LISTOPAD 2024 ❤️🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję za wsparcie ❤️🩹
U mnie wizyta o 16 ☺️ trzymam mocno kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty i badania.
Mnie dziś mdli mocno - czuję się jak „na kacu” 😳
Ból głowy i uczucie zimna też mi często towarzyszy. Z dodatkowych objawów to mam nadwrażliwość na głośne dźwięki 🤷🏻♀️
Dziś u mnie 6 t 1 d
Pięknego dnia Wiosny życzę 🌺Takaja12, Niaha, juss92, Jasminum, Asioreq, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Niaha wrote:😞 Niestety trzeba jakoś przetrwać do wizyty, a na którą masz?
Dopiero na 18 a dziewczyny jeszcze cały dzień chodzą mówią, że dziś on zrobi zdjęcie dzidziusia i mama idzie do lekarza. Też nie mogą się doczekać a to nie pomaga 🙈🙈🙈
Takaja12, Niaha lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny kciuki za dzisiejsze badania i wizyty
Witam nowe dziewczyny, co raz więcej jest nas tutaj.
Moje dziecko obudziło się z glutem a jutro mają wycieczkę do parku . Zaraz po nią idę do przedszkola i będziemy robić inhalacje , smarować się olejkami itp.
Ja nadal mam delikatne plamienia prawie codziennie. Wizyta we wtorek i mam nadzieję, że się nic do tego czasu nie podzieje.Asioreq lubi tę wiadomość
-
Paima wrote:Nie dziwię się!
Ja nie wiem jak dotrwam do poniedziałku...nie mogę się skupić na niczym w pracy...
O Jezu, a do poniedziałku to jak wieczność się wydaje 🙉🙉🙈 musisz mieć dobry serial na weekend 🤣 -
damrade wrote:
O jeju uu, te pierwsze usg z dzidziusiami na naszym wątku to mnie normalnie rozczulają 🥺🥺🥺 gratulacje Kochana🥳🥳🥳damrade lubi tę wiadomość
-
Jasminum, Bibi, trzymam za Was kciuki 🤞🤞
Bibi24, Jasminum lubią tę wiadomość
-
To zdjęcie jest przepiękne, wzruszyłam się aż ….
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca, 11:24
damrade lubi tę wiadomość
-
damrade wrote:
Jakie piękne USG 🥹🥹❤️11.03. ⏸️🩷🩵 8 CS
8+5 💔
23.04 łyżeczkowanie (10+1) 🕊️
•22.05. 1 cykl po poronieniu
•17.06. skromne ⏸️🙏🏻
• 18.06. (7:50) - beta HCG 176/prog. 27,800 ✊🏻
•20.06.⏸️/(7:51) beta HCG 387 (przyr.116,5%)/prog. 26,700
•24.06. beta HCG: 2376/prog. 28,900
•1.07. zarodek 0,26cm 🥹🤞🏼
• 22.07. 2,13cm bąbelka z ❤️
• 19.08. 6,28cm dzidziusia 164bmp❤️
•21.08 papp-a: niskie ryzyka
•16.09. 165g chłopca 🩵
•14.10. 340g 👦🏻🩵
•22.10 połówkowe 429g małego gimnastyka 🩵
•28.10 wizyta ✅
•18.11 wizyta ⏳
💊Prenatal duo, magne B6 forte, urosept, ascofer
-
Asioreq wrote:Cześć 😊
Wpadłam się przywitać.
Czytam i kibicuję Wam od tygodnia.
Jeśli wszysko pójdzie pomyślnie,także zostane listopadową mamą.
We wtorek byłam na Usg . Ciąża bardzo wczesna,więc gin tylko potwierdził obecność pęcherzyka.
Kolejna wizytę mam 2 kwietnia.
Jak się czujecie pierwszego dnia wiosny?
Hejka, gratulacje 🥰Asioreq lubi tę wiadomość
-
Elasure wrote:Super że udało się już utrafić serducho 🥰
Powiedz mi jak się umawiasz do lux medu to na zwyklą wizyte ginekologiczną czy prowadzenie ciąży?Elasure lubi tę wiadomość
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞
od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼
02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm
25.03 zarodek 1.63 cm i ❤️
02.05 badania prenatalne
-
Makija wrote:Cześć Dziewczyny!
To i ja się przywitam.
Czytam Was od początku, bo tak liczyłam że jeszcze do Was dołącze
Tak szybko o mnie: to jestem mamą 2 chłopaków (5 lat i 2 lata). Dwie ciąże naturalne chociaż trochę czasu pierwsza 8 miesięcy starań, druga 6. Jakim zaskoczeniem było, że teraz przy pierwszym cyklu zobaczyłam dwie kreski i to na 4 dni przed spodziewaną miesiączką. Bety nie robiłam nigdy, więc i teraz nie robię. Mimo, że to dopiero 4t to zaczynają mi się lekkie mdłości, a jeżeli będzie jak poprzednio to do 16t będą mnie męczyć razem z wymiotami.
Przewidywany termin porodu 26.11, ostatni miesiączka 22.02, jako że mam 26 dniowe cykle stąd taka przewidywana data porodu.
Według chińskiego kalendarza chłopak zobaczymy, ale dwa razy się sprawdziło.
Gratulacje 🥰Makija lubi tę wiadomość
-
damrade wrote:
Cudowne informacje 🥰 gratulacje ❤️damrade lubi tę wiadomość
-
Cześć, ja po wizycie ale chyba nie jest do końca ok. W zeszły czwartek beta 3000, na dzisiejszej wizycie pęcherzyk 6+3 ale z ciałkiem żółtym.. nic nawet nie migało dr powiedział żeby przyjść za 2 tyg … to ciałko żółte naprawdę małe było w porównaniu do pęcherzyka. Aplikacja pokazuje mi że jestem 6+3 wg ostatniego dnia miesiączki. No nie wiem co o tym myśleć…
Ta ciąża to wogole cud bo owulacja była z niedrożnego jajowodu … trzymam kciuki teraz za mój mały cud.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca, 13:07
Takaja12 lubi tę wiadomość
-
LaBellePerle wrote:O Jezu, a do poniedziałku to jak wieczność się wydaje 🙉🙉🙈 musisz mieć dobry serial na weekend 🤣
W sobotę idę na baby shower do kumpeli, a niedzielę po prostu przetrwam 😂
Oby , bo jak nie to oszaleję 😂kopytko lubi tę wiadomość
-
Kofinka wrote:Cześć, ja po wizycie ale chyba nie jest do końca ok. W zeszły czwartek beta 3000, na dzisiejszej wizycie pęcherzyk 6+3 ale z ciałkiem żółtym.. nic nawet nie migało dr powiedział żeby przyjść za 2 tyg … to ciałko żółte naprawdę małe było w porównaniu do pęcherzyka. Aplikacja pokazuje mi że jestem 6+3 wg ostatniego dnia miesiączki. No nie wiem co o tym myśleć…
Ta ciąża to wogole cud bo owulacja była z niedrożnego jajowodu … trzymam kciuki teraz za mój mały cud.
Kompletnie nie doradzę bo się nie znam 😔
Ale trzymam kciuki i wierzę , że jeszcze jest za wcześnie i będzie wszystko dobrze 🫂🫂🫂❤️ -
Kofinka wrote:Cześć, ja po wizycie ale chyba nie jest do końca ok. W zeszły czwartek beta 3000, na dzisiejszej wizycie pęcherzyk 6+3 ale z ciałkiem żółtym.. nic nawet nie migało dr powiedział żeby przyjść za 2 tyg … to ciałko żółte naprawdę małe było w porównaniu do pęcherzyka. Aplikacja pokazuje mi że jestem 6+3 wg ostatniego dnia miesiączki. No nie wiem co o tym myśleć…
Ta ciąża to wogole cud bo owulacja była z niedrożnego jajowodu … trzymam kciuki teraz za mój mały cud.
A nie wydaje Ci się że to mogło być jeszcze za wcześnie ? Ja byłam z wynikiem beta u mojej ginekolog 2499 z soboty 09.03 - powiedziałam mi, ze nie ma co wcześniej robić wizyty i ustaliła mi na dziś czyli 21.03. Ostatni wynik bety mam z zeszłej soboty 16. 03 ok 19900
Może później miałaś owulację ?
Trzymam mocno kciuki i wierzę że wszystko będzie ok 👌🏼damrade, Kofinka lubią tę wiadomość
-
A jak duży był pęcherzyk?
Jak jest ciałko żółte to za dzień lub dwa powinien być widoczny zarodekdamrade, Kofinka lubią tę wiadomość
-
damrade wrote:
Witam Koleżankę z Krakowa ✋
Gratuluję! To musi być cudowne uczucie! Który to dzień? Ja mam pierwszą wizytę w przyszły poniedziałek - to będzie dopiero 5t+1d, więc wcześnie - nie mam nadziei na usłyszenie czegokolwiek, ale pewnie troszkę w pewnym momencie zacznę się łudzić 😉 -
Bibi24 wrote:A nie wydaje Ci się że to mogło być jeszcze za wcześnie ? Ja byłam z wynikiem beta u mojej ginekolog 2499 z soboty 09.03 - powiedziałam mi, ze nie ma co wcześniej robić wizyty i ustaliła mi na dziś czyli 21.03. Ostatni wynik bety mam z zeszłej soboty 16. 03 ok 19900
Może później miałaś owulację ?
Trzymam mocno kciuki i wierzę że wszystko będzie ok 👌🏼