X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LISTOPAD 2022 ❤️
Odpowiedz

LISTOPAD 2022 ❤️

Oceń ten wątek:
  • MamaNl Autorytet

Wysłany: 21 września 2022, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ultra-Dżasta wrote:
    Będzie dobrze, wychodzę z założenia, że już lepszy szpital niż miałoby się coś stać dziecku lub Tobie 😉.

Dawaj znać na bieżąco!

Jak narazie leżę sobie i odpoczywam dostałam fajna sale oczywiście 1 osobowa z łóżkiem jakbym kogoś chciała tu zabrać żeby był ze mna

Chłopcy dadzą radę wiem ale uwierzycie 1 raz zostają na noc sami heheh
    Choć ten starszy już pyta czy wiem kiedy wrócę No ale zobaczymy heheh
    Właśnie noszą herbatę kawe wodę i soki do picia do wyboru i ciasteczko

Jedyne co to mam komara i muszę go dorwać No nocka będzie z bani 😂

FEEC9-BFA-4-AD4-4-AA0-9-A09-A1-CD2-A79-F0-FA.jpg

Kalli95, Tony, Olo323 lubią tę wiadomość

Joanna …
    Jest synuś Bruno 💙
    event.png
  • MamaNl Autorytet

Wysłany: 21 września 2022, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaTrójki wrote:
    Oj niedobrze 😞 jakie ciśnienie i jaka wartość białka? Na pocieszenie u mnie po paru dniach białko zniknęło! Trzymam kciuki zeby to był tylko jednorazowy wybryk! A chłopcy już duzi, poradzą sobie 😊

W domu miałam 172/106 później jak dojechałam do szpitala 150/95 i wkoncu 135/95 No ale zobaczymy
    Białko nie wiem nie dopytałam a teraz jeszcze nikogo nie widziałam żeby dopytać
    No mam nadzieje ze spadnie ale w związku z ciśnieniem tez wola mnie tu niż w domu
    Może i dobrze bo w nocy tez męczyłam się z ciśnieniem budząc się czułam ze szaleje

Joanna …
    Jest synuś Bruno 💙
    event.png
  • MamaNl Autorytet

Wysłany: 21 września 2022, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz ciśnienie 150/100

Pytałam i ten wynik białka norma do 30 ja mam 33 pytanie czy spadnie czy znów urośnie

Joanna …
    Jest synuś Bruno 💙
    event.png
  • Kalli95 Autorytet

Wysłany: 21 września 2022, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladna sala, u mnie w szpitalu to jest jedna poduszka i koc owinięty w poszewkę a do tego nie ma prześcieradła na całym łóżku tylko pod pupą 😅 o wieczornej herbacie, kawie czy ciasteczku z sokiem można pomarzyć chyba ze samemu pójdzie się sobie zrobić do pokoju salowych albo maz przywiezie 🤣

6c04bbb91b.png
    06.2021 👼
    11.2021 👼
    25.10.2022 💙 Staś 2930 g 🧸
  • Tony Autorytet

Wysłany: 21 września 2022, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaNI odpoczywaj i Staraj się nie stresować, poczytaj książkę albo jakiś serial dla odmóżdżenia, a ciśnienie samo spadnie :) trzymaj się!

age.png
    👱🏼‍♀️34 - PAI-1 homozygota 🧔🏻32
    10.21 -ciąża bliźniacza👶👶
    12.21 - poronienie 9tc [*][*]
    4.12.22 - Laurka 😍
  • Scandi-B Autorytet

Wysłany: 21 września 2022, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Nl, Ultra Dzasta, trzymajcie sie tam, trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze i zeby was za dlugo nie trzymali 🤞🍀

Listopad 2022 -pierwszy cud 💕

202211115570.png

5.11.2024 💔 6+4
  • MamaNl Autorytet

Wysłany: 22 września 2022, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nocka niby spokojna ciekawe jak ciśnienie bo głowa trochę mnie boli

Joanna …
    Jest synuś Bruno 💙
    event.png
  • meggie94 Autorytet

Wysłany: 22 września 2022, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny obyście szybko powychodziły ze szpitali i wszystko było ok z wynikami ✊🏻
    Ja też mam wrażenie, że puchne i nabieram wody coraz bardziej, wczoraj mama nawet stwierdziła, że napuchlam na twarzy pod oczami. Niezmiennie z dnia na dzień czuje się coraz gorzej, większość dni leżę, bo nie mam kompletnie na nic sił 😫

age.png

age.png
  • MamaTrójki Autorytet

Wysłany: 22 września 2022, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaNl wrote:
    Teraz ciśnienie 150/100

Pytałam i ten wynik białka norma do 30 ja mam 33 pytanie czy spadnie czy znów urośnie

Ciśnienie faktycznie Ci skacze, ale białko wg mojego gina jeszcze nie takie tragiczne (ja miałam 27 przy normie do 14). Zwiększyli Ci dawkę leków? Trzymam kciuki żeby wszystko się unormowało 🤗

Mama Piątki
    2005 🐭
    2019 🐹
    2021🐭
    2021 👼🏻 8tc
    2022 🐹🐹
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2022, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaNl wrote:
    Nocka niby spokojna ciekawe jak ciśnienie bo głowa trochę mnie boli

Dobrze, że mały jest dobrze rozwinięty 🤗
    Wszystko będzie dobrze

A może to ciśnienie przez tą ostatnią sytuację z Twoim partnerem? Może nic ciążowego, a trzeba się bardziej wyciszyć? Jak sądzisz?

Meggie wiem co czujesz. Ja potrafię chłopców ogarnąć do szkoły i położyć się ze zmęczenia i od 8 spać znowu do 13 i być dalej zmęczoną

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2022, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj jadę odebrać auto od mechanika - to nowo kupione
    No i do zapłaty 3500zl 😞
    Aż mi się odechciało tego auta 😞

Gdybym teraz miała dylemat: kupować Dodgea czy zostawić BMW bez wahania zostawiłabym beemke

• Angelaaaa Autorytet

Wysłany: 22 września 2022, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sóweczka wrote:
    Dzisiaj jadę odebrać auto od mechanika - to nowo kupione
    No i do zapłaty 3500zl 😞
    Aż mi się odechciało tego auta 😞

Gdybym teraz miała dylemat: kupować Dodgea czy zostawić BMW bez wahania zostawiłabym beemke

Uu ale spory wydatek 😖 mi chyba akumulator siada 🫤 a teraz sporo wydatków 🤦‍♀️

Maja 06.05.21r ❤️

Alicja 19.11.22r.❤️

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2022, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaaa, a zima tuż tuż i jeździć trzeba 🤦🏼‍♀️

Co do wydatków... Kupiłam sobie właśnie podomkę na otarcie łez 😁

O taką. https://allegro.pl/oferta/szlafrok-damski-bawelniany-podomka-koronka-l-12575424987

Wszystkie piżamy u nich kupiłam i są super, polecam

• Marta93 Autorytet

Wysłany: 22 września 2022, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej ja wczoraj byłam na 3 prenatalnych i mała księżniczka waży 1455g❤️1cec7dcbc50d.jpg pytałam o ten termin porodu to mówi zaraz zobaczymy bo u pani było tydzień różnicy ale w końcu nie sprawdziła wg USG 3trym. Napisane 29 listopada ale do 40tc mają mi wywoływać poród przez cukrzycę

MamaTrójki, Nosia, Mlina, Asia11, Ultra-Dżasta, meggie94, kamilamhm, Olo323, MamaNl, Angelaaaa, Sóweczka, Scandi-B, Decemberry lubią tę wiadomość

11.2022 w oczekiwaniu na nasz naturalny cud po 6 latach ciężkich starań 😍🤰🏼
    11.2024 start starania o drugie dzieciątko
  • MamaNl Autorytet

Wysłany: 22 września 2022, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ciśnienie 140/100 mieliśmy już ktg wszystko dobrze No i czekamy dalej wiec pewnie dziś znów będę musiała zostać podejrzewają zatrucie ciążowe ale okaże się po 24 godz jak zbadają znów mocz
    Także co zrobić leżę i się nudzę 😂😂😂😂

A tak poważnie straszny wierci pięta z tego mojego syna

3-A7-F4-A84-AA79-4-A70-AFAF-E7-CB04-A6-C858.jpg

Olo323, Sóweczka lubią tę wiadomość

Joanna …
    Jest synuś Bruno 💙
    event.png
  • Nosia Autorytet

Wysłany: 22 września 2022, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sóweczka wrote:
    Angelaaa, a zima tuż tuż i jeździć trzeba 🤦🏼‍♀️

Co do wydatków... Kupiłam sobie właśnie podomkę na otarcie łez 😁

O taką. https://allegro.pl/oferta/szlafrok-damski-bawelniany-podomka-koronka-l-12575424987

Wszystkie piżamy u nich kupiłam i są super, polecam
    Piękna ta piżamka :) Kupię sobie podobną bo ja jestem jeszcze przed zakupami :)

Sóweczka lubi tę wiadomość

• MamaNl Autorytet

Wysłany: 22 września 2022, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do aut tak jest ja jak kupiłam koj dwa dni później jechałam nim do polski i padła mi pompa gazu i fuks bo jechałam do Krakowa i jeden jedyny mechanik od instalacji gazowych holenderskich jest pod Krakowem No ale koszt tez był prawie 2500 zł ale powiem wam ze moje autko ma prawie 400 tys przebiegu a mi on pasuje i ciężko mi się zdecydować na coś innego nowszego 🙈🙈🙈🙈

Joanna …
    Jest synuś Bruno 💙
    event.png
  • Marta93 Autorytet

Wysłany: 22 września 2022, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z rację że zostało jeszcze trochę do porodu nudzi mi się w domu, macie jakiś fajny serial albo film na Netflix?

11.2022 w oczekiwaniu na nasz naturalny cud po 6 latach ciężkich starań 😍🤰🏼
    11.2024 start starania o drugie dzieciątko
  • Ultra-Dżasta Autorytet

Wysłany: 22 września 2022, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale mam dziś nie moc, no masakra jakaś 😅. Czekam na wieczorny obchód, może dowiem się czy jutro wyjdę, czy nie.

Marta93 niestety nic nie polecę, bo rzadko kiedy oglądam telewizję. A jak już włączę, to przełączam na TV4 (albo 6), na "Policjantów i Policjantki", takie na odmóżdżenie 😂🤣.

11.2022r., Karol ❤
    12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤

👩‍🏭 28 l.
    👨‍🔧 26 l.

🏃‍♀️🧗‍♀️🏞❤
    IG: @czytanki.matki
  • MamaNl Autorytet

Wysłany: 22 września 2022, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta93 wrote:
    Dziewczyny z rację że zostało jeszcze trochę do porodu nudzi mi się w domu, macie jakiś fajny serial albo film na Netflix?

Zależy co lubisz może Lucyfer albo ultrafiolet

Joanna …
    Jest synuś Bruno 💙
    event.png
‹‹ 337 338 339 340 341 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ