Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 👶 Listopad 2025 👶
Odpowiedz

👶 Listopad 2025 👶

Oceń ten wątek:
  • Paulivvv Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    flowery wrote:
    Czy wy też macie mieć szczepione dziecko Rotarixem w 3 dawkach? Przeczytałam artykuł i w ulotce, że Rotarixem szczepi się tylko dwa razy, a moja przychodnia chce podać córce 3 dawki…

U nas w przychodni też mowa o 2 dawkach.

12.2024 7tc 👼🏼
    10.2025 A 🩵

age.png
  • Nadzieja32 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izzou, a jak u Was po meningokokach?

👩32 🧔‍♂️38
    Starania od 01.2025
    PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
    2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
    2024 zabieg zamknięcia PFO

20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9

8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
    27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷

3.11 3029g bobasa 🥹
    17.11 indukcja z powodu nadciśnienia od 31tc

age.png
  • izzou97 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja32 wrote:
    Izzou, a jak u Was po meningokokach?

Bałam się strasznie, ale o dziwo było całkiem okej! Dostał paracetamol 3x - po powrocie do domu, po 6h i na noc profilaktycznie. Najwyższa temperatura 37,6. Spędził całe popołudnie na mnie 🥹 ale nie było takiego nieutulonego płaczu jak po pierwszych szczepieniach, chociaż chyba wkłucia bolały go bardziej. Noc była taka jak zawsze, dziś już bym nie powiedziała że miał jakiekolwiek szczepienie wczoraj

Nadzieja32 lubi tę wiadomość

👩🏼‍🦱 28 🧔🏻‍♂️ 30 🐈
    4 cs -> ⏸️ 24.02.2025 ♥️
    👶🏻 30.10.2025 🩵
    ✨Kto martwi się na zapas, martwi się podwójnie ✨

age.png
  • Kasiek7 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anilorak ,no ja ze wsi 4 tys mieszkańców 😁 jeśli chodzi o głupie pytania to temu że nigdy nie miałam styczności z takimi dziećmi i nie mam nikogo do pomocy ani do odpowiedzi na pytania ,nawet pampersa nie umiałam przebierać w szpitalu serio,i robiłam to jak nie powiem co🫣

🧒94🧔95
    04.2023 początek starań
    03.2025 ⏸️ 😮 ja w szoku,udało się 💕🌸
    22.11 - nasz CUD na świecie 🩷

[age.png
  • Jjkm97 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulivvv wrote:
    Czy ktoś wie o co chodzi z tą zabawką - królik Alilo?

Za każdym razem, jak zobaczę jakiś filmik typu „co polecam dla niemowlaka”, „ulubione zabawki mojego niemowlaka” to jest ten królik. Ale albo ja nie rozumiem jego opisu albo nie wiem, nie kumam o co chodzi - ten królik cos tam gra? I jakieś kolory mówi? I tyle czy jeszcze coś robi?

On z dołu ma czytnik i jak się przyłoży do czegoś to rozpoznaje kolor i mówi po polsku i angielsku.. a oprócz tego to właśnie jakieś piosenki… ja bym nigdy nie kupiła sama ale nasz synek dostał od siostry męża - jak zacznie się bawić zdam relację czy faktycznie ulubiona zabawka XD
    Ja chętna na spotkanie, ale dla nas za daleko- jesteśmy z okolic Trójmiasta 🫣 Będziemy czekać na wasze wspólne zdjęcie i relacje 😅

• Anilorak88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek7 absolutnie nie miałam na myśli głupich pytań. Sama piszesz, ze u Ciebie w wygwizdowie lub na zadupiu stąd takie skojarzenie 😉♥️

👩🧔‍♂️ 38

8.03.2025 ⏸️ 2cs 🫣🥰
    25.03 ❤️

17.11.2025 Wojtuś ♥️ 3070g, 50cm

event.png
  • Kanola Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też chętnie bym uczestniczyła w spotkaniu i faktycznie jeśli to będzie wiosenna / letnia data to z Poznania do Katowic jest ładna trasa a Werka może jeszcze bardziej polubi podróże albo znienawidzi ;)

A dziewczyny, ja pielęgnujecie jamę ustną bobasów? Gazikiem i woda przegotowaną czy jakimiś szczoteczkami sonicznymi, naogladalam się internetów, ale dotychczas przyznaje się tego nie robiłam :o więc z jednej strony chyba dobrze że się na to natknęłam :)

age.png
  • flowery Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulivvv wrote:
    U nas w przychodni też mowa o 2 dawkach.
    Czyli w mojej przychodni jest coś nie halo. Dobrze, że to dzisiaj przypadkiem zobaczyłam.

• wellwellwell Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kanola wrote:
    Też chętnie bym uczestniczyła w spotkaniu i faktycznie jeśli to będzie wiosenna / letnia data to z Poznania do Katowic jest ładna trasa a Werka może jeszcze bardziej polubi podróże albo znienawidzi ;)

A dziewczyny, ja pielęgnujecie jamę ustną bobasów? Gazikiem i woda przegotowaną czy jakimiś szczoteczkami sonicznymi, naogladalam się internetów, ale dotychczas przyznaje się tego nie robiłam :o więc z jednej strony chyba dobrze że się na to natknęłam :)

Gazik z solą fizjologiczną, owijam palec i przejezdzam po dziaslach. Szczoteczke soniczna od pierwszego zabka dopiero planuje.

2023 👧

💖20.11.2025💖
    age.png
  • Asia091 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ignaś się obrócił z brzuszka na plecki, ja w tym czasie byłam w łazience a mąż nie zarejestrował historycznego momentu w życiu naszego syna.
    Jak nigdy nie miał telefonu obok dziecka. Jak nigdy. 👎

09.2024 💔
    15.03.2025 ⏸️
    02.04.2025 0,93 mm + 💓
    09.05.2025 I prenatalne - podwyższone ryzyko preeklampsji(ACARD 150)
    24.06.2025 - 230 g zdrowego chłopca👶 💙
    21.07.2025 II prenatalne - 414 g Synka 🥰
    26.08.2025 - 992 g Szczęścia 👶💙
    09.10.2025 - 1924 g 👶 💙
    CC 14.11.2025 22:00/2420g/47,5cm 👶 IGNACY 💓

age.png
‹‹ 1002 1003 1004 1005 1006
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ