LISTOPAD 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny♥️
Witam się z Wami, po weekendzie, mój był bardzo leniwy, mogłabym spać caaaały czas😴 masakra jakaś, nie pamietam kiedy widziałam 22gą na zegarku 😂
Dziś za to totalna tragedia jeśli chodzi o mdłości, myślałam już ze nią dam rady dziś wstać do pracy
W sobotę widziałam się z przyjaciółkami na szybkiej kawie i wszystkie stwierdziły, ze tak poprawiła mi cera, ze taki babyface, ze co robię 😅 jeszcze im nic nie mówiłam, dopóki nie zobaczę serduszka, tajemnica moja i mężaMamaTrójki lubi tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
MamaTrójki wrote:Tak! Mój kot uwielbia ugniatać/masować mój brzuch w ciąży, albo po prostu nam nim leży 😁
A mam pytanie- jak kotek zachowywał się na dzidziusia?
My mamy dwa i trochę się boje jak zareagują na dzidziusia, a nie wyobraź sobie jakoś ich izolować. Przecież to tez członkinie rodziny 😁👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
Olo323 wrote:A mam pytanie- jak kotek zachowywał się na dzidziusia?
My mamy dwa i trochę się boje jak zareagują na dzidziusia, a nie wyobraź sobie jakoś ich izolować. Przecież to tez członkinie rodziny 😁Olo323 lubi tę wiadomość
Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
Mangan wrote:To mamy prywatnych ochroniarzy 💪 mam tylko nadzieje, że nie będzie świrował jak dzidziuś będzie z nami.Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
Dzięki dziewczyny za Wasze wskazówki co do heparyny. Próbuję teraz różnych technik i jest różnie, raz większy siniak, raz mniejszy . Generalnie nic przyjemnego te zastrzyki. Konsultowałam to ze znajomym hematologiem i powiedział, że jeśli dodatkowo przyjmuję jeszcze Acard to tak będzie, trzeba nauczyć się z tym żyć.
Z objawów też mam ciągłe zmęczenie, senność i jest mi zimno. Od czasu do czasu coś rozpycha mnie w dole brzucha. Poza tym nic więcej i też się martwię czy to aby na pewno dobrze.
Powtórzyłam dziś betę - 704, więc wygląa póki co ładnie. Nie mogę uwierzyć, że to się dzieje naprawdę!
Nie mam żadnego zwierzaka, ale to ciekawe co piszecie, że one wyczuwają sytuację .MamaTrójki, smoothie, Rossetia lubią tę wiadomość
09.2020 - cb </3
11.2021 - sonoHSG - ok
01.2022 - cb </3
06.03.2022 ⏸
07.03.2022 betaHCG - 21; progesteron 31,4
09.03.2022 betaHCG - 80,4
14.03.2022 beta HCG - 704
Hashimoto
MTHFR_1298A>C hetero
PAI-1 4G hetero -
Hahaha 😂 my nie mamy zwierzaków, za to teściowa ma psa i faktycznie - w poprzedniej ciąży i teraz ciągle mnie pilnuje 😂. A wczoraj zamiast spać to się położył i cały czas mnie obserwuje. A jak siadam (gdziekolwiek) to od razu za mną i obok moich nóg się kładzie 😅.
Edit. Mam betę - 601,2 mlU/ml, przyrost 152,5%. Daję sobie na razie spokój z kłuciem 😂.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2022, 14:13
MamaTrójki, Olo323, smoothie, nadzieiaumieraostatnia lubią tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Ja bety nie robię bo u nas jej nie robią ot co mieszkam w Holandii
No właśnie chyba tez odstawię termometr bo po co się stresować co ma być to będzie nie ma co się dodatkowo nakręcać
Co do kota nie wiem mój uciekinier
Ale psy mamy owczarki niemieckie uwielbiały od małego mojego wnuka i tak jest do dziś choć mały ma już 3 lata -
MamaTrójki wrote:Bardzo dobrze! Zero problemów ☺️ Ale ja mam naprawdę super kota, nic go nie rusza jak dzieci się z nim „bawią”, ciągną za ogon itp 😅 czasem tylko lubi spać w ich łóżeczkach (kiedy są puste), co mi kompletnie nie przeszkadza, za to mojego męża trafia😅
Jestem przekonana, ze mojego męża tez będzie strzelać jak będą takie sytuacje 😂 już właśnie panikuje, ze co z kotkami, ze jak coś zrobią 🙄👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
Olo323 wrote:Jestem przekonana, ze mojego męża tez będzie strzelać jak będą takie sytuacje 😂 już właśnie panikuje, ze co z kotkami, ze jak coś zrobią 🙄
Miałam kota zanim wyszłam za mąż, B. nie chciał słyszeć o kotu w domu i jeszcze konkretnie o tym kocie 😂. Dosyć specyficzny i nigdy nie ukrywał tego, że B. nie lubi. Co prawda nie nasikał mu do buta 😂 ale zawsze jak nocował u mnie to drapał go w stopy i nie dawał mu spać a, no i jeszcze ciągle czujnie obserwował 😅. Oddałam go w dobre ręce, teraz moich rodziców katuje 😂. Nie potrafi się bawić, zamiast lekko miziać pazurami to ten je od razu wbija w skórę, nic fajnego. W sumie nie dziwię się temu kotu, że taki nie dobry. Wzięłam go od osoby, która miała psa nie tolerującego tego kota. Musiał jakoś z nim walczyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2022, 14:53
11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
nick nieaktualnyJestem po wizycie.
Jest pęcherzyk.
I to jedyna dobra wiadomość.
Pęcherzyk narazie jest pusty. Najprawdopodobniej przez wczesną ciążę 4+4. Dodatkowo zebrał się jakiś płyn. Większy od pęcherzyka.
Ciąża traktowana jest jako ciaza wysokiego ryzyka. Mam luteinę i zastrzyki naproxen ( chyba ). Powtarzałam dzisiaj betę. Mam nadzieję że wzrośnie od piątku. -
Agata_K wrote:Jestem po wizycie.
Jest pęcherzyk.
I to jedyna dobra wiadomość.
Pęcherzyk narazie jest pusty. Najprawdopodobniej przez wczesną ciążę 4+4. Dodatkowo zebrał się jakiś płyn. Większy od pęcherzyka.
Ciąża traktowana jest jako ciaza wysokiego ryzyka. Mam luteinę i zastrzyki naproxen ( chyba ). Powtarzałam dzisiaj betę. Mam nadzieję że wzrośnie od piątku.
Trzymam kciuki żeby wszystko było ok jestem w tym samym momencie wdl suwaczka 4+4 u mnie nie ma takich wczesnych wizyt dopiero ok 8 tyg ale dziś lub jutro mam rozmawiać z położna co i jak choćby ze względu na wiek mój (44) tak jakoś się złożyło 😅😅😅 -
nick nieaktualny
-
O rety rety a u mnie dwa pecherzyki🙈 ale ale na szczęście tylko w jednym pęcherzyk zoltkowy😅 oczywiście z tamtego może się coś jeszcze wykluć ale szczerze mam nadzieje ze się wchłonie 🙈
Ultra-Dżasta, Agata_K, Olo323 lubią tę wiadomość
Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
Mangan wrote:Hejo! Witam was w słonecznym dniu i życzę samych przyrostów bety
Mam pytanie. Zauważyliście może że wasze zwierzaki zaczęły się inaczej zachowywać jak zaszłyście w ciąże? Mój pies ciągle za mną chodzi. Jak zamknę się w pokoju to piszczy, a jak usiądę na chwile na podłodze to kładzie mi się na brzuch i się łasi. Zawsze był przytulasem, ale nie w taki sposób. Przychodził raczej żeby go głaskać.
Też mam psa, ale na razie nie zauważyłam żeby się dziwnie zachowywał, raczej standard przytulaśny jest jak zawsze pcha się na kanapę 😅 mam go 6 lat od szczeniaka, ale nie obawiam się żeby źle zareagował. Psa też można wcześniej przyzwyczaić do zapachu dziecka i na pewno trzeba odzwyczajać od tego, że nie będzie najważniejszy w domu 😂Ona: 92’
AMH: 1.12 (06.2024)
On: azospermia (genetyka)
Na pokładzie 🐕🦺 2015 💖
03.2022 IUI
26 DC beta 112
30 DC beta 833
17+5 poronienie (wada genetyczna)
4.08.2024 start stymulacji (IVF)
9.08.2024 I podgląd kurnika (dużo równych pęcherzyków -
MamaNl wrote:Mam dzieci 25-22-15-13 lat wnuka 3 lata wnuczka urodzi się w czerwcu a tu taka niespodzianka 😂😂
będzie prawdziwa gromadka 😁👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️