LISTOPAD 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kid_aa wrote:Na szkole rodzenia położne radziły nam jak zrobić SNS - miałyśmy zaopatrzyć się w dużą strzykawę + cewnik i tak dokarmiać maluchy. W sieci też znalazłam SNS DIY
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2023, 04:29
-
Dziewczyny czekam na wyniki żelaza bo wczoraj Ala miała pobierana krew o 4 rano dostaje wyniki i zamiast żelaza jakieś FSH związana z dojrzewaniem i płodnością 🤨🤨 o co kurna chodzi ?! I nie pomylili z tsh bo ten wynik też mam. Spać nie mogę nie wiem co robić 🫣Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Angelaaaa wrote:Dziewczyny czekam na wyniki żelaza bo wczoraj Ala miała pobierana krew o 4 rano dostaje wyniki i zamiast żelaza jakieś FSH związana z dojrzewaniem i płodnością 🤨🤨 o co kurna chodzi ?! I nie pomylili z tsh bo ten wynik też mam. Spać nie mogę nie wiem co robić 🫣
Zwykły błąd, zadzwoń do punktu w którym pobierałaś i daj im znać, że masz błędny parametr. Mi ostatnio CRP zgubili -_-
Swoją drogą jak jej to fsh wyszło, git?
Meggie - też bardzo potrzebowałam wsparcia w szpitalu. Ku chwale jedna położna się mną zaopiekowała, stanęłam na nogi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2023, 07:19
meggie94 lubi tę wiadomość
Baby G. Już z nami 🥰 16.11.22, 54 cm Szczęścia ❤️✨
15.03 - beta 26.7
17.03 - beta 73.9
23.03 - beta 1379.6!
Maleństwo rozwija się idealnie
07.07.22 - 320g mężczyzny
24.07 - 540g
29.08 - 1146g
22.09 - 1669g
19.10 - 2450g
4.11 - 2930g -
Angelaaaa wrote:Dziewczyny czekam na wyniki żelaza bo wczoraj Ala miała pobierana krew o 4 rano dostaje wyniki i zamiast żelaza jakieś FSH związana z dojrzewaniem i płodnością 🤨🤨 o co kurna chodzi ?! I nie pomylili z tsh bo ten wynik też mam. Spać nie mogę nie wiem co robić 🫣
-
mt30 wrote:Zadzwoń do nich, może mają próbkę i zbadają. Morfologię też robiłaś? Ja w ciązy nie robiłam żelaza, dr zlecała suplementację na podstawie hemoglobiny z morfologii. Czytałam, że żelazo spada dopiero po 3 miesiącu, bo tak ma zapas od matki.
Żelazo chcieli zbadać bo może mieć anemię i dlatego słaby przyrost wagi i też może być od alergii przy bmk że żelazo spadaMaja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Decemberry wrote:Zwykły błąd, zadzwoń do punktu w którym pobierałaś i daj im znać, że masz błędny parametr. Mi ostatnio CRP zgubili -_-
Swoją drogą jak jej to fsh wyszło, git?
Meggie - też bardzo potrzebowałam wsparcia w szpitalu. Ku chwale jedna położna się mną zaopiekowała, stanęłam na nogi.
wyszło 19,80fsh U/I to nie wiem czy ok ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2023, 08:09
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Angelaaaa wrote:Dzwoniłam pomylili się 🤦♀️🤦♀️
My mieliśmy właśnie zleconą morfologię, żelazo I ferrytynęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2023, 08:46
Nosia lubi tę wiadomość
-
O jaaa dopiero każda z nas tu się wpisywała nieśmiało a już pojawił się wątek na kolejny listopad
. Ale ten czas leci😀
Joanne, Nosia, Angelaaaa, Kalli95, Altair, Scandi-B, Decemberry, Asia11, Ultra-Dżasta lubią tę wiadomość
7.01.19. Aniołek👼💔
20.04.21 Synek M 👶💙
17.11.22 Synek A 👶💙 -
KaroInka wrote:O jaaa dopiero każda z nas tu się wpisywała nieśmiało a już pojawił się wątek na kolejny listopad
. Ale ten czas leci😀
Wlasnie dzis myslam o tym, ze rok temu juz malutki istnial, ale nikt o nim nie wiedzial… rocznica pozytywnego testu 26 lutego 😄 -
Angela super ze Alicja ma dobre wyniki, moze jednak taka jej uroda ze malutka jest 😊
U nas jest troche lepiej niz w weekend 😊 ale nadal synek potrzebuje sporo uwagi. Moze to jakis skok rozwojowy znowu…
Wogole w piatek zaskoczyl mnie bo przekrecil sie z plecow na brzuszek sam, i udalo mu sie az cztery razy, ale od tamtej pory juz nigdy tego nie zrobil 🤔Angelaaaa, meggie94, KaroInka, Decemberry lubią tę wiadomość
-
Scandi-B wrote:Angela super ze Alicja ma dobre wyniki, moze jednak taka jej uroda ze malutka jest 😊
U nas jest troche lepiej niz w weekend 😊 ale nadal synek potrzebuje sporo uwagi. Moze to jakis skok rozwojowy znowu…
Wogole w piatek zaskoczyl mnie bo przekrecil sie z plecow na brzuszek sam, i udalo mu sie az cztery razy, ale od tamtej pory juz nigdy tego nie zrobil 🤔 -
U mnie rocznica pozytywnego testu będzie 14 marca. Najlepsze jest to, że ja mam wszystko - nawet test owulacyjny, po którym był ten szczęśliwy cykl. Test zrobiłam 10 dni po owu, i już była kreska. Sławetny kuzyn cienia… bardzo emocjonalnie do tych wspomnień podchodzę. Mamy dziewczyny ogromne szczęście. Już tulimy swoje Maleństwa w ramionach, a te dziewczyny z wątku listopadowego są dopiero na początku.. trochę zazdroszczę, trochę się wzruszam, a trochę mi ich żal, że tyle lęków przed nimi. Jednak trzeba przyznać, że przygoda to jedyna w swoim rodzaju.
Naprawdę się dziwię, że nikt z mojego otoczenia nie był w stanie zarazić mnie tą magią macierzyństwa. Wiecznie słyszałam same negatywy, od początku! To bardzo mnie zastanawia i dziwi mimo, że rozumiem, że każda rodzicielska droga jest inna.
Nie wiem czy też tak macie, ale w wolnych chwilach czytam sobie niektóre wątki ciążowe od początku ❤️ Tegoroczne 🫠
Mam ostatnio trochę dziwów zdrowotnych - 2 tygodnie temu niby grzybica pochwy, przeleczyłam, ale nadal jakieś dziwne śluzy beżowe, żółte.. no cyrk. Od paru dni często boli brzuch, jak na okres, a okresu brak. Brzuch mi się zrobił wielki, jakby mięśnie brzucha mocniej puściły i rozejście się zwiększyło… walczę o normalność z urofizjo, ale trochę mi ręce opadają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2023, 19:42
Baby G. Już z nami 🥰 16.11.22, 54 cm Szczęścia ❤️✨
15.03 - beta 26.7
17.03 - beta 73.9
23.03 - beta 1379.6!
Maleństwo rozwija się idealnie
07.07.22 - 320g mężczyzny
24.07 - 540g
29.08 - 1146g
22.09 - 1669g
19.10 - 2450g
4.11 - 2930g