LISTOPAD 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
U, Wombi, super sprawa! Gratuluję! 😍
Mi chyba umknęła podwyżka za ten kurs kwietniowy i mam to gdzieś 😂. Wiceprezeska jest spoko ale jej każda decyzja jest zależna od właściciela firmy, czyli starego komunisty, który nie lubi kobiet 🤨, akceptuje tylko te z "rodziny", także tak. Mimo wszystko nie żałuję, mam papier, nie zabiorą mi go 😂.
Olo! Nie doczytałam wcześniej, idź na L4 czym prędzej. Mnie kolega wkurzył w środę i teraz sobie siedzę w domku. Mam w planach jeszcze wrócić do pracy, chociaż do połowy maja a później już całkiem iść na L4. Szkoda Twoich nerwów i Dzieciątka, wiem, co piszę.
U mnie na razie brzuszka brak ale mam oponkę, która wygląda jak brzuszek 😂. To pewnie dzięki niej "wpadłam" ciotkom na świętach 🤣. W ogóle chyba zacznę ćwiczyć jakąś jogę czy coś na kręgosłup, jest jeszcze taka trenerka Kasia Bigos i ona ma fajne treningi dla kobiet w ciąży z piłkami. Lekarz mi pozwolił, więc dlaczego nie.
Edit. W takim razie melduje się krasnal 163 cm 😂😂😂. Któraś da mniej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2022, 08:52
11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Wombi gratuluję i ja!🌻
Co chodzi o wzrost pewnie ja mam najmniej😅 155 cm, ale nigdy nie było to moim kompleksem. Jestem raczej proporcjonalna, więc zawsze uznawałam że nie ma czym się martwić 😉 ważne że bracia wysocy. Mowie że każdemu z nich oddałam po 10 cm wzrostu😉
Brzuszek też u mnie widoczny bo odkąd mam problem z kolanem nie ćwiczę i zebrała mi się oponka, pomimo że bardzo szczupła jestem 47 kg. I że niska to pewnie ten brzuch też będzie szybciej rósł. Dobrze, niech zdrowo rośnie!❤ -
Joanne wrote:Wombi gratuluję i ja!🌻
Co chodzi o wzrost pewnie ja mam najmniej😅 155 cm, ale nigdy nie było to moim kompleksem. Jestem raczej proporcjonalna, więc zawsze uznawałam że nie ma czym się martwić 😉 ważne że bracia wysocy. Mowie że każdemu z nich oddałam po 10 cm wzrostu😉
Brzuszek też u mnie widoczny bo odkąd mam problem z kolanem nie ćwiczę i zebrała mi się oponka, pomimo że bardzo szczupła jestem 47 kg. I że niska to pewnie ten brzuch też będzie szybciej rósł. Dobrze, niech zdrowo rośnie!❤
Nie ma reguły później wam znajdę zdjęcie córki jak szła rodzic brzuszek miała malutki a nie miała problemów z jedzeniem i mały urodził się 3 kg wiec nie ma reguły
Co do wzrostu moi synowie tez holenderskie dzieci oczywiście są polsko polskie ale tyki jak Holendrzy
Starszy ma 15 lat i 190 cm a buty 47 😂😂😂
Młodszy ma 13 lat i 170 cm a buty 43
Także ten dobrze ze dziewczyny niższe jak to kobietki u nas 😜 bo tata dzieci ma 176 cm a ja te 163/164 wiec chyba taki mamy klimat tutaj Że młodzi wyrośli 😂😂😂 -
Kalli95 wrote:Ja 3 tygodnie temu mialam tsh 2,7 i zaczęłam brać euthyrox 50, teraz skoczylo mi do 3,6 i mam zwiększona dawkę na 75 😐
Luty/marzec 22
3x1 lametta- 3-6 DC. - 2 pęcherzyki -
11 dpo 12.03 beta 14,2 💗
13 dpo beta 71,5 ❤️
4.04 mamy bijące serduszko 💗
11.05 chyba córeczka 💓
Pcos, niedoczynność tarczycy, hipoglikemia reaktywna
6 cykli stymulowanych lametta -
MamaNl wrote:Nie ma reguły później wam znajdę zdjęcie córki jak szła rodzic brzuszek miała malutki a nie miała problemów z jedzeniem i mały urodził się 3 kg wiec nie ma reguły
Co do wzrostu moi synowie tez holenderskie dzieci oczywiście są polsko polskie ale tyki jak Holendrzy
Starszy ma 15 lat i 190 cm a buty 47 😂😂😂
Młodszy ma 13 lat i 170 cm a buty 43
Także ten dobrze ze dziewczyny niższe jak to kobietki u nas 😜 bo tata dzieci ma 176 cm a ja te 163/164 wiec chyba taki mamy klimat tutaj Że młodzi wyrośli 😂😂😂Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
MamaNL to od tego jedzenia tutaj tak porośli!😅 Holendrzy są zazwyczaj ogromni, to fakt.
Nie wiem jak zdjęcie wkleić 😅 muszę na tym zapodaj je dodać i co, generuje mi to jakiś link? Zdjęcia nie zostają na zapodaj? Sorry, ciemnota w tych kwestiach że mnie😬 -
Dzień dobry w piątek Ale się rozpisałyście, trzy strony musiałam nadrobić bo dopiero wstałam. 😂
Ja przy ostatnich badaniach miałam TSH 2,8 i dostałam euthyrox50, ciekawa jestem czy w końcu spadnie trochę. A w środę jeżeli po wizycie u lekarza będzie już wszystko dobrze to planujemy z mężem iść na badanie i sprawdzić płeć. 🥰 Siostra mojego męża pracuje w laboratorium, które zajmuje się takimi badaniami i jak była w ciąży to już w 8 tygodniu wiedziała, że będzie chłopak.MamaTrójki lubi tę wiadomość
-
Ja mam 158cm 45 kg(nic jeszcze nie przybrałam) i już lekko widać brzuch. Wczoraj jak jechałam na zakupy to jeansy rozpięłam i ubrałam długą kurtkę, bo wszystkie mnie cisnęły, a legginsy w praniu 🤪
Co do pracy, to od potwierdzenia ciąży jestem na zwolnieniu. W pracy zero problemu, mam fajną ekipę i wszyscy wiedzieli, że podchodzę do in vitro, kibicowali i liczyli się z tym, że jak się uda, to od razu pójdę na L4.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2022, 10:24
MamaTrójki lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2022, 10:35
Kalli95, Asia11, Ultra-Dżasta, MamaNl, Rossetia, wombi, Kitaja, Angelaaaa, Scandi-B lubią tę wiadomość
Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
Joanne wrote:MamaNL to od tego jedzenia tutaj tak porośli!😅 Holendrzy są zazwyczaj ogromni, to fakt.
Nie wiem jak zdjęcie wkleić 😅 muszę na tym zapodaj je dodać i co, generuje mi to jakiś link? Zdjęcia nie zostają na zapodaj? Sorry, ciemnota w tych kwestiach że mnie😬
Wytłumaczę Ci po swojemu 😂 wejdź w ten link:
https://pl.imgbb.com/ wgraj zdjęcie, później wybierz "nie usuwaj automatycznie", później "Bb full code", skopiuj link i wklej tutaj 😊.
MamaTrójki o ja Cię ale brzuszek 😯. Jestem w szoku 😯. Moja kuzynka przy trzecim dziecku też miała od razu taki duży. Myślałam, że to już koniec ciąży a to był dopiero początek 🙈. Też chcę taki brzuszek 🥺. U mnie pewnie dopiero pod koniec maja się coś zaokrągli i wątpię w spektakularność efektu.Rossetia, smoothie, MamaTrójki, Kitaja lubią tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Jaka piękna kuleczka 😍
Ja już się nie mogę doczekać kiedy będzie cokolwiek u mnie widać.
Strata, wow 4 cm to dużo już! :o u mnie w środę w 9+4 było dopiero 2,8cm.MamaTrójki lubi tę wiadomość
-
Ultra-Dżasta wrote:Duże 😃 moje to malizna (3,2 cm) a widzę po suwaczku, że jest między nami dzień różnicy 😂.
Ultra-Dżasta, MamaTrójki lubią tę wiadomość