👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Kropka, morza cierpliwości dla ciebie! To przynajmniej wiemy skąd maz ma za uszami, przykład idzie z góry.
Jak oblejesz teściowa gorącym rosołem to każdy sad cie uniewinni 🤪
Paulina, podeślij tort 🥰🥰
Ja rownkez mam alergie na alko na takich imprezach ale takie cyrki to raczej po stronie męża, u mnie nigdy na święta alkohol nawet nie stał. A jak byla stypa po dziadku meza i byla wóda i pizza to serio...🤢🤢🤢 -
Co do alkoholu to my mamy zasadę że po alkoholu dziecka nie dotykamy - nieważne czy to jedno piwko, łyk winka czy (tym bardziej) większe ilości. Więc oprócz imprez typu pępkowe po prostu oboje nie pijemy bo szkoda nam poświęcać czas z synkiem. Jakież było moje zdziwienie jak na Święta teściowa mi "wciskała" żebym się z nią napiła wina 🙄 bo przecież "Oli zasnął to nie będę karmić przez kilka godzin", bo "przecież łyka mogę", "tak po dnie to nie zaszkodzi"... Nie wiem co się dzieje z tym światem, że jak się raz powie "nie, dziękuję" to nie dociera i trzeba się tłumaczyć i wymawiać po sto razy, bo to przecież jakieś dziwne że ktoś odmawia alkoholu 🤨
Fabregasowa lubi tę wiadomość
-
Ja planuję chrzest razem z syna 18 stką😆 w czerwcu tylko mam problem taki że nie wiem czy wybrana chrzestna zdarzy mieć już bierzmowanie:( miała mieć na początku roku a coś ksiądz kombinuje. I w ogóle po kolędzie chodzi w lato bo uważa że więcej wtedy ludzie mają pieniędzy i chętniej się nimi dzielą 😆
-