X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LISTOPAD 2022 ❤️
Odpowiedz

LISTOPAD 2022 ❤️

Oceń ten wątek:
  • Sóweczka3 Koleżanka

Wysłany: 22 października, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś

Skandi GRATULUJĘ!!! 🎉🎉🎉🎉🎉❤️❤️❤️❤️❤️ Cudowne wieści 🥰

Altair wrote:
    Scandi, gratulacje! 😊

Chciałabym poznać Waszą opinię o zabawkowych kuchniach. Młody bardzo lubi kroić warzywa na rzepy i ciągle coś "gotuje". Jestem ciekawa, czy to chwilowe, czy będzie się tak bawił dłużej. Zastanawiam się nad kupieniem kuchni, ale mamy małe mieszkanie, więc to poważna decyzja - jeśli wstawię kuchnię, będę musiała innym mebel wywalić 😉 Jak sądzicie, czy warto?

Marlena ma od roku taką dużą kuchnię jakby z lodówką z boku (ok 1,5m) i bawi się nią praktycznie codziennie

Scandi-B, Altair lubią tę wiadomość

age.png
  • Asia11 Autorytet

Wysłany: 22 października, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scandi gratuluję! Oby wszystko poszło gładko 🙂

Ja planuję kupić Filipowi kuchnie na urodziny i właśnie planowałam tą z Lidla. Fajnie, że będzie promka😁

Scandi-B, Altair lubią tę wiadomość

• Scandi-B Autorytet

Wysłany: 22 października, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Altair wrote:
    Scandi, gratulacje! 😊

Chciałabym poznać Waszą opinię o zabawkowych kuchniach. Młody bardzo lubi kroić warzywa na rzepy i ciągle coś "gotuje". Jestem ciekawa, czy to chwilowe, czy będzie się tak bawił dłużej. Zastanawiam się nad kupieniem kuchni, ale mamy małe mieszkanie, więc to poważna decyzja - jeśli wstawię kuchnię, będę musiała innym mebel wywalić 😉 Jak sądzicie, czy warto?

My nie mamy w domu, ale w przedszkolu maja kuchnie pod daszkiem na dworzu, i jak przychodze po malego, to on czesto tam stoi i cos pichci 🤭 nie chce isc do domu dopoki nie «zjem» razem z nim . Jak nie chcesz wystawiac mebla, to moze wystarczy kuchenka nablatowa, cos w tym stylu

https://www.dealproffsen.no/produkt/lekekjokken-med-komfyr-og-oppvaskkum-i-tre-36-x-215-x-25-cm/?gad_source=1&gbraid=0AAAAAoi3eqZlN9B0vyyjp4DsakOFAxD4r&gclid=EAIaIQobChMIjP7wpcCiiQMVPkiRBR20_TZ3EAQYAiABEgIeZfD_BwE

Listopad 2022 -pierwszy cud 💕

202211115570.png

preg.png
  • Joanne Autorytet

Wysłany: 26 października, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scandi gratulacje!🩷 Życzę aby wszystko przebiegało w spokoju i bez stresu.

Altair kupiłam Krysi kuchnię zaraz po pierwszych urodzinach i też codziennie coś tam przy niej robi. W tym samym czasie kupiłam konika bujanego i ten stoi praktycznie nieużywany a kuchnia to był dobry wybór. My mamy taką większą ale nie zajmuje dużo miejsca https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione/889c4e78-9c7b-3924-80bc-eb3e2fa3a082/oferta/1d8cc980-a0fd-11ee-80c8-01398f6ec394 zdemontowalam palniki bo brakowało mi w tej kuchni wolnego blatu do zabawy, zdjęłam też okap i jest dodatkowa półka i w lodówce brakuje mi po jednej półce pośrodku bo byłoby więcej miejsca np na książeczki. Akcesoriów kuchennych dużo jeszcze nie mamy bo na tym etapie nie ma takiej potrzeby. Ma drewniany tort który kupiłam jej chyba na pięć miesięcy 😁 zestaw do lodów, podstawowe garnki i 2 zestawy warzyw do krojenia i trochę gadżetów z prawdziwej kuchni😅

20240921-075220.jpg
    Krysia i jej pierwszy słodki stół 😁

Asia11, kid_aa, Angelaaaa, Scandi-B, Tony lubią tę wiadomość

age.png
  • Sóweczka3 Koleżanka

Wysłany: 28 października, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i 2 latka zleciały 🤦

Dziewczyny, nie wiem kiedy! Serio!
    Przy chłopcach tak mi się dłużyły pierwsze lata, a teraz nie wiem kiedy mijają dni.

Życzę Wszystkim Waszym Skarbom zdrowia i radości bo miłości mają już pełno od Mamy ❤️❤️❤️

Angelaaaa, kid_aa, Asia11, Scandi-B, Joanne lubią tę wiadomość

age.png
  • Sóweczka3 Koleżanka

Wysłany: 28 października, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wiecie Marlena chodzi do żłobka, a w sumie chodzi i nie chodzi bo co chwilę jest chora (zapalenie krtani miała i gil z nosa) i jak tylko słyszy słowo "żłobek" to jest ryk i panika, że "mama bum bum" czyli wnioskuję, że to lęk przed utratą mnie z oczu. Jak sobie z tym radziliście?? Zaznaczam, że jak już wejdzie do żłobka to za chwilę jest spokój, bawi się i śpiewa. Moja koleżanka ze wsi, którą dobrze Marlena zna jest jej opiekunką w żłobku i przysyła mi.zdjecia i filmiki.

age.png
  • Angelaaaa Autorytet

Wysłany: 28 października, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sóweczka3 wrote:
    No i 2 latka zleciały 🤦

Dziewczyny, nie wiem kiedy! Serio!
    Przy chłopcach tak mi się dłużyły pierwsze lata, a teraz nie wiem kiedy mijają dni.

Życzę Wszystkim Waszym Skarbom zdrowia i radości bo miłości mają już pełno od Mamy ❤️❤️❤️

Wszystkiego Najlepszego dla Marlenki ❤️

Sóweczka3 lubi tę wiadomość

Maja 06.05.21r ❤️

Alicja 19.11.22r.❤️

• Scandi-B Autorytet

Wysłany: 28 października, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego dobrego dla Marlenki 🥳 ale i dla reszty piatki pazdziernikowych «wczesniakow» z listy, gdziekolwiek sa i co robia.

Mialam taka refleksje ostatnio z racji tej nowej ciazy - jakie to bylo wazne byc z Wami tu na forum, szczegolnie przy pierwszej ciazy - dzielic troski i radosci pierwszego trymestru, mnostwo dobrych rad i dobrego humoru po drodze i napiecie oczekiwania na porod wspolnie przezywane.
    Jestem Wam bardzo wdzieczna, tym ktore jeszcze tu bywaja, jak i tym ktore sie juz «wylogowaly» 😁

Sóweczka3, Joanne, Tony, Asia11 lubią tę wiadomość

Listopad 2022 -pierwszy cud 💕

202211115570.png

preg.png
  • Sóweczka3 Koleżanka

Wysłany: 29 października, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scandi-B wrote:
    Wszystkiego dobrego dla Marlenki 🥳 ale i dla reszty piatki pazdziernikowych «wczesniakow» z listy, gdziekolwiek sa i co robia.

Mialam taka refleksje ostatnio z racji tej nowej ciazy - jakie to bylo wazne byc z Wami tu na forum, szczegolnie przy pierwszej ciazy - dzielic troski i radosci pierwszego trymestru, mnostwo dobrych rad i dobrego humoru po drodze i napiecie oczekiwania na porod wspolnie przezywane.
    Jestem Wam bardzo wdzieczna, tym ktore jeszcze tu bywaja, jak i tym ktore sie juz «wylogowaly» 😁
    Nie ma za co ☺️ i ja również dziękuję Tobie bardzo ❤️

age.png
  • Tony Autorytet

Wysłany: 29 października, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scandi gratuluje!!! 🤩

Scandi-B lubi tę wiadomość

age.png
    👱🏼‍♀️34 - PAI-1 homozygota 🧔🏻32
    10.21 -ciąża bliźniacza👶👶
    12.21 - poronienie 9tc [*][*]
    4.12.22 - Laurka 😍
‹‹ 863 864 865 866 867
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ