LISTOPAD 2024 ❤️🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Takaja12 wrote:❤️dziękuję za wsparcie
W nocy był taki dramat myslalam ze mnie wypali na dole...wzielam o 21 luteinę dopochwowa i o północy obudziłam się jakby mnie stado komarów zgryzlo.
Myslalam o izbie ale umyłam się kilka razy i jakoś usnęłam. Dziś pojadę bo już rano luteiny nie wezmę napewno i do jutra nie dam rady czekać na jakąś wizyte
O kurczę, mam nadzieję że to nic poważnego. Dobrze że jedziesz, nie ma co czekać jak się coś dzieje.Takaja12 lubi tę wiadomość
👩 37lat
AMH 0,158 - 0,206 ng/ml LH 4,33 FSH 6,78
Mthfr homo/Pai-1 hetero/IO + spora nadwaga
KIR Bx, jeden kir implantacyjny/Allo MLR-0%/Ana 1 ujemne
🧔♂️ 35 lat
IO/Niski testosteron/Kiepskie parametry nasienia
HBA 48%/DFI 45%/Stres oxy 13.78
10.06.2022 poronienie w 9 tygodniu💔
29.02.2024 ⏸️
13.03.2024 CRL 2,1mm 🩵 113
Clexane, accofil, acard, glucophage, encorton, ovitrelle, biosteron, hydroxychloroquine
24.04.24 Nifty niskie ryzyka, syn 🥳 🩵
29.04.24 I prenatalne wszystko jest w porządku 💙🩵Olafek ma już 6,56cm OM 12+2 USG 12+6
24.06.24 II prenatalne, wszystkie narządy obecne i na swoim miejscu 💙 Olafek ma 421g 👶🤯
26.08.09 USG 29+2, 1415g 😍🥳
2.09.2024 III prenatalne Olafek waży 2041g 🤯💪
Przewidywana data porodu - USG 5.11.24 OM 9.11.24 -
Już po...ale żałuję że pojechalam. Młoda lekarka patrzyla na mnie z dziwna miną od początku po czym wypaliła czy mam walizkę. Ja mówię że nie a ona bo zgłasza sie Pani do szpitala w niedzielę w długi weekend to tylko na oddzial. To mówię że nie wiedziałam i wlasnie dlatego sie zgłaszam bo ledwo noc wytrzymałam I gdzie mam iść myslalam ze może coś dostane aby ulżyło do jutra chociaż. To już nie komentowała dalej. Zbadała dala macmirror
Mam ostatnio pecha. -
Takaja12 wrote:Już po...ale żałuję że pojechalam. Młoda lekarka patrzyla na mnie z dziwna miną od początku po czym wypaliła czy mam walizkę. Ja mówię że nie a ona bo zgłasza sie Pani do szpitala w niedzielę w długi weekend to tylko na oddzial. To mówię że nie wiedziałam i wlasnie dlatego sie zgłaszam bo ledwo noc wytrzymałam I gdzie mam iść myslalam ze może coś dostane aby ulżyło do jutra chociaż. To już nie komentowała dalej. Zbadała dala macmirror
Mam ostatnio pecha.
Nienawidzę takich ludzi 😡
To, że ona gdzieś pracuje i dla niej coś jest oczywistością nie oznacza, że dla wszystkich jest. Szczególnie, że pracuje w szpitalu gdzie wypadałoby mieć minimum empatii czy zrozumienia 🤦♀️Takaja12, Niaha lubią tę wiadomość
-
Natalia K wrote:Nienawidzę takich ludzi 😡
To, że ona gdzieś pracuje i dla niej coś jest oczywistością nie oznacza, że dla wszystkich jest. Szczególnie, że pracuje w szpitalu gdzie wypadałoby mieć minimum empatii czy zrozumienia 🤦♀️
Potem dziwić się ze dla lekarza liczy się skasować za wizytę a nie szukać problemu i pomagać.
Od samego początku widać podejście przychodzi ktoś kto cierpi i jeszcze go stresuje dodatkowo. Lepiej siedziec w domu i leczyc sie w internecie...bylam u lekarza tydzien temu wydalam ponad 500 zl, na fundusz kiedy sie dostane z infekcja za miesiąc jak dostane zapalenia przydatkow i skore zdrapie? Moze nie stac mnie zeby chodzic co tydzien za takie pieniadze i po prostu potrzebuje pomocy dzis nie za kilka tyg 😣
mnie już tak przeczołgali lekarze że teraz mimo że place 400-500 zł za wizytę średnio to mam wyrzuty sumienia że głowę zawracam tak mi zryli psychikę właśnie takim podejściem 😵💫
Jakoś jak byłam z plamieniem w majówkę i był akurat mój lekarz nie pytał mnie o walizkę i nie mowil że trzeba zostać -
Ja rozumiem, że zawód lekarza nie jest łatwy i Ci ludzie często są przemęczeni itd. Jednak sytuacja, którą opisałaś to nie jest żadna afera robiona przez pacjenta i uważam, że lekarz po prostu zachował się nieprofesjonalnie. Takie uwagi powinien zachować dla siebie.
Takaja12, Jenny93, Niaha lubią tę wiadomość
-
Niaha wrote:Hejka, udanego weekendu ❤️
Wyskoczyła mi pokrzywka na brzuchu, w necie doczytałam, że to normalne. Na pewno w czwartek skonsultuję to z lekarzem. Obstawiam jednego z 3 winowajców
- krem który smarowałam właśnie na brzuch z misteli przeciw rozstępom
- zwyczajne zmiany hormonalne
- truskawki
Spotkała się któraś z Was z czymś takim? -
Jest promka na Chicco Next2Me Forever w bambino
1659zl
https://bambino.com.pl/dostawiane/4337-17868-chicco-next2me-forever-lozeczko-do-4-roku-zycia.html#/3420-chicco_next_2_me_forever-moon_grey
Na allegro za 1698 zł można rozłożyć na dwie raty z allegro pay w tej cenie
https://allegro.pl/oferta/chiccco-next2me-lozeczko-forever-moon-grey-12459008672Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca, 19:02
MaggLbn, Evey, Bibi24, Elasure, Jenny93, Nina_02 lubią tę wiadomość
-
Takaja12 współczuję stresów 😐 Pani doktor ewidentnie zabrakło człowieczeństwa. Oby leczenie przyniosło ulgę 🙏🏼
Dziewczyny, zamówiłam tego babybjorna z Amazona, bo zostały tylko 3 sztuki tego, który sobie upatrzyłam 🫣 A trochę strach, że im dłużej będzie się czekać, tym będzie drożej. No nic, przynajmniej jeden duży wydatek będzie z głowy, w sumie lepiej sobie to rozłożyć, niż zostawiać wszystko na ostatnią chwilę💁🏼♀️MaggLbn, Takaja12, Niaha, Jenny93, Pati2804, Elasure, juss92 lubią tę wiadomość
-
Niaha wrote:Jest promka na Chicco Next2Me Forever w bambino
1659zl
https://bambino.com.pl/dostawiane/4337-17868-chicco-next2me-forever-lozeczko-do-4-roku-zycia.html#/3420-chicco_next_2_me_forever-moon_grey
Na allegro za 1698 zł można rozłożyć na dwie raty z allegro pay w tej cenie
https://allegro.pl/oferta/chiccco-next2me-lozeczko-forever-moon-grey-12459008672Niaha lubi tę wiadomość
-
Bibi24 wrote:Dzięki za odpowiedź 💚
A czy któraś z Was rejestrowała się na tej stronie Niebieskie Pudełko ??? Co o tym myślicie ?
Można, ale zazwyczaj i tak dają po porodzie w szpitalu 😊Bibi24 lubi tę wiadomość
-
Sparky wrote:Takaja12 współczuję stresów 😐 Pani doktor ewidentnie zabrakło człowieczeństwa. Oby leczenie przyniosło ulgę 🙏🏼
Dziewczyny, zamówiłam tego babybjorna z Amazona, bo zostały tylko 3 sztuki tego, który sobie upatrzyłam 🫣 A trochę strach, że im dłużej będzie się czekać, tym będzie drożej. No nic, przynajmniej jeden duży wydatek będzie z głowy, w sumie lepiej sobie to rozłożyć, niż zostawiać wszystko na ostatnią chwilę💁🏼♀️
Ja kupiłam komodę dla małego i w sumie tyle samo poszło 😂 ale znajoma powiedziała, że sprzeda mi swojego babybjorna za 100zł, więc biorę 😁 jedynie myślę, że dokupić poszycie takie jak mi się podoba, ale akurat nie ma mojego upatrzonego koloru, więc czekam. Ewentualnie znajdę w sobie pokłady cierpliwości i zobaczę czy mały w ogóle będzie chciał w tym siedzieć i dopiero wtedy dokupię 😊Sparky lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj intensywny dzień przed nami 😁
Trzymamy kciuki za
Miska122, Nowa1992, MaggLbn, agatka06, Galena
🍀🍀🍀🍀🍀bambari, Jenny93, MaggLbn, Fania017, Bruised, Elasure, pandzia 🐼, Asioreq, Nowa1992, miska122, Pati2804, MonReve96, Nina_02, Galena, agatka06, juss92, Sparky, Takaja12, Evey, Natalia K, KarolinaAnastazja, zulka, Makija, KasiaKasiaKasia lubią tę wiadomość
-
Niaha wrote:Dzisiaj intensywny dzień przed nami 😁
Trzymamy kciuki za
🍀🍀🍀🍀🍀
Mocne kciuki 🤞❤️Galena, agatka06 lubią tę wiadomość
-
miska122 wrote:Ja kupiłam komodę dla małego i w sumie tyle samo poszło 😂 ale znajoma powiedziała, że sprzeda mi swojego babybjorna za 100zł, więc biorę 😁 jedynie myślę, że dokupić poszycie takie jak mi się podoba, ale akurat nie ma mojego upatrzonego koloru, więc czekam. Ewentualnie znajdę w sobie pokłady cierpliwości i zobaczę czy mały w ogóle będzie chciał w tym siedzieć i dopiero wtedy dokupię 😊
Super okazja z babybjornem. Ja jeszcze nie wiem czy mi się coś trafi od znajomych ale mam już upatrzone wszystko co myślę że mi się przyda na początek 😊 na razie się finansowo odbijamy po wydatkach ciążowych z I trymestru więc się nie rozpędzam 🙈
Dziś będziemy sprawdzać po sklepach jaki wózek i fotelik by nam pasował. Nie ukrywam że czaję się na te promki maxi cosi na limango 🤞🤞🤞Asioreq, Niaha lubią tę wiadomość
👩 37lat
AMH 0,158 - 0,206 ng/ml LH 4,33 FSH 6,78
Mthfr homo/Pai-1 hetero/IO + spora nadwaga
KIR Bx, jeden kir implantacyjny/Allo MLR-0%/Ana 1 ujemne
🧔♂️ 35 lat
IO/Niski testosteron/Kiepskie parametry nasienia
HBA 48%/DFI 45%/Stres oxy 13.78
10.06.2022 poronienie w 9 tygodniu💔
29.02.2024 ⏸️
13.03.2024 CRL 2,1mm 🩵 113
Clexane, accofil, acard, glucophage, encorton, ovitrelle, biosteron, hydroxychloroquine
24.04.24 Nifty niskie ryzyka, syn 🥳 🩵
29.04.24 I prenatalne wszystko jest w porządku 💙🩵Olafek ma już 6,56cm OM 12+2 USG 12+6
24.06.24 II prenatalne, wszystkie narządy obecne i na swoim miejscu 💙 Olafek ma 421g 👶🤯
26.08.09 USG 29+2, 1415g 😍🥳
2.09.2024 III prenatalne Olafek waży 2041g 🤯💪
Przewidywana data porodu - USG 5.11.24 OM 9.11.24 -
Trzymamy kciuki za
🍀🍀🍀🍀🍀Galena, agatka06, MaggLbn lubią tę wiadomość
-
Trzymamy kciuki za
🍀🍀🍀🍀🍀