LISTOPAD 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ultra-Dżasta wrote:Będzie dobrze, wychodzę z założenia, że już lepszy szpital niż miałoby się coś stać dziecku lub Tobie 😉.
Dawaj znać na bieżąco!
Jak narazie leżę sobie i odpoczywam dostałam fajna sale oczywiście 1 osobowa z łóżkiem jakbym kogoś chciała tu zabrać żeby był ze mna
Chłopcy dadzą radę wiem ale uwierzycie 1 raz zostają na noc sami heheh
Choć ten starszy już pyta czy wiem kiedy wrócę No ale zobaczymy heheh
Właśnie noszą herbatę kawe wodę i soki do picia do wyboru i ciasteczko
Jedyne co to mam komara i muszę go dorwać No nocka będzie z bani 😂
Kalli95, Tony, Olo323 lubią tę wiadomość
-
MamaTrójki wrote:Oj niedobrze 😞 jakie ciśnienie i jaka wartość białka? Na pocieszenie u mnie po paru dniach białko zniknęło! Trzymam kciuki zeby to był tylko jednorazowy wybryk! A chłopcy już duzi, poradzą sobie 😊
W domu miałam 172/106 później jak dojechałam do szpitala 150/95 i wkoncu 135/95 No ale zobaczymy
Białko nie wiem nie dopytałam a teraz jeszcze nikogo nie widziałam żeby dopytać
No mam nadzieje ze spadnie ale w związku z ciśnieniem tez wola mnie tu niż w domu
Może i dobrze bo w nocy tez męczyłam się z ciśnieniem budząc się czułam ze szaleje -
Ladna sala, u mnie w szpitalu to jest jedna poduszka i koc owinięty w poszewkę a do tego nie ma prześcieradła na całym łóżku tylko pod pupą 😅 o wieczornej herbacie, kawie czy ciasteczku z sokiem można pomarzyć chyba ze samemu pójdzie się sobie zrobić do pokoju salowych albo maz przywiezie 🤣
-
Dziewczyny obyście szybko powychodziły ze szpitali i wszystko było ok z wynikami ✊🏻
Ja też mam wrażenie, że puchne i nabieram wody coraz bardziej, wczoraj mama nawet stwierdziła, że napuchlam na twarzy pod oczami. Niezmiennie z dnia na dzień czuje się coraz gorzej, większość dni leżę, bo nie mam kompletnie na nic sił 😫 -
MamaNl wrote:Teraz ciśnienie 150/100
Pytałam i ten wynik białka norma do 30 ja mam 33 pytanie czy spadnie czy znów urośnie
Ciśnienie faktycznie Ci skacze, ale białko wg mojego gina jeszcze nie takie tragiczne (ja miałam 27 przy normie do 14). Zwiększyli Ci dawkę leków? Trzymam kciuki żeby wszystko się unormowało 🤗Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
nick nieaktualnyMamaNl wrote:Nocka niby spokojna ciekawe jak ciśnienie bo głowa trochę mnie boli
Dobrze, że mały jest dobrze rozwinięty 🤗
Wszystko będzie dobrze
A może to ciśnienie przez tą ostatnią sytuację z Twoim partnerem? Może nic ciążowego, a trzeba się bardziej wyciszyć? Jak sądzisz?
Meggie wiem co czujesz. Ja potrafię chłopców ogarnąć do szkoły i położyć się ze zmęczenia i od 8 spać znowu do 13 i być dalej zmęczoną
-
nick nieaktualny
-
Sóweczka wrote:Dzisiaj jadę odebrać auto od mechanika - to nowo kupione
No i do zapłaty 3500zl 😞
Aż mi się odechciało tego auta 😞
Gdybym teraz miała dylemat: kupować Dodgea czy zostawić BMW bez wahania zostawiłabym beemke
Uu ale spory wydatek 😖 mi chyba akumulator siada 🫤 a teraz sporo wydatków 🤦♀️Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
nick nieaktualnyAngelaaa, a zima tuż tuż i jeździć trzeba 🤦🏼♀️
Co do wydatków... Kupiłam sobie właśnie podomkę na otarcie łez 😁
O taką. https://allegro.pl/oferta/szlafrok-damski-bawelniany-podomka-koronka-l-12575424987
Wszystkie piżamy u nich kupiłam i są super, polecam
-
Hej hej ja wczoraj byłam na 3 prenatalnych i mała księżniczka waży 1455g❤️
pytałam o ten termin porodu to mówi zaraz zobaczymy bo u pani było tydzień różnicy ale w końcu nie sprawdziła wg USG 3trym. Napisane 29 listopada ale do 40tc mają mi wywoływać poród przez cukrzycę
MamaTrójki, Nosia, Mlina, Asia11, Ultra-Dżasta, meggie94, kamilamhm, Olo323, MamaNl, Angelaaaa, Sóweczka, Scandi-B, Decemberry lubią tę wiadomość
11.2022 w oczekiwaniu na nasz naturalny cud po 6 latach ciężkich starań 😍🤰🏼
11.2024 start starania o drugie dzieciątko -
U mnie ciśnienie 140/100 mieliśmy już ktg wszystko dobrze No i czekamy dalej wiec pewnie dziś znów będę musiała zostać podejrzewają zatrucie ciążowe ale okaże się po 24 godz jak zbadają znów mocz
Także co zrobić leżę i się nudzę 😂😂😂😂
A tak poważnie straszny wierci pięta z tego mojego syna
Olo323, Sóweczka lubią tę wiadomość
-
Sóweczka wrote:Angelaaa, a zima tuż tuż i jeździć trzeba 🤦🏼♀️
Co do wydatków... Kupiłam sobie właśnie podomkę na otarcie łez 😁
O taką. https://allegro.pl/oferta/szlafrok-damski-bawelniany-podomka-koronka-l-12575424987
Wszystkie piżamy u nich kupiłam i są super, polecamKupię sobie podobną bo ja jestem jeszcze przed zakupami
Sóweczka lubi tę wiadomość
-
Co do aut tak jest ja jak kupiłam koj dwa dni później jechałam nim do polski i padła mi pompa gazu i fuks bo jechałam do Krakowa i jeden jedyny mechanik od instalacji gazowych holenderskich jest pod Krakowem No ale koszt tez był prawie 2500 zł ale powiem wam ze moje autko ma prawie 400 tys przebiegu a mi on pasuje i ciężko mi się zdecydować na coś innego nowszego 🙈🙈🙈🙈
-
Dziewczyny ale mam dziś nie moc, no masakra jakaś 😅. Czekam na wieczorny obchód, może dowiem się czy jutro wyjdę, czy nie.
Marta93 niestety nic nie polecę, bo rzadko kiedy oglądam telewizję. A jak już włączę, to przełączam na TV4 (albo 6), na "Policjantów i Policjantki", takie na odmóżdżenie 😂🤣.11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki