LISTOPAD 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem zdziwiona bo w pierwszej ciąży długo nikt nie wiedział bo nie było widać . A teraz kiedy wolałbym żeby cały świat nie wiedział że względu na poronienie to mnie wybrzuszyło w trzecim miesiącu.... A zaraz w końcu przyjdzie ciepło i bez swetrów , płaszczy to ciężko mi będzie ukryć już całkowicie.
-
Laski xD hahaha, tak patrzę na te brzuchy. I na końcówce dnia, dzięki moim +7 kg po poronieniu to właśnie mam taki brzuch yyy bym powiedziała 6 miesiąc 😂. Kiedyś wstawię dla beki 😂. Na razie piekę bułki 😂.
MamaNL a córka bardzo ładny brzuszek miała, taki nie za mały i nie za duży 😂. Chciałabym podobny.
Znowu mama mówiła, że przy bracie (starszy) przytyła prawie 30 kg 😱, ze mną 20 😅 ale szybko zrzuciła, niby przez karmienie. Aktualnie waży 55 kg, żadnych sportów, na śniadania je ciastka z kawą... Jest nadzieja 😂. Tato się śmiał, że była z niej kulka 😂.
Edit. I mieści się w moje sukienki, w które ja się już nie mieszczę, więc no...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2022, 18:43
11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Dziewczyny, ale macie brzuszki! 🤩 u mnie troche wystaje, ale nie raczej nie az tak jak u Was 😅
Wombi, Gratuluje awansu i trzymam kciuki na poniedzialek.
Strata, to niezle maluszek goni. Super ze po wizycie wszystko dobrze 👍😄Strata lubi tę wiadomość
-
Ciotki! Ja juz po wizycie. Źródła boli brzucha lekarz nie znalazł ale dziecko jak bylo 2 dni do tyłu wg OM to teraz jest 2 dni do przodu a od ostatniej wizyty minęło 15 dni wiec tak sobie myślę że poprostu szybko rośnie 😄 pierwszy raz słyszałam serduszko... łzy oczywiście poleciały, a lekarzowi razem ze mną ☺ dziecko spało cala wizyte mimo dużych wysiłków lekarza żeby go obudzić (kilka razy głowica usg go tam trząsł 😂) ale dalej spało, chyba taki śpioch po tatusiu 😂 mam na bole brać no spe bo ciaza jest bardzo ładna 😊😊😊 jej ale się cieszę 😄😄😄
[/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2022, 19:01
MamaTrójki, Scandi-B, MamaNl, Angelaaaa, Ultra-Dżasta, Anita2022, smoothie, VIXEN, Rossetia, Susie, Kitaja, Strata, Joanne, Szpacza223, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Kalli95 wrote:Ciotki! Ja juz po wizycie. Źródła boli brzucha lekarz nie znalazł ale dziecko jak bylo 2 dni do tyłu wg OM to teraz jest 2 dni do przodu a od ostatniej wizyty minęło q5 dni wiec tak sobie myślę że poprostu szybko rośnie 😄 pierwszy raz słyszałam serduszko... łzy oczywiście poleciały, a lekarzowi razem ze mną ☺ dziecko spało cala wizyte mimo dużych wysiłków lekarza żeby go obudzić (kilka razy głowica usg go tam trząsł 😂) ale dalej spało, chyba taki śpioch po tatusiu 😂 mam na bole brać no spe bo ciaza jest bardzo ładna 😊😊😊 jej ale się cieszę 😄😄😄
[/url]Kalli95 lubi tę wiadomość
Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
Kalli95 wrote:Ciotki! Ja juz po wizycie. Źródła boli brzucha lekarz nie znalazł ale dziecko jak bylo 2 dni do tyłu wg OM to teraz jest 2 dni do przodu a od ostatniej wizyty minęło 15 dni wiec tak sobie myślę że poprostu szybko rośnie 😄 pierwszy raz słyszałam serduszko... łzy oczywiście poleciały, a lekarzowi razem ze mną ☺ dziecko spało cala wizyte mimo dużych wysiłków lekarza żeby go obudzić (kilka razy głowica usg go tam trząsł 😂) ale dalej spało, chyba taki śpioch po tatusiu 😂 mam na bole brać no spe bo ciaza jest bardzo ładna 😊😊😊 jej ale się cieszę 😄😄😄
[/url]
Gratulacje kochana i znów same dobre wieści 😊😊😊Kalli95 lubi tę wiadomość
-
Kalli95 wrote:Ciotki! Ja juz po wizycie. Źródła boli brzucha lekarz nie znalazł ale dziecko jak bylo 2 dni do tyłu wg OM to teraz jest 2 dni do przodu a od ostatniej wizyty minęło 15 dni wiec tak sobie myślę że poprostu szybko rośnie 😄 pierwszy raz słyszałam serduszko... łzy oczywiście poleciały, a lekarzowi razem ze mną ☺ dziecko spało cala wizyte mimo dużych wysiłków lekarza żeby go obudzić (kilka razy głowica usg go tam trząsł 😂) ale dalej spało, chyba taki śpioch po tatusiu 😂 mam na bole brać no spe bo ciaza jest bardzo ładna 😊😊😊 jej ale się cieszę 😄😄😄
[/url]
Super 🥰
I jak już dzidziusia przypomina 🤩🤩
Kalli95 lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Kalli95 wrote:Za dwa tygodnie moze juz będzie wiadomo czy chłopczyk czy dziewczynka 🥰
Kalli95, Olo323 lubią tę wiadomość
Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
MamaTrójki wrote:Poprzednie ciąże prowadziłam w Krakowie i tam zawsze chodziłam na prenatalne gdzie lekarz bez mrugnięcia okiem określił płeć w 12tc 🤩 taka jestem ciekawa jak będzie tym razem…. Tak mnie kusi jechać do krk😅
MamaTrójki, Róża92 lubią tę wiadomość
-
No właśnie, lekarz wczoraj mi wspominał, że jak się zobaczymy w 13 tc może będzie już coś widać 🤭. No mam takie przeczucie na dziewczynkę, że szok 🤭.11.2022r., Karol ❤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
Kalli super, że wizyta udana. 🥰
Widzisz, czyli dziecko nadgoniło, one rosną własnym tempem. A lekarz nie kazał Ci biegać po gabinecie i skakać? 😂Olo323 lubi tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
Ultra-Dżasta wrote:Kalli super, że wizyta udana. 🥰
Widzisz, czyli dziecko nadgoniło, one rosną własnym tempem. A lekarz nie kazał Ci biegać po gabinecie i skakać? 😂Ultra-Dżasta lubi tę wiadomość
-
J
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2022, 19:55
MamaTrójki, MamaNl, Kalli95, Rossetia, Ultra-Dżasta, Angelaaaa, Kitaja, Strata, Joanne, wombi, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Powiem wam ze ja tez jestem ciekawa co będę miała tym razem 😅
Cały czas nastawiałam się na syna a jednak coś mi mówi ze będzie dziewczynka 😅😅
Za miesiąc ma się urodzić moja wnuczka ale ona w Polsce mieszka
Natomiast się zastanawiam czy moja druga córka nie będzie zazdrosna bo bardzo chciała córkę a maja synka natomiast plan jest ze drugie dziecko to będzie dziewczynka i jak posłucha dobrych rad to ma szanse 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2022, 19:54