X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LISTOPAD 2022 ❤️
Odpowiedz

LISTOPAD 2022 ❤️

Oceń ten wątek:
  • Tony Autorytet

Wysłany: 21 lipca, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia11 wrote:
    Tony, poczatki nie ukrywam są ciężkie, ale na pewno dasz radę. U nas pierwsze 2.5 miesiąca była na zmianę moja mama albo teściowa. Nie wyobrażałam sobie wtedy, aby ich nie było. Teraz zostaję sama z dwójką jak mąż ma dyzur i daję radę. Nawet lubię te dni. Filip jest spokojniejszy jak jest sam ze mną. Jestem wtedy bardziej zorganizowana i idę szybciej spac 😀

Zazdroszczę pomocy rodziny :/ u mnie teściowa bezużyteczna, mama daleko. Póki co przez pierwszy miesiąc mąż nie będzie brał dyżurów, później będę się ratować opiekunką, ale też nie chce żeby zostawała jakoś wieczorem czy w nocy. Ale wierzę, że jakoś to się z czasem poukłada :D

Ale rzeczywiście jest cos w tym, że jak jestem sama z Laurą to łatwiej mi się zorganizować, szczególnie rano bo mamy swój schemat.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca, 22:41

age.png
    👱🏼‍♀️34 - PAI-1 homozygota 🧔🏻32
    10.21 -ciąża bliźniacza👶👶
    12.21 - poronienie 9tc [*][*]
    4.12.22 - Laurka 😍
‹‹ 870 871 872 873 874
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ