Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 👶 Listopad 2025 👶
Odpowiedz

👶 Listopad 2025 👶

Oceń ten wątek:
  • Fabregasowa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka, morza cierpliwości dla ciebie! To przynajmniej wiemy skąd maz ma za uszami, przykład idzie z góry.

Jak oblejesz teściowa gorącym rosołem to każdy sad cie uniewinni 🤪

Paulina, podeślij tort 🥰🥰

Ja rownkez mam alergie na alko na takich imprezach ale takie cyrki to raczej po stronie męża, u mnie nigdy na święta alkohol nawet nie stał. A jak byla stypa po dziadku meza i byla wóda i pizza to serio...🤢🤢🤢

👩‍🦰1990🧔1986

Ja: niedoczynność tarczycy, po LEEP. PAI homo, MTHFR

10.2024 19t 🩷💔
    01.2025 cb
    12.2025 🩷🌈 41+1

age.png
  • kalinok Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do alkoholu to my mamy zasadę że po alkoholu dziecka nie dotykamy - nieważne czy to jedno piwko, łyk winka czy (tym bardziej) większe ilości. Więc oprócz imprez typu pępkowe po prostu oboje nie pijemy bo szkoda nam poświęcać czas z synkiem. Jakież było moje zdziwienie jak na Święta teściowa mi "wciskała" żebym się z nią napiła wina 🙄 bo przecież "Oli zasnął to nie będę karmić przez kilka godzin", bo "przecież łyka mogę", "tak po dnie to nie zaszkodzi"... Nie wiem co się dzieje z tym światem, że jak się raz powie "nie, dziękuję" to nie dociera i trzeba się tłumaczyć i wymawiać po sto razy, bo to przecież jakieś dziwne że ktoś odmawia alkoholu 🤨

Fabregasowa lubi tę wiadomość

👩🏻‍❤️‍👨🏼 👶🏻 😺2

01.2025 💔 7tc

22.03 - II
    22.11 (39+2) O 🩵💙

age.png
  • Ania 89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja planuję chrzest razem z syna 18 stką😆 w czerwcu tylko mam problem taki że nie wiem czy wybrana chrzestna zdarzy mieć już bierzmowanie:( miała mieć na początku roku a coś ksiądz kombinuje. I w ogóle po kolędzie chodzi w lato bo uważa że więcej wtedy ludzie mają pieniędzy i chętniej się nimi dzielą 😆

Test pozytywny 12 marca❤️
    16 maja prenatalne wizyta ❤️🍀 wszystko dobrze☺️
    06.06 wizyta❤️🍀
    04.07 wizyta❤️🍀
    08.07 połówkowe Zdrowa dziewczynka ☺️🩷
    16 września 3 prenatalne:)
    event.png

MELANIA URODZONA 12.11.2025 CC☺️
‹‹ 1004 1005 1006 1007 1008
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ