👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Koniecznie zdajcie relacje ze spotkania, ja z moim bombelkiem nie wybiore sie nigdzie dalej, bo fotelik ją parzy, po 10 minutach zaczyna się wrzask, a i z nikim jej nie zostawię xD W nastepnym tygodniu jedziemy do fizjo i juz się boję xd
-
Jezu jak ja wczoraj sie uśmiałam przed spaniem xD juz sie polozylismy a ja sie chichralam dobre pol h czytając forum 😂❤️. Pisalyscie o durnych chlopach, ja juz mialam chwalic mojego ale dzis mi sie odechcialo bo mnie wkurwil na maxa 🙈.
Ja chetna na spotkanko i jestem team Krakow 🤪.
Dzisiaj jestesmy u tesciow na dzien babki i dziada i zgadnijcie kto nakurwia hizero po domui trzaska drzwiami jak bobas spi 🫣.
Anilorak88, psaj91, Ilka96 lubią tę wiadomość
-
Capricorni wrote:U mnie młody śpi godzinę i godzinę nie śpi i tak w koło. W nocy śpi 4 godziny, karmienie i śpi 3 godziny, karmienie i znowu śpi. Dizisaj gnilismy w łóżku do 10, młody usnął i spał do 11 a my szybko posprzątaliśmy dom, nie wiedziałam że we dwoje w godzinę można tyle zrobić. Polecam szum zamieci śnieżnej na YouTubie, dziecko przy tym fajnie śpi a przynajmniej jak coś strzeli, walnie czy pisknie to nie słyszy i się już tak szybko nie budzi jak wcześniej że panel strzelił i obudzony. Teraz przynajmniej dłużej śpi i jakościowo lepiej i nie jest taki marudny. Gotuję wieczorami gar zupy 5 litrów na 2-3 dni i przynajmniej zawsze mogę zjeść coś ciepłego o każdej porze dnia i nocy to też polecam. Dobre białko sprzyja regeneracji dlatego zupy na kościach schabowych albo rosół na indyku i wołowinie to u nas hit. Co jak co ale zupa musi być
Czy tylko moj stary twierdzi ze Zupa to nie obiad?🤡
Jak przez 3dni jedliśmy pomidorowa to skomentował to "przeciez ja od 3dni nie jadłem nic normalnego "😂
psaj91 lubi tę wiadomość
-
Kasiek7 wrote:Dziewczyny a tak wracając do tematów wyprawkowych dajcie namiary na kombinezony do fotelika
Czy któraś z was ma Engel teraz do fotelika czy za zimno?
My mamy futrzany hm ale ona jakoś dziwnie wisi w nim w powietrzu w foteliku
Zumi dajesz nadzieję że moja mała ulewa tak po rota...
My mamy engel i jest spoko 🙂 ale mieszkanie z garażem podziemnym, wiec w foteliku nie robimy raczej spacerow po dworze
wellwellwell lubi tę wiadomość
-
Fabregasowa wrote:Czy tylko moj stary twierdzi ze Zupa to nie obiad?🤡
Jak przez 3dni jedliśmy pomidorowa to skomentował to "przeciez ja od 3dni nie jadłem nic normalnego "😂
Ja też tak twierdzę. Jak zjem samą zupę w ramach obiadu to za godzinę jestem głodna 🤣 mąż się ze mnie śmieje, że choćbym wpieprzyła 4 talerze pomidorowej z makaronem to wg mnie obiadu nie było 😋
psaj91 lubi tę wiadomość
-
Domisiek wrote:Ja to przez prace w przychodniach mam tak wyrąbane co lekarze widzą, że przez długi czas moim ginekologiem był lekarz, z którym pracowałam. Normalnie na kawusi się spotykaliśmy rano pod ekspresem xD
A jak mój prowadzący przyszedł do mnie na poród to akurat byłam w pozycji kolankowo-łokciowej i mówię do niego „No witam, sorry, że tak od dupy strony” xD
Hahaha kisne
Mnie też sie żarcik i sarkazm trzymał w trakcie porodu, większości nie pamiętam ale pamiętam ze zdychajac w trakcie skurczów mlwie do meza "to żeś dojebał biała koszulkę na porod" 😂
Asia091, psaj91, Domisiek lubią tę wiadomość
-
Klekotka wrote:Jezu jak ja wczoraj sie uśmiałam przed spaniem xD juz sie polozylismy a ja sie chichralam dobre pol h czytając forum 😂❤️. Pisalyscie o durnych chlopach, ja juz mialam chwalic mojego ale dzis mi sie odechcialo bo mnie wkurwil na maxa 🙈.
Ja chetna na spotkanko i jestem team Krakow 🤪.
Dzisiaj jestesmy u tesciow na dzien babki i dziada i zgadnijcie kto nakurwia hizero po domui trzaska drzwiami jak bobas spi 🫣.
Nie wiem czy to przypadkiem czy celowo ale „dzień babki i dziada” mnie właśnie pokonał 🤣🤣 -
Foxy96 wrote:Koniecznie zdajcie relacje ze spotkania, ja z moim bombelkiem nie wybiore sie nigdzie dalej, bo fotelik ją parzy, po 10 minutach zaczyna się wrzask, a i z nikim jej nie zostawię xD W nastepnym tygodniu jedziemy do fizjo i juz się boję xd
Jak to, przeciez twoja Ala to aniołek podobno?😅
Co do lekarzy mi w sumie wszystko jedno ALE kiedyś byłam u gin babeczki to chyba mnie uwaga rozdziewiczyła wziernikiem 😂😂🫣 poszlam z infekcja a ta nie dopytała o współżycie i jak jebla do środka...🫣 troche potem plamilam, od razu dała nr tel jakby cos ske działo i spanikowała 😂 bo pozniej pierwszy raz mnie nie bolał, zero plamienia, wiec serio tak moglo byc. Ale traumy jak widać nie mam😛 -
Klekotka stawiam na babkę! 🤣 dziad siedzi pewnie cicho.
-
No wlasnie mialam pisac, ze ja poki KP to raczej nigdzie nie odjade. 😅 a ja z Wrocławia, takze widze zupelnie inne rejony niz wiekszosc. 😁
Fabregasowa ja tez sie nie najadam zupa, ale ze u nas teraz starszy ciągle gotuje zupy to sie nienodzywam tylko korzystam i najwyzej dojadam ciastkiem. ;P
-
Ej ej @Foxy @well Wy to tak z góry nie przekreślajcie integracji, bo zanim znajdziemy wspólny termin, to bobasy mogą mieć już po pół roku albo i więcej i zmienią humorki o 100% 😂
Mój to chyba też czyta forum, bo dziś chodzi jak w zegarku 🫣😂 Ale raz mi się pucnął, że w końcu znalazł w internecie "tą moją grupę wsparcia" i nawet jeden mój wpis na głos mi przeczytał 😂😂😂
Asia091 lubi tę wiadomość
Starania od 04/24
03/25 - II kreski 🥰 (Aromek)
5+6 tc - 0,25 cm i mamy ❤️
12+6 tc - I prenatalne ➡️ brak ryzyk, 70% dziewczynka 🩷
20+4 tc - połówkowe ➡️ wszystko idealnie, 388g 🩷
27+6 tc - 1145g 🫣🩷
30+3 tc - III prenatalne ➡️ wszystko super, 1600g 😱🩷
33+3 tc - 2240g 🫣 🩷
37+6 tc - 3120g 👀🩷
39+6 tc - 3820g 😱🩷
40+2 tc - ➡️ indukcja
40+5 tc [11/25] - witaj na świecie 🩷😍 -
Dokładnie, dziewczyny zanim to będzie jakiś sensowny termin to humorki naszych bobasów się zmienią się o 180° 🙃
Już sobie to wyobrażam jak każda z Nas ma etykietkę z nickiem z forum.
Zumi będziesz naszą piętą achillesową 🤭
P.S. Pozdrowiam Cię Mężu Psaj91 !!! 😂
Mam nadzieję że mój nie wpadł na pomysł żeby szukać naszej grupy, gorzej jak teściowa znajdzie 🤣🤣🤣 -