LISTOPAD 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarta93 wrote:Dziewczyny z rację że zostało jeszcze trochę do porodu nudzi mi się w domu, macie jakiś fajny serial albo film na Netflix?
MamaNl mam nadzieję, że to nie zatrucie, ale gdyby jednak to co dalej???
Nosia te piżamki są bardzo dobre gatunkowo. Kupiłam kilka miesięcy temu taką czerwoną z falbanami, a teraz długą do połowy łydek butelkową zieleń jak ta podomka i taką piżamę dwuczęściową spodnie rybaczki i góra na krótki rękaw czarne. Wszystko bardzo dobrej jakosci, więc polecam
Nosia lubi tę wiadomość
-
Właśnie wróciłam z prenatalnych, wszystko ok a dzidziol waży już 1800g 😱😱😱 kawał człowieka.
Też niestety nic nie polecę na Netflixie, od paru tygodni kompletnie nie mam czasu na nic, wszystko się kręci wokół budowy a teraz przeprowadzki. Musimy zwolnić mieszkanie do końca września, bo udało się wynająć z dnia na dzień 😮 a jutro organizujemy parapetówkę w nowym domu więc jadę sprzątać i robić zakupy 🥳Angelaaaa, Nosia, meggie94, Sóweczka, Olo323, Scandi-B lubią tę wiadomość
-
Tony wrote:Właśnie wróciłam z prenatalnych, wszystko ok a dzidziol waży już 1800g 😱😱😱 kawał człowieka.
Też niestety nic nie polecę na Netflixie, od paru tygodni kompletnie nie mam czasu na nic, wszystko się kręci wokół budowy a teraz przeprowadzki. Musimy zwolnić mieszkanie do końca września, bo udało się wynająć z dnia na dzień 😮 a jutro organizujemy parapetówkę w nowym domu więc jadę sprzątać i robić zakupy 🥳11.2022 w oczekiwaniu na nasz naturalny cud po 6 latach ciężkich starań 😍🤰🏼
11.2024 start starania o drugie dzieciątko -
Sóweczka wrote:ja obejrzałam całe Downtown Abbey - polecam
MamaNl mam nadzieję, że to nie zatrucie, ale gdyby jednak to co dalej???
Nosia te piżamki są bardzo dobre gatunkowo. Kupiłam kilka miesięcy temu taką czerwoną z falbanami, a teraz długą do połowy łydek butelkową zieleń jak ta podomka i taką piżamę dwuczęściową spodnie rybaczki i góra na krótki rękaw czarne. Wszystko bardzo dobrej jakosci, więc polecam
Narazie wiem tyle co w necie wyczytałam bo tu czekają co z tym
Białkiem a badanie musi być po 24 godz zbierania moczu wiec dopiero po 20
Plus ze co chwile sprawdzają ciśnienie No i ktg tez robią
Wiec wdl sieci albo da się objawy uspokoić albo zalecają Cc -
Angelaaaa wrote:O to super o której masz wizytę ? ja mam dopiero o 14 🥴
Zrobiłam sobie dzisiaj wyniki i hemoglobine mam 10.7 (norma od 11). Spadła w miesiąc o 2 jednostki. Zelaza nie robilam, pewnie też niskie.
-
nick nieaktualnyTony wrote:Właśnie wróciłam z prenatalnych, wszystko ok a dzidziol waży już 1800g 😱😱😱 kawał człowieka.
Też niestety nic nie polecę na Netflixie, od paru tygodni kompletnie nie mam czasu na nic, wszystko się kręci wokół budowy a teraz przeprowadzki. Musimy zwolnić mieszkanie do końca września, bo udało się wynająć z dnia na dzień 😮 a jutro organizujemy parapetówkę w nowym domu więc jadę sprzątać i robić zakupy 🥳
Super!! I wprowadzacie się już na ten dom??
MamaNl oby dało się wszystko uspokoić
Ja mam jutro normalną wizytę na 11:30 i będę miala 33+4
Jak miałam 3prenatalne to byłam 31+1 i mała ważyła 1700g pamiętam 😁
Nosia, Angelaaaa, Olo323 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja po wizycie. Szyjka 1,5cm i nie dziwie się ze się skraca bo nosze w brzuchu ponad 5 kg 🥴 jedna kluska 2900 druga 2200g. Ułożone bez zmian: jedna glowkowo druga miednicowo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2022, 19:05
Angelaaaa, Nosia, Olo323, MamaNl, Asia11, Sóweczka, Scandi-B, Tony, meggie94, Decemberry lubią tę wiadomość
Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
MamaTrójki wrote:
Ale super fotka 😍 jaka pyzunia 🤩
Ciekawe w którym tc urodzisz 🤭🤰Olo323, MamaTrójki lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
MamaTrójki wrote:
No właśnie mówili coś o porodzie bo szyjka już krótka i naprawdę jak na bliźniaki są już spore
Mój na ostatnim usg tez wyglądał na taka pyze aż się śmiałam pod nosem hehehe
Ciekawe jak on urośnie ogólnie mam wizytę w tym szpitalu 27.09 o ile mnie wypuszcza czekam na ten wieczór i zobaczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2022, 18:21
-
MamaNl wrote:No właśnie mówili coś o porodzie bo szyjka już krótka i naprawdę jak na bliźniaki są już spore
Mój na ostatnim usg tez wyglądał na taka pyze aż się śmiałam pod nosem hehehe
Ciekawe jak on urośnie ogólnie mam wizytę w tym szpitalu 27.09 o ile mnie wypuszcza czekam na ten wieczór i zobaczymyOlo323 lubi tę wiadomość
Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
MamaTrójki wrote:U mnie poród może się zacząć w każdej chwili wiec nawet nie ma sensu się umawiać na konkretną datę 🤷🏻♀️ Dziś mówiliśmy o 23.10 bo to będzie 37 tc ale potem obydwoje stwierdziliśmy ze napewno tyle nie wytrzymam 🙈 moja mama ma urodziny 06.10 i marzy mi się zrobić jej prezent 😌 wiec jeszcze dwa tygodnie i sama zacznę je wypędzać 😅
Haha No ja mam urodziny 30.09 ale chyba wolałabym żeby siedział do 36/37 tc spokojnie ale No nie mam wpływu na to co będzie wiec czekam cierpliwie -
Cześć dziewczyny,
Trochę nie w temacie, ale mam jutro bilety na stand up we Wrocławiu, ale mąż nie da rady, a sama nie chce iść. Jeśli któraś z Was z okolicy ma chęć to chętnie sprzedam.
https://www.biletomat.pl/standup/please-stand-up-wroclaw-10733/
Sektor C 219 rząd 14. -
Mamatrojki, dziewczyny już tak duże, że już teraz by sobie poradziły! Ale wiadomo, im później tym lepiej dla nich, bądź silna!
Sóweczka, jutro impreza, w sobotę odpoczywamy, idziemy na koncert, a w niedziele już na poważnie biorę się za pakowanie i może do środy uda się całkowicie przenieść -
nick nieaktualnyTony wrote:Mamatrojki, dziewczyny już tak duże, że już teraz by sobie poradziły! Ale wiadomo, im później tym lepiej dla nich, bądź silna!
Sóweczka, jutro impreza, w sobotę odpoczywamy, idziemy na koncert, a w niedziele już na poważnie biorę się za pakowanie i może do środy uda się całkowicie przenieść
Współczuję kartonów, ale pamietam, że jak się przeprowadzaliśmy to był to swietny czas 😁
I nie przeszkadzało nam nawet, że spaliśmy na dmuchanym materacu, a zamiast zlewu w kuchni gary myłam w wannie 😁
-
nick nieaktualnyDziewczyny ale mnie wzięło ostatnio na pasztetową wędzoną,🤣
No codziennie mogę jeść 😁
A macie coś takiego, czego przed ciążą nie jadlyscie/pilyscie, a teraz musicie mieć to codziennie??
Ja codziennie wypijam litr mleka, a czasami 2 🤦🏼♀️ wcześniej używałam tylko do kawy 😁Decemberry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny