LISTOPAD 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Rossetia wrote:Tak, to jest normalne. Progesteron dopochwowy wchłania się do 20 minut, a reszta po prostu wypływa. Ja mam Cyclogest 2x2. Zawsze po aplikacji tak do 30 minut wkładka jest cała mokra, później już się uspokaja 🙂 co bierzesz?
Przeraziła mnie ilość tylko 😆 biorę utrogestan 200 mg wieczorem do tego duphaston 10 mg 2x1
Jak tam dziewczyny weekend? Żyjecie? Mnie dobija to ciągłe zmęczenie, najchętniej nie wstawała bym z łóżka 😆Ona: 92’
AMH: 1.12 (06.2024)
On: azospermia (genetyka)
Na pokładzie 🐕🦺 2015 💖
03.2022 IUI
26 DC beta 112
30 DC beta 833
17+5 poronienie (wada genetyczna)
4.08.2024 start stymulacji (IVF)
9.08.2024 I podgląd kurnika (dużo równych pęcherzyków -
Od 4:30 do południa miałam mdłości, później już tylko gula na żołądku. Teraz jest okej 😅.
Właśnie dziś rano ogarnęłam, że muszę jutro przedzwonić do swojego doktorka o receptę na Tardyferon Fol, bo to, co aktualnie biorę to marna dawka 🙃.11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Ja dziś byłam na becie 🙈 ponad 11 tys 😁 jutro wizyta i w sumie to niezadowolona jestem bo to jeszcze za wcześnie na serduszko (5+2) ale chce iść do konkretnego lekarza a tylko jutro miał wolny termin 😒 z drugiej strony jestem bardzo ciekawa co tam będzie widać, bo beta ma dokładnie takie same wartości w tych samych dniach cyklu co w ciąży z synkiem a u niego serduszko wyłapane 5+3 (mam bardzo krótkie cykle wiec u mnie wszystko szybciej trochę widać i ciąża zawsze starsza niż z OM). W ogóle to wiem ze tak to nie działa i ciąża ciąży nie równa ale typuje kolejnego syna w brzuchu. Także no… doczekać się nie mogę 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2022, 19:19
Ultra-Dżasta lubi tę wiadomość
Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
nick nieaktualnySyn usypia w łóżeczku, a ja już wykąpana i gotowa do spanka 🙈.
Mogłabym spać całymi dniami, co jest niemozliwe z moim 1.5 rocznym.
MamaTrojki ja marze teraz o córeczce. Ależ bym ją stroiła. Ubranka dla chłopców są fajne, ale nudne... a u dziewczyn to można poszlaec. A jak nie to może kiedyś spróbujemy jeszcze raz 🤣
Jutro wizyta. Mam nadzieję, że będzie widać tylko pęcherzyk ( na serduszko za wcześnie) a nie jakieś krwiaki ...MamaTrójki lubi tę wiadomość
-
Jutro też mam zamiar iść na 3 i ostatnią betę, dla mnie to są nerwy i wolę ich sobie teraz oszczędzać przy rodzicach mieszkających 50 km od miejsca, gdzie padły dziś rosyjskie rakiety 😉. Jak przyrost będzie okej i nic poważniejszego nie będzie się dziać to przeczekam jakoś do końca marca 😂.11.2022r., Karol ❤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
Agata_K wrote:Syn usypia w łóżeczku, a ja już wykąpana i gotowa do spanka 🙈.
MamaTrojki ja marze teraz o córeczce. Ależ bym ją stroiła. Ubranka dla chłopców są fajne, ale nudne... a u dziewczyn to można poszlaec. A jak nie to może kiedyś spróbujemy jeszcze raz 🤣
Jutro wizyta. Mam nadzieję, że będzie widać tylko pęcherzyk ( na serduszko za wcześnie) a nie jakieś krwiaki ...
Mąż już Kropka nazywa Ewa 😂 ale znów mam przeczucie na chłopaka i mówię do brzucha Franio 😅.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2022, 19:51
MamaTrójki lubi tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
nick nieaktualnyUltra-Dżasta wrote:Mąż już Kropka nazywa Ewa 😂 ale znów mam przeczucie na chłopaka i mówię do brzucha Franio 😅.
MamaTrójki lubi tę wiadomość
-
Ultra-Dżasta wrote:Jutro też mam zamiar iść na 3 i ostatnią betę, dla mnie to są nerwy i wolę ich sobie teraz oszczędzać przy rodzicach mieszkających 50 km od miejsca, gdzie padły dziś rosyjskie rakiety 😉. Jak przyrost będzie okej i nic poważniejszego nie będzie się dziać to przeczekam jakoś do końca marca 😂.
Kciuki za betę!☺️Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
Agata_K wrote:Syn usypia w łóżeczku, a ja już wykąpana i gotowa do spanka 🙈.
Jutro wizyta. Mam nadzieję, że będzie widać tylko pęcherzyk ( na serduszko za wcześnie) a nie jakieś krwiaki ...
Jejuu taaak! Można zwariować jak się patrzy ile cudeniek jest dla dziewczynek 🥰 ja kupuje jak nienormalna a potem nawet nie zdąży ubrać wszystkiego bo wyrasta 🙈Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
Kalli95 wrote:Dziewczyny, miałyście kiedyś w ciąży ból w pochwie? W sensie typowo tam. Jakby szyjki macicy. Taki drętwiejący ból. Przyznam się szczerze ze nie mogę nigdzie znaleźć informacji o czymś takim, ale moje ostatnie 2 dni pracy to była dla mnie katorga (praca siedzaca) dzisiaj praktycznie nie siedziałam i nie bolało ale musiałam spędzić w aucie godzinę i znowu mam to uczucie 😕 dobrze ze wizyta juz w czwartek 😕
-
nadzieiaumieraostatnia wrote:Przeraziła mnie ilość tylko 😆 biorę utrogestan 200 mg wieczorem do tego duphaston 10 mg 2x1
Jak tam dziewczyny weekend? Żyjecie? Mnie dobija to ciągłe zmęczenie, najchętniej nie wstawała bym z łóżka 😆 -
A jakoś tak jestem bardziej przekonana do chłopaków, niż do dziewczynek 😂. W ciąży z J. to ja obstawiałam córę 😂. Na płeć nie mam wpływu, ważne, by zdrowe było 🍀💚.
Trochę się stresuję tą betą (jak zawsze), liczę na to, że będzie okej 😁.
Edit. Tak się zmartwiłam po wstaniu brakiem objawów a tu cyk, już mnie brzuch pobolewa 😂.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2022, 05:14
11.2022r., Karol ❤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
Hej
Przywitam się i ja termin teoretycznie mam na 17.11 ale zobaczymy bo nadal mierze temp i dziś spadek i krzyże mnie bardzo bolą ale to chyba ostatnio wina łóżka takie mam wrażenie
Sama nie wiem co powinnam napisać więcej 😅MamaTrójki lubi tę wiadomość
-
Cześć 😉 przestałam mierzyć temp. po drugiej, prawidłowej becie. Wychodzę z założenia, że nie ma co się dodatkowo stresować 😉.
A Ty robiłaś betę?11.2022r., Karol ❤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
Ultra-Dżasta wrote:
Edit. Tak się zmartwiłam po wstaniu brakiem objawów a tu cyk, już mnie brzuch pobolewa 😂.
Mnie to właśnie też martwi, ale zaraz zaczyna pobolewać 😆
Ja na szczęście mdłości jeszcze nie mam? Mam nadzieje że nie będzie 😅
Teściowa wczoraj jak mnie zobaczyła to stwierdziła, że chłopak będzie. A szwagierka w sobotę stwierdziła, że dużo lepiej wyglądam. Cera mi się poprawiła o 1000% 😁
Mangan lubi tę wiadomość
Ona: 92’
AMH: 1.12 (06.2024)
On: azospermia (genetyka)
Na pokładzie 🐕🦺 2015 💖
03.2022 IUI
26 DC beta 112
30 DC beta 833
17+5 poronienie (wada genetyczna)
4.08.2024 start stymulacji (IVF)
9.08.2024 I podgląd kurnika (dużo równych pęcherzyków -
Hejo! Witam was w słonecznym dniu i życzę samych przyrostów bety
Mam pytanie. Zauważyliście może że wasze zwierzaki zaczęły się inaczej zachowywać jak zaszłyście w ciąże? Mój pies ciągle za mną chodzi. Jak zamknę się w pokoju to piszczy, a jak usiądę na chwile na podłodze to kładzie mi się na brzuch i się łasi. Zawsze był przytulasem, ale nie w taki sposób. Przychodził raczej żeby go głaskać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2022, 11:44
-
nadzieiaumieraostatnia wrote:Mnie to właśnie też martwi, ale zaraz zaczyna pobolewać 😆
Ja na szczęście mdłości jeszcze nie mam? Mam nadzieje że nie będzie 😅
Teściowa wczoraj jak mnie zobaczyła to stwierdziła, że chłopak będzie. A szwagierka w sobotę stwierdziła, że dużo lepiej wyglądam. Cera mi się poprawiła o 1000% 😁Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
Mangan wrote:Hejo! Witam was w słonecznym dniu i życzę samych przyrostów bety
Mam pytanie. Zauważyliście może że wasze zwierzaki zaczęły się inaczej zachowywać jak zaszłyście w ciąże? Mój pies ciągle za mną chodzi. Jak zamknę się w pokoju to piszczy, a jak usiądę na chwile na podłodze to kładzie mi się na brzuch i się łasi. Zawsze był przytulasem, ale nie w taki sposób. Przychodził raczej żeby go głaskać.Mangan lubi tę wiadomość
Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹