X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 👶 Listopad 2025 👶
Odpowiedz

👶 Listopad 2025 👶

Oceń ten wątek:
  • a_aandzela Autorytet

Wysłany: 16 marca, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babsi wrote:
    Dzisiaj mój facet zrobił mi "kazanie" za to wino tydzień temu. Wcale mu się nie dziwię, mówi,że przecież do póki nie ma @ to ciąża może być, a ja od razu poddaje się emocjom. Jestem strasznie na siebie zła, bo pierwszy raz taki numer wywinęłam, a tu akurat w najszczęśliwszym cyklu.
    Kochana moja jedna psiapsi dwa dni przed dwiema kreskami ostro zaszalała na panieńskim ,zdrowe dzieci są! Nie rób sobie wyrzutów za coś,na co nie miałaś wpływu ;)
    Vergeet tak dobrze Cię tu widzieć! 😍

Babsi, Vergeet, Molahonkeey lubią tę wiadomość

👩‍⚖️31 lat
    🍀starania o pierwszego malucha od 07.2024
    🧪morfologia ✅TSH 1.3, ft3,ft4 , FSH 6.98, LH 5.9, prog, estradiol, SHBG✅
    AMH 0.81❌
    suplementacja Wit D, kwas foliowy,jod,olej z wiesiołka ,B3
    🧔‍♂️34 lata
    suplementacja omega,Wit D
    24.02.2025 - ⏸️ 😍🥹😍🥹
    23.06.2025 330g małej kropeczki 🩷
    🩷
    7.08.2025 970g kropeczki 🩷🩷
    preg.png
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 16 marca, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mylove wrote:
    Dziewczyny a puchną wam nogi ? W sensie stopy ? Bo mi tak . Trochę dziś chodziłam i pewnie dlatego ale już teraz ?

Rety no puchnące stopy mogą się zdarzyć, ale to zwykle na samej końcówce 😅 ale może na wcześniejszych etapach też tak jest. Mi pamiętam raz spuchły jogi jakoś w 8 mc ale wtedy pamiętam miałam intensywny dzień malowałam zabudowy pod sufitami i dużo było ruchu na drabinie góra dół co chwilę to wieczorem mi stopy do laczków nie weszły 🤭

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔
    👨‍👩‍👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)

12 cs 💔

14 cs start! Ostatnia próba ->🩸

Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza.
  • Marcy Koleżanka

Wysłany: 16 marca, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babsi wrote:
    OMG Vegreet!!! Niech mnie ktoś uszczypnie !!
    Uwierzysz w te nasze cuda?

Dzisiaj mój facet zrobił mi "kazanie" za to wino tydzień temu. Wcale mu się nie dziwię, mówi,że przecież do póki nie ma @ to ciąża może być, a ja od razu poddaje się emocjom. Jestem strasznie na siebie zła, bo pierwszy raz taki numer wywinęłam, a tu akurat w najszczęśliwszym cyklu.

U mnie pojawiają się strachy, że się historia powtórzy, ale staram się je gasić w zarodku.

Obyśmy były tu razem jeszcze do jesieni .

He, zrobiłam to samo, tylko z nalewką. Tuż po jej skosztowaniu zrobiłam pierwszy test XD Dobrze będzie.

Vergeet lubi tę wiadomość

💃🏻26&27🧔🏻‍♀️
    10.2017 👩‍❤️‍💋‍👨
    22.02🤵🏻‍♀️🥂👰🏻‍♀️
    02 zjazd po odstawieniu SSRI
    10.03 ⏸️
    19.03 przyczajona kropka ⚪ 2,4mm
    2.04 wizyta serduszkowa 🧀👻 1,7cm 🐛
    7.04 2,2 cm 🐛
    8.04 badania krwi 💉
    22.04 wizyta
    ~30.04 prenatalne 🩺
    preg.png
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 16 marca, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do alko, to przecież ja jak w sobotę wynik beta 3, mówię pozamiatane i wieczorem sobie dwa drinki z whiskey wypiłam 🤷‍♀️ no co poradzę wg labu poniżej 5 nie ma ciąży to hulaj dusza 😅 poza tym gdzieś mi kiedyś mignęło, że na tak turbo wczesnym etapie ciąży to jeszcze nie zaszkodzi to zarodkowi bo nie jest z nami w pełni połączony, żeby coś się tam z naszego organizmu do niego przedostało. Już pomijam, że my tu testujemy wcześnie a wiele kobiet sie orientuje, że coś nie gra tydzień dwa trzy po terminie miesiączki a wypija alko, pala czy wezmą ibuprofen na ból głowy i dzieci też się rodzą zdrowe, nie dajmy się zwariować bo przed nami i tak 9 miesięcy niepewności nerwów i stresów, czy wszystko ok, czy zdrowe, czy odpowiednio rośnie, czy czuć ruchy wystarczająco itd itd więc nie ma co sobie do głowy dodatkowo od startu ładować złości i nerwów 😗

Także @Babsi na luzie i bez wyrzutów, na pewno w żaden sposób nie zaszkodziłaś maluchowi 😉

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca, 07:13

a_aandzela, libby7, Vergeet, Haniaxoxo lubią tę wiadomość

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔

12 cs 💔

Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry🙂
    U mnie zapowiada się piękna słoneczna pogoda. Tylko zimno na razie strasznie 🥶
    Byłam w piątek na wizycie, widziałam maleńkie bijące serduszko ☺️ Już mam skierowanie na badania prenatalne, jutro będę się umawiać. Teraz idę na wizytę w czwartek (na NFZ). Będę chodzić i prywatnie i na fundusz (głównie po skierowania).

Babsi a może właśnie to winko pomogło zagnieździć się maleństwu - spisałaś cykl na straty, zresetowałaś głowę 🙃

Vergeet siedzę cichaczem na Waszym miesięcznym wątku jakieś 2 miesiące. Mocno trzymałam kciuki za Twoją betę i z niecierpliwością zaglądałam wczoraj po wyniki 😉 Bardzo się cieszę, że Kropeczek się rozgościł w Twoim brzuszku ♥️ Będziesz jeszcze powtarzała badania? Czy czekasz na wizytę?

Dziewczyny umęczone zaparciami - nie wiem czy stosujecie, ale jak nie, to spróbujcie probiotyk brać na noc. I duuużo pić.

Wiedziałyście, że nie wolno w ciąży pić zielonej herbaty? Zostałam uświadomiona dopiero w piątek na wizycie.

Darrika, Vergeet, Foxy96, peonia, Haniaxoxo lubią tę wiadomość

• Marcy Koleżanka

Wysłany: 16 marca, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fluffy wrote:
    Dzień dobry🙂
    U mnie zapowiada się piękna słoneczna pogoda. Tylko zimno na razie strasznie 🥶
    Byłam w piątek na wizycie, widziałam maleńkie bijące serduszko ☺️ Już mam skierowanie na badania prenatalne, jutro będę się umawiać. Teraz idę na wizytę w czwartek (na NFZ). Będę chodzić i prywatnie i na fundusz (głównie po skierowania).

Babsi a może właśnie to winko pomogło zagnieździć się maleństwu - spisałaś cykl na straty, zresetowałaś głowę 🙃

Vergeet siedzę cichaczem na Waszym miesięcznym wątku jakieś 2 miesiące. Mocno trzymałam kciuki za Twoją betę i z niecierpliwością zaglądałam wczoraj po wyniki 😉 Bardzo się cieszę, że Kropeczek się rozgościł w Twoim brzuszku ♥️ Będziesz jeszcze powtarzała badania? Czy czekasz na wizytę?

Dziewczyny umęczone zaparciami - nie wiem czy stosujecie, ale jak nie, to spróbujcie probiotyk brać na noc. I duuużo pić.

Wiedziałyście, że nie wolno w ciąży pić zielonej herbaty? Zostałam uświadomiona dopiero w piątek na wizycie.
    A co takiego ma zielona w sobie?? Myślałam, że to chodzi tylko o ilość kofeiny 🫣 Na wszelki wypadek już powiedziałam mężowi, że nie wypiję przez co najmniej rok tych wszystkich moich herbat. W ogóle to chwilami jak paranoja - czy można zjeść rosół, bo tam jest lubczyk, a on jest ponoć BE itp. XD Jeszcze brałam niedawno sinurpet, przestałam, i nie mogę się teraz pozbyć infekcji zatok... Co gorsze, brać leki, które nie wiadomo, jak na dziecko działają, czy nie brać i dochorowywać przez miesiąc...

💃🏻26&27🧔🏻‍♀️
    10.2017 👩‍❤️‍💋‍👨
    22.02🤵🏻‍♀️🥂👰🏻‍♀️
    02 zjazd po odstawieniu SSRI
    10.03 ⏸️
    19.03 przyczajona kropka ⚪ 2,4mm
    2.04 wizyta serduszkowa 🧀👻 1,7cm 🐛
    7.04 2,2 cm 🐛
    8.04 badania krwi 💉
    22.04 wizyta
    ~30.04 prenatalne 🩺
    preg.png
  • Aguskka Przyjaciółka

Wysłany: 16 marca, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergeet tak się cieszę ❤️ też trzymałam kciuki

Fluffy nie miałam pojęcia z tą zielona herbata, a ja ją tak uwielbiam 🥹

Vergeet lubi tę wiadomość

35 👩‍❤️‍👨 36
    2019 Filip ❤️

Starania o rodzeństwo od 09.24
    11.24 cb 💔
    01.25 cb 💔
    03.25
    10 dpo ⏸️
    11 dpo 15,37 mlU/ml
    13 dpo 59,49 mlU/ml

27.3 ❤️
    02.5 Prenatalne

preg.png
  • KarolinaKika Autorytet

Wysłany: 16 marca, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Jestem po transferze zarodka 4.1.2
    Beta od początku ładnie rośnie , jednak martwi mnie to że 19 i 20 dpt nie było jeszcze ciałka żółtego . Możecie powiedzieć kiedy mniej więcej lekarz widział u was na USG ?
    Nieśmiało chciałabym tu przycupnąć
    Termin porodu wg transferu mam na 10.11
    W piątek mam wizytę w klinice i mam ogromną nadzieję że będzie już zarodek ♥️
    Jeśli chodzi o objawy to piersi bolą , zmęczenie daje w kość i wieczorem o 21 już śpię , w nocy się budzę i mogę mogę z kolei spać , apetyt mam na buraki w każdej postaci 🙃

edka85, a_aandzela, Wenka, Foxy96 lubią tę wiadomość

1 IVF - 5 🥚- 2 zarodki / 29.07 ET 2 zarodków ❌
    2 IVF -3 🥚- 1 zarodek /26.09 ET 1 zarodek trzydniowy ❌
    3 IVF długi protokół - 4 🥚 - 2 zarodki / 22.02 ET
    7dpt beta 52,8 9dpt beta 149 11dpt beta 410 13dpt beta 1205
    07.04 poronienie 7/9 tc 💔
    4 IVF czerwiec długi protokół - 3🥚-1 zarodek nie przetrwał . Brak transferu

AMH 10.23 -0,65
    06.24 -0,47
    05.25 - 0,44
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem co ma w sobie 🤔 Lekarz powiedział, że nie można zielonej herbaty, yerba mate i pestek winogron. Nie spytałam dlaczego. I żeby nie robić rzeczy, które wywołują rytmiczne drgania (?) typu jeżdżenie quadem czy jazda konna.
    Przekazuję Wam, bo sama o tym pojęcia nie miałam.

Aguskka lubi tę wiadomość

• Babsi Autorytet

Wysłany: 16 marca, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    pisałam już na innej grupie, dlatego,że nie mam gdzie zrobic Bety HCG (Niemcy) zrobiłam rano test 32 dc. Niestety wyszedl negatywny. Jutro pójdę poprosić u rodzinnego o badanie z krwi, a teraz chyba czas dać głowie odpocząć trochę, bo już nie śpię o 5:30.

Milej niedzieli.

👨‍🦲49 👱‍♀️ 43 🐶🐱

28.07.2024 ⏸️
    28.07.2024 jest serduszko
    26.09.2024 12+4 💔
    17.03.2025 CB
    09.04.2025 -⏸️
    16.04.2025 USG piersi 👍
    18.04.2025 - diagnoza Hashimoto - Euthyrox 100
    💊
    30.04.2025 - jest ❤️

Mamy 💙

preg.png
  • edka85 Autorytet

Wysłany: 16 marca, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak. Nie wolno pić zielonej herbaty, zawarte w niej składniki wpływają na pracę serca płodu. Ja w pierwszej ciąży o tym nie widziałam i do 6tc popijałam sobie taką herbatkę. Ale na szczęście nic się nie stało.

Babsi, jak to negatywny? A robiłaś ten sam, który wcześniej?
    A odnosząc się do Twoich obaw związanych z alkoholem..Pierwsze dwa tygodnie to "wszystko albo nic". I nieważne co byś robiła. I twoje jednorazowe alkoholowe szaleństwo nie ma absolutnie wpływu na rozwój ciąży na tym etapie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca, 08:21

Darrika lubi tę wiadomość

Piąte w drodze! Będzie dziewczynka 😁
    preg.png

4️⃣Córka 06.2023
    3️⃣Synek 04.2022
    2️⃣Córka 08.2020
    1️⃣Synek 09.2018
    "Ty utkałeś mnie w łonie mej matki. Dziękuję Ci, że mnie stworzyłeś tak cudownie, godne podziwu są Twoje dzieła" (Ps139)
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 16 marca, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z tego co pamiętam to jeszcze herbaty z liści malin nie powinno się pić, bo może wywołać skurcze macicy co na tym początkowym etapie nie jest dobre.

Fluffy lubi tę wiadomość

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔

12 cs 💔

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babsi wrote:
    Hej dziewczyny,
    pisałam już na innej grupie, dlatego,że nie mam gdzie zrobic Bety HCG (Niemcy) zrobiłam rano test 32 dc. Niestety wyszedl negatywny. Jutro pójdę poprosić u rodzinnego o badanie z krwi, a teraz chyba czas dać głowie odpocząć trochę, bo już nie śpię o 5:30.

Milej niedzieli.
    Dopóki nie ma @ to jest nadzieja, że wszystko będzie dobrze 🫂 Przykro mi, że musisz przechodzić taki stres 😔 Może da Ci nadzieję to, że ja po pracy jednego dnia wysikałam dwie kreseczki, a kolejnego rano była tylko jedna. Na siłę dosikiwałam chociaż kilka kropelek, żeby zrobić inny test😅 i druga bladziutka kreska była - do tej pory nie wiem czy to był wadliwy test, czy ja coś źle zrobiłam.

Babsi lubi tę wiadomość

• Darrika Autorytet

Wysłany: 16 marca, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fluffy wrote:
    Dopóki nie ma @ to jest nadzieja, że wszystko będzie dobrze 🫂 Przykro mi, że musisz przechodzić taki stres 😔 Może da Ci nadzieję to, że ja po pracy jednego dnia wysikałam dwie kreseczki, a kolejnego rano była tylko jedna. Na siłę dosikiwałam chociaż kilka kropelek, żeby zrobić inny test😅 i druga bladziutka kreska była - do tej pory nie wiem czy to był wadliwy test, czy ja coś źle zrobiłam.

Ja się też tego trzymam po wczorajszym bladziochu totalnym, że przecież nie ma plamienie ani @ to jest nadzieja, że wszystko idzie dobrze. Nie mam żadnych mega bóli ani skurczy, które by wróżyły, że może coś się zaraz schrzanić, to chyba tylko jakoś sprawia, że czuję spokój, i to przeczucie w serduchu, że jest ok, że kropek tam dzielnie walczy

Fluffy, edka85 lubią tę wiadomość

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔

12 cs 💔

• Babsi Autorytet

Wysłany: 16 marca, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję , dodajecie mi nadzieji. Narazie pozostaje tylko czekać i wierzyć, że będzie dobrze.
    Miłej niedzieli

Darrika, Fluffy, edka85, Foxy96, peonia, libby7 lubią tę wiadomość

👨‍🦲49 👱‍♀️ 43 🐶🐱

28.07.2024 ⏸️
    28.07.2024 jest serduszko
    26.09.2024 12+4 💔
    17.03.2025 CB
    09.04.2025 -⏸️
    16.04.2025 USG piersi 👍
    18.04.2025 - diagnoza Hashimoto - Euthyrox 100
    💊
    30.04.2025 - jest ❤️

Mamy 💙

preg.png
  • Vergeet Autorytet

Wysłany: 16 marca, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fluffy no proszę, okazuje się że sporo dziewczyn „cichaczem” zagląda na „nasz” wątek i się nie przyznajecie, a my tam nieraz takie głupoty piszemy 😂
    Chyba już nie chce sobie fundować kolejnego stresu i nie będę robić bety, spróbuje umówić wizytę na przyszły tydzień :)

Co do zielonej herbaty- to czat gpt mówi ze trzeba ograniczyć bo 1. Zawiera kofeinę 2.zmniejsza absorpcje kwasu foliowego 3. ma wpływ na przyswajanie żelaza :) i też słyszałam właśnie o herbacie z liści malin! :)

Babsi kochana, może test miał mniejszą czułość , mógł się mniej wybarwiać itp. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze 🩷

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca, 08:53

Babsi, sofiz lubią tę wiadomość

🙎🏼‍♀️29🙎🏼‍♂️29 🐶
    👰🏼🤵🏼2023

Starania o 1 bobasa 🍼 od 08/23 - teraz już 🌈.
    3 stymulacje letrozolem w 2024r.

22.01.25 ⏸️ -💔 ciąża biochemiczna
    4.03.25 ⏸️ - 💔 11tc poronienie samoistne
    3.08.25 ⏸️- 💔 ciąża biochemiczna

👩🏼‍🦱
    ❌AMH 2.78 (10/24)—> 1,32 (06/25)
    ❌lekka IO- glucophage 500+500
    ❌Letrox50
    ✅Hormony (fsh, lh, prolaktyna, estradiol)
    ✅wit. D, E
    ✅ trombofilia brak
    ✅onkopakiet
    ❌ PAI-1 - 4G/5G heterozygota

📆W planie:
    ❔kariotypy
    ❔pełna diagnostyka hormonalna w szpitalu
    ❔histeroskopia

🧔🏽‍♂️
    ❌ morfologia 4% ➡️ 0%
    ❌koncentracja 418mln ➡️ 84mln
    ❌ruch postępowy szybki 5,65
    ✅ruch postępowy 21,82 ➡️ 47,32
    ✅test MAR
    ✅tarczyca, cukry
    ✅wit. D, E
    ✅onkopakiet
    💊Pentohexal Retard, Fertilman PLUS, Wit D, cholina

📆W planie:
    ❔kariotypy
    ❔seminogram + chromatyna DNA
  • Wenka Autorytet

Wysłany: 16 marca, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babsi trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku ☘️

Jejku dobrze, że piszecie. Co prawda ja bardzo mało herbat piję, ale nie miałam pojęcia, że nie można zielonej 😳 Na bank zdarzyło mi się wypić będąc w ciąży.

Babsi, Haniaxoxo lubią tę wiadomość

Mama kp
    💙 lipiec 2022
    💜 sierpień 2024
  • edka85 Autorytet

Wysłany: 16 marca, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akurat z kofeiną to się bardzo lubię. Dotychczas wypijałam cztery filiżanki kawy dziennie i nadal tak robię. Po prostu mój organizm jest do tego przyzwyczajony.
    Herbata z liści malin ma (choć niewielki) wpływ na skurcze macicy. Zaleca się picie jej po 36tc, żeby lepiej przygotować macicę na poród.

Piąte w drodze! Będzie dziewczynka 😁
    preg.png

4️⃣Córka 06.2023
    3️⃣Synek 04.2022
    2️⃣Córka 08.2020
    1️⃣Synek 09.2018
    "Ty utkałeś mnie w łonie mej matki. Dziękuję Ci, że mnie stworzyłeś tak cudownie, godne podziwu są Twoje dzieła" (Ps139)
  • Molahonkeey Autorytet

Wysłany: 16 marca, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejcia,
    U mnie przyjaciółka na weekend, więc nie zaglądałam tutaj za bardzo. Jak tam Wasze nastroje ? ❤️

@libby7 ja jestem oryginalnie z Krakowa, ale trzeci rok już mieszkam na Śląsku, stąd mam męża 😌

@Agni97 jak tam imprezka się udała ?

@Babsi 🥹🥰 kolejna Kruszyna z naszego magicznego wątku 🐺🍀 cudownie, że termin ten sam, będziemy razem do końca hihi 🤭💕 bardzo się cieszę kochana 🥰❤️ ja wykryłam ciążę już w 9dpo 🤭 więc możliwe ❤️ dziś mam 16dpo jakoś. Także łączmy swoje energię i jazda w stronę ślicznych bąbelków 🍀
    Winkiem się nie przejmuj, znam nie jedną historię szaleństwa imprezowego, dzieci zdrowe i wesołe😘

@Foxy96 od tego też trochę tu jesteśmy żeby wysłuchać jak jest źle 🫂 u mnie jest podobnie i sama siebie też już męczę… 🤣 nie wiem o co tu chodzi ale jakieś koperkowe afery wciąż, o rzeczy, które normalnie by mnie nie obeszły. Ale mąż też ma swoją reakcję i mu się żartowniś włączył 🤣 i mi działa na nerwy 🤣🤣
    Ooo ja też uwielbiam chat gpt pod tym względem 🤭💕

@Darrika ja mam otyłość, więc też się tym martwię, zobaczymy, co lekarka powie na wizycie, ogólnie badania mam super póki co 😅 nawet glukoza mi spadła z 99 do 89 🙈

@anna.90 misiu na pokładzie 🐻

@Misiula ja właśnie piąty dzień z rzędu - tym razem siku o 7 rano bo przed snem ok 1 w nocy się załatwiłam więc wychodzi na to że mój pęcherz na wytrzymywalność nocną jakoś na 5-6h póki co 😳🤣 ehh zobaczymy jak tam sytuacja się rozwinie 😁

@Lavenda piękna 🍀💕

@peonia takie plamienia podobno są zupełnie normalne - maluch się tam zadomawia, może jakieś naczynko puściło :)

@Vergeet misiu kolorowy 🥹💕🤞🏼🍀🐺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca, 09:27

Darrika, Foxy96, Lavenda, Vergeet, libby7 lubią tę wiadomość

💁🏼‍♀️94'🧔🏼‍♂️92' 🐕‍🦺21’

💊 •Pregna Plus •Pregna DHA•Magne B6 Forte •LaciBios

Pierwsze Bąbelki🤰🏼:
    ✨ 13.02 ~ 1DC
    🥚 28.02 ~ 16DC
    💌 07.03 ~ 7dpo: Estr 212.10, Prog 17.52
    ⏸️ 09.03 ~ 9dpo:❣️Cieś 🐻
    💌 10.03 ~ 10dpo: Beta 23.70, Prog 19.50
    💌 12.03 ~ 12dpo: Beta 92.90, Prog 29.49 (+279.70%)
    💌 14.03 ~ 14dpo: Beta 273.40, Prog 31.57 (+187.40%)
    ✨19.03 (4+6) ~ 37mm pęcherzyk Kropusia🥹
    ✨31.03 ~ dwa bijące serduszka💕(0.5cm🐻 + 0.3cm🐻)
    ✨16.04 ~ Misie mają po 2.11cm💕
    ✨07.05 prenatalne: zdrowe bobasy 5.11 cm 💕, brak ryzyk
    ✨14.05 🐻 70g 🐻84g 💕
    ✨11.06 mamy parkę? 🥹
    ✨02.07 połówkowe: zdrowiutka parka 330g + 354g 🩷🩵
    ✨07.07 USG ~ piękne dzidziuśki 👧🏼👶🏼
    ✨30.07 ~ misie mają po 700g❤️
    ⏳18.08

preg.png
  • Foxy96 Autorytet

Wysłany: 16 marca, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, dziewczyny. Dzisiaj zapowiada się słoneczny dzień, my jedziemy na obiad do rodziny mojego faceta, niestety zupełnie nie mam apetytu, czuję jakąś gulę w gardle, poczęstuję się zupą co najwyżej 😅

Babsi & Darrika - kciuków nie puszczam za wasze kropki, musi być dobrze!
    Vergeet - widzę, że miałaś dużo stresów i niepewności na początku, cieszę się, że wszystko poszło w dobrą stronę 🍀
    KarolinaKika - cześć 😃
    Molaaaa, powiedz mi, szybko przyzwyczaiłaś się do mieszkania na Śląsku? Ja pochodzę z Nowego Sącza, od 9 miesięcy mieszkam na Dolnym Śląsku i jest mi ciężko 🤣 Znam tutaj tylko moje koleżanki z pracy oraz rodzinę mojego partnera. Plus, tutaj wszyscy reagują śmiechem jak mówię, że idę na POLE, a nie na DWÓR 😂

Życzę każdej z was miłego dnia 🌱🌞

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca, 10:05

Darrika, Vergeet, Molahonkeey, libby7 lubią tę wiadomość

28 & 35 👫
    10.03 – II 🫣
    19.03 – jest serduszko ❤️
    28.04 – I prenatalne, wszystkie ryzyka niskie, prawdopodobnie dziewczynka 🩷
    25.06 – II prenatalne, zdrowa
    dziewucha 🩷
    03.07 – 460 gramów dziewczynki 🩷
    17.07 – 660 gramów 🩷
    27.07 – 860 gramów 🩷
    5.08 – 1060 gramów 🩷
    19.08 – wizyta 📍
    preg.png
‹‹ 22 23 24 25 26 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ