LISTOPAD 2024 ❤️🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalia K wrote:Cześć Dziewczyny!
Dobre wieści z porannej wizyty. Wyniki Harmony - niskie ryzyka! Płeć- dziewczynka!!! W rodzinie z mojej strony to akurat duże wydarzenie bo moi rodzice mają już 5 wnuków i zaledwie 1 wnuczke
Życzę miłego dnia
Na wyniku w miejscu PESEL masz wpisany swój numer PESEL czy jakiś inny numer?
Też dostałam dziś wynik harmony i Alab to totalna porażka, w miejscu na PESEL mam jakby numer z kodu kreskowego, który dostałam do sprawdzenia wyniku + z tym że różni się ostatnia cyfra. Teraz już nie wiem czy to w ogóle mój wynik, od razu napisałam maila, ale dziś to już pewnie nikt mi nie odpisze..
Jeśli to mój wyniki to ryzyka wyszły niskie i płeć męska.Evey, Niaha lubią tę wiadomość
-
PIXY wrote:Czy miałyście wcześniej jakieś objawy świadczące o tym,że będzie chłopiec albo dziewczynka i naprawdę się te objawy potwierdziły?😁Okragly albo spiczasty brzuch? Smaki kwaśne albo słone?😊Jak to u Was było?😁
U mnie niektóre teorie się sprawdziły, inne nie 😀 W ciąży z synkiem czułam się świetnie i aż promieniałam 🫣 Teraz z córeczką jest ciężko od samego początku, mega mdłości, brak apetytu (z tym na szczęście już jest lepiej) no i nie czuję się zbyt piękna 😆 Ach i mogłabym jeść tylko słodycze, ale niestety to nie wchodzi w grę, bo mam cukrzycę ciążową (poprzednio też miałam). Jakieś teorie o przyrostach bety, tętnie się nie sprawdziły. Przy synku miałam znacznie większy przyrost niż teraz, a tętno mają praktycznie takie samo na podobnych etapach. Brzucha jeszcze nie mam, więc nie da się porównać 😅 -
bambari wrote:Na wyniku w miejscu PESEL masz wpisany swój numer PESEL czy jakiś inny numer?
Też dostałam dziś wynik harmony i Alab to totalna porażka, w miejscu na PESEL mam jakby numer z kodu kreskowego, który dostałam do sprawdzenia wyniku + z tym że różni się ostatnia cyfra. Teraz już nie wiem czy to w ogóle mój wynik, od razu napisałam maila, ale dziś to już pewnie nikt mi nie odpisze..
Jeśli to mój wyniki to ryzyka wyszły niskie i płeć męska.
Na moim w ogóle nie ma numeru PESEL, ale wszystkie inne dane się zgadzają.
Kurde... mam nadzieję, że szybko Ci odpiszą Nie dość, że człowiek się stresuje czekając na wyniki to tutaj jeszcze taki błąd. -
Natalia K wrote:Na moim w ogóle nie ma numeru PESEL, ale wszystkie inne dane się zgadzają.
Kurde... mam nadzieję, że szybko Ci odpiszą Nie dość, że człowiek się stresuje czekając na wyniki to tutaj jeszcze taki błąd.
Porażka nigdy nikomu nie polecę badania harmony w laboratorium Alab.
Za to u lekarza wszystko ok ❤️ bobas ma się dobrze. Kolejna wizyta 19.06Natalia K, MaggLbn, Galena, Niaha, zulka, Asioreq, Evey lubią tę wiadomość
-
bambari wrote:U mnie reszta danych reż się zgadza. Odpisali, że niby przez pomyłkę wpisali numer zlecenia - no tylko że to nie jest ten numer:/ więc poszedł kolejny mail.
Za to u lekarza wszystko ok ❤️ bobas ma się dobrze. Kolejna wizyta 19.06
Widzę, że masz 14w1d, ja jestem 14w2d:D Na kiedy wyznaczyli Ci termin? -
bambari wrote:U mnie reszta danych reż się zgadza. Odpisali, że niby przez pomyłkę wpisali numer zlecenia - no tylko że to nie jest ten numer:/ więc poszedł kolejny mail.
Za to u lekarza wszystko ok ❤️ bobas ma się dobrze. Kolejna wizyta 19.06
Jejku oni są niepoważni Mam nadzieję, że sprawa szybko się wyjasni ☺️
U mnie dzisiaj spadek formy, ból głowy i wymiotowałam Mam nadzieję, że to jednorazowy incydent i jutro będzie lepiej. Dodatkowo zaczęły mi się kołatania serca, będę musiała się skonsultować z lekarzem -
PIXY wrote:Czy miałyście wcześniej jakieś objawy świadczące o tym,że będzie chłopiec albo dziewczynka i naprawdę się te objawy potwierdziły?😁Okragly albo spiczasty brzuch? Smaki kwaśne albo słone?😊Jak to u Was było?😁
-
czaranna wrote:Myślałam dzisiaj o Tobie, ciągle czekasz? Jak się czujesz ?
Juz tak bardzo bym chciała dostać dobre wyniki i przestać się martwić. -
Makija kciuki zaciśnięte 🍀❤️
Jenny93, Asioreq, Elasure, MaggLbn, KarolinaAnastazja, MonReve96, pandzia 🐼, zulka, Makija, Przedszkolanka123, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Nowa1992 wrote:Ciągle czekam 😞 niepokoje się coraz bardziej, do tego dochodzą myśli że przecież jakby było dobrze to już by były wyniki, wiem to głupie..
Juz tak bardzo bym chciała dostać dobre wyniki i przestać się martwić.
Kochana dłuższe oczekiwanie nie ma nic do wyniku, jedne są po 4 dniach u mnie był po 8 a sama jak czytałam ile się na nie czeka zdarzały się i po 10 roboczych.
Spokojnie, jeszcze tylko chwilka cierpliwości ❤️ -
U mnie wszyscy w rodzinie obstawili chłopca i jest chłopczyk😁😁
Ja cala ciążę czyje się bardzo dobrze 😁1️⃣8️⃣☘️
👱♀️ 27lat
🩹IO'24 = - 10kg
▪️Drożne jajowody▪️KIR AA, C1▪️
👨🦰 29lat
❌1%morfologia ▪️Reszta ponad normę ▪️HBA 80%▪️ SCD 23%▪️ C1
12.2023 IUI ❌️
03.2024 IUI ⏸️🍀
Beta 39🔸️ 111🔸️605🔸️1447
02.04-Mamy❣️😍
16.04-1.6cm Dzidzionka👶🏻
08.05 4.0cm Słoneczka🌞
13.05 5.2cm Misia🐻❄️
NIFTY -niskie ryzyka 🫶🩵🫶
22.10-2700g Dinusia🦕
-
U mnie chyba wszystko odwrotnie 😆 dużo wymiotowałam i nadal mam mdłości, nie czuje się pięknie, co raz wyskakuje jakiś pryszcz, z jedzeniem to nie mam jakichś specjalnych zachcianek, ale jak już to bardziej słodkie niż kwaśne, brzucha jeszcze nie mam. I będzie chłopak
Z kalendarza chińskiego wychodziła dziewczynkaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja, 09:42
-
Ja od początku ciąży jadłam raczej kwaśne rzeczy. Słodkiego na początku nie mogłam wcale. Mdłości miałam dość mocne. Po brzuchu chyba jeszcze cieżko powiedzieć. Z kalendarza chińskiego wychodził chłopak i większość rodziny obstawiała chłopaka. A będzie dziewczynka 😊