊 Mąż do jutra w delegacji, więc od środy jestem u rodziców.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2022, 13:48
-
nick nieaktualny