Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 👶 Listopad 2025 👶
Odpowiedz

👶 Listopad 2025 👶

Oceń ten wątek:
  • Mmagda389 Ekspertka

Wysłany: 10 lipca, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas kawałki idą lepiej teraz też zaczyna jeść lepiej jak mu podam łyżeczka bo nie mam czasu sprzątać
    Julek też nie siada samodzielnie
    Ma 8 miesięcy
    Jemy śniadanie i obiad
    Na stanie 2 jedynki na dole i idą u góry

• edka85 Autorytet

Wysłany: 10 lipca, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojej małej gotuję na parze mięso albo rybę. Potem rozgniatam i daje z sosem (słoik). Do tego podawałam np ugotowanego brokuła. Widzę, że jest również chętna do jedzenia pieczywa - wcinała już piątkę od chleba 🙈 Poza tym je kaszkę z Bobovity.
    Co do poruszania - Tośka wcześniej pełzała po domu, a teraz przemieszcza się siedząc i suwając pupą po ziemii. Wygląda to komicznie 😄 Na razie nie widzę z jej strony chęci do nauki raczkowania.

age.png

5️⃣Córka 11.2025
    4️⃣Córka 06.2023
    3️⃣Synek 04.2022
    2️⃣Córka 08.2020
    1️⃣Synek 09.2018
    "Ty utkałeś mnie w łonie mej matki. Dziękuję Ci, że mnie stworzyłeś tak cudownie, godne podziwu są Twoje dzieła" (Ps139)
‹‹ 1159 1160 1161 1162 1163
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ