LISTOPAD 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
To teraz ja się pokaże 😂 bierzcie pod uwagę że w pierwszej ciąży przytyłam ponad 20kg 🙄🙄 i jestem 11 miesięcy po porodzie 🤭
9+1tc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2022, 12:33
wombi, Kalli95, Ultra-Dżasta, MamaTrójki, Joanne, smoothie, Kitaja, Olo323, Scandi-B lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Angelaaaa wrote:
Ja tez jestem „świeżo” po porodzie bo synek ma 15 miesięcy 😁 i przytyłam wtedy 24kg 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2022, 13:01
Angelaaaa lubi tę wiadomość
Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
Powiem Wam szczerze ze ja dawniej miałam mega kompleksy na punkcie swojego wyglądu, zwłaszcza dupy i brzucha. A potem poznałam mojego męża i on sprawia codziennie ze czuje się jak milion dolarów 🥰 i kompletnie nie przejmuje się ze kilogramy lecą w górę bo wiem ze jemu będę się podobać w każdej wersji 😁
Kalli95, Kitaja, Angelaaaa, Ultra-Dżasta, Joanne, smoothie, Scandi-B lubią tę wiadomość
Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
Ja wam powiem ze dawno dawno temu zaczynałam swoją pierwsza przygodę z ciąża nr 1 z waga 70 kg. Boże kiedy to było hahah 26 lat temu
W ciąży z każda z dziewczyn przytyłam 25 kg i po każdej sporo zostawało
Natomiast w ciąży z chłopcami przytyłam po 12 kg także w miarę prawidłowo a w miarę bo wciąż miałam nad kg po dziewczynach
Teraz zaczynam jak mały słonik wiec wogole się boje 🤪 -
MamaTrójki wrote:Powiem Wam szczerze ze ja dawniej miałam mega kompleksy na punkcie swojego wyglądu, zwłaszcza dupy i brzucha. A potem poznałam mojego męża i on sprawia codziennie ze czuje się jak milion dolarów 🥰 i kompletnie nie przejmuje się ze kilogramy lecą w górę bo wiem ze jemu będę się podobać w każdej wersji 😁
I to jest prawda mój tez mówi ze super wyglądam i ze co jak schudnę i się jemu nie spodobam….
Także jedynie powiedział ze mogę jeśli chce ze względu na zdrowie ale nie żebym musiała się jemu specjalnie podobać bo on nic by nie zmieniał 😂MamaTrójki lubi tę wiadomość
-
Strata wrote:
Ja ogólnie myśle ze nie ma brzydkich 😁 chyba ze przy trojaczkach na końcówce 🙈
Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
A tu wam wspominałam córkę zdjęcie w 8 mcu mały się urodził w 38 tyg także nie ma gwarancji jakie będziemy mieć brzuszki w przyszłości tez zaczynała od rozum S 😊
I możecie nie wierzyć przytyła 18 kg które zgubiła w ciągu 2 mcy ani pół rozstępów nic nie to co ja z nią i jejsiostra 😂😂😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2022, 16:53
Angelaaaa, MamaTrójki, Joanne, Ultra-Dżasta, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Faktycznie zgrabny brzuszek jak na końcówkę ciąży 😁Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
Piękne macie te brzuszki 😍 u mnie narazie poza oponką to nic nie widać, ubrania nadal te same. Ja ogólnie w wszystkich ciążach nie przytyłam za dużo, 1-12 kg, 2-14kg,3-tylko 8kg, niestety większość kilogramów została, przed pierwszą ciążą zaczynałam z wagą 68kg, natomiast teraz 86kg przy 172cm wzrostu 😭 mam nadzieję, że i teraz niedużo przybędzie 🙈
-
Hmm powiem Wam, że mi się ciążowe brzuchy w ogóle nie podobają i zawsze miałam nadzieję, że to gdzieś dopiero w 5 miesiącu zaczyna cos wystawać 😱 a tu widzę, że tak wcześnie. U mnie na szczęście póki co płasko ;d tylko wzdęcia mam